Vindsurfing! :)

Heeejsan :)
Klarade kemi provet ganska bra tror jag! även svenska redovisningen gick helt okeey! resten av dagen rullade på bra och kom typ precis hem från skolan. Loggade in på min hotmail och märkte att jag fått ett mail angående vindsurfingen som jag har valt, i samband med gymnasiet. Ska dit på tisdag och onsdag, så får väl se då hur det går. Men det verkar väldigt roligt. bara jag hinner med både fotboll, vindsurfing och skolan.
Ska ta och gå ut en sväng i det fina vädret och sen käka lite innan jag beger mig till rolfstorp för att kolla fotboll med Emelie! :)
tofta mot srg, ganska spännande ändå! Kan själv inte vara med för jag har vart väldigt förlyld och haft ont i halsen. Eftersom jag har haft ont under fötterna när jag spelat så vilar jag dom lite nu när jag ändå är förkyld :)
Men ska dra ut lite nu! känner att en promenad inte hade vart så fel! :)

puss :*

Skolan..

Godmorgon :) sitter i skolan nu och väntar på att kemi provet ska börja.. Kmr la gå sådär men jaja. Vi hörs senare i eftermiddag Puss;*

natti :*

Har läst igenom kemin igen. Och nu sitter det nog lite bättre! kom precis ur duschen och nu ska jag krypa ner under mitt täcke. :)
Imon blir det vanlig skoldag med ett kemi prov och sen svenska redovsning.

godnatt :*

Natti :*

Har läst igenom kemin igen. Och nu sitter det nog lite bättre! kom precis ur duschen och nu ska jag krypa ner under mitt täcke. :)
Imon blir det vanlig skoldag med ett kemi prov och sen svenska redovsning.

godnatt :*

Nej nu har jag bestämt mig...

Nej nu har jag bestämt mig jag ska fortsätta blogga! ska vara duktigare än innan och börja ta mer bilder. Har bara haft det lite jobbigt ett tag, men det har löst sig och nu drar jag igång och börjar blogga normalt igen.

Hej förresten! :)
Dagen har vart bra, vaknade upp i morse och var inte så trött som jag va förra veckan. Jag fixade mig och drog till skolan. Var en helt okeey dag och det märks att det snart är sommarlov vilket känns jätteskönt! visserligen ska jag jobba en del i sommar, men det kommer ändå hinnas med massa annat skoj! ;) Dagen rullade vidare och jag hade min sista syslöjdlektion idag vilket var underbart, sy slöjd är inte min grej precis.
Efter skolan tog jag och molly bussen in till stan och där fick jag köpt avslutnings skor till min klänning som jag köpte i lördags. Kom hem igen vid 6 och käkade lite sen satte jag mig och kollade i skolkatalogen för niorna med alla spexfotorna! hahah, snyggggt!
har legat framför no böckerna nu ett tag och även en stund framför hemkunskapen, men nu är hemkunskapen klar vilket känns skönt. No provet som är imon kommer kanske inte gå så bra, men det får gå som det går jag orkar inte bry mig mer om det.
ska snart ta och hoppa in duschen och sen slappa innan jag kryper ner i sängen.

Kan ju berätta med att jag haft en bra helg med mina underbara vänner och det gör inget att det regnat hela tiden för man kan få många roliga minnen ändå, eller vad säger ni?






den ser inte så bra ut på bild men är mycket finare på!


puss :*


Länge sen nu...

Hejsan. Det va länge sen jag bloggade nu. Det beror på att jag inte har lust och därför tycker jag inte det finns någon mening med att göra det. Men snart ska Natalie göra om min design och jag hoppas den blir lite bättre och att jag då sätter igång och bloggar mer :) men veckan rullar på med fullt upp hela tiden ;) klippte mig igår och blev inte så nöjd, sen är det massa prov som väntar och så fotbollen med! Men så fort jag får tid och har tatt lite bilder så lovar jag att börja blogga bättre ;)<3 puss :*

Fredag! :D

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! :D
Dagen har vart helt okeey, började med skolan. Det var ganska bra, rätt slapp dag. Direkt efter skolan drog jag till coop för att jobba, var inte jätte mycket att göra idag. Slutade igen vid 7 och då drog jag hem :) käkade lite och sen kom mina små kära vänner. Just nu sitter jag här med lite folk och bara slappar. Men får dra till dom igen :)

puss :*

dagens snyggaste bild!
älskar dig vännen!

Träning...

Hej ;) nu är jag hemma igen efter en ganska bra träning, även om det inte gick så bra idag :( men ska ta och slappa nu :) puss :*

Torsdag :)

hejsan! :D
Dagen har vart bra, men jag är vädigt tröt för jag fick gå upp mkt tidigare idag för jag skulle vara i skolan tidigare och öva in ett aerobicpass men det gick bra och vi fick mvg på uppgiften! :D resten av dagen har rullat på bra och det känns att det inte är långt kvar nu! Är sjukt taggad på sommarlov (y men eftersom det är några dagar kvar så får man nog ändå ta och sätta sig med pluggningen så det är gjort. Ikväll blir det fotbollsträning :)
uppdaterar mig lite senare tror jag!

puss :*

sånna här kvällar vill vi ha hela sommaren! (y

Oj vad tiden rinner iväg...

Heeej på er!
Förlåt för att jag är väldigt dålig på att blogga nu för tiden men jag har massa annat och då måste det gå före. Men ska försöka skärpa mig nu!

Helgen var ganska lugn, jobbade och spela match!
veckan började lugnt fast jag var riktigt trött :O
Igår var det slapp skoldag för vi var med klassen i stan och där skulle vi besöka ungdomsmottagningen och sen blev det lekar vid sociten. Kom hem käkade lite och kollade andra aveyn. Sen blev det träning! :) riktigt härligt att ha kommit igång igen även om det inte går så bra...


Idag har det vart skola som började med ett nationellt prov i tyska där vi skulle skriva uppsats! Sen engelska, svenska. Efter maten var det musik prov och sist idott. Kom typ precis hem och nu ska jag ta nått att käka och sen ska jag slå på andra avenyn en stund. Måste öva på mitt aerobicpass som jag ska hålla i imon på idrotten.
Nu blir det andra avenyn!

puss :*


What can I do...?

Heeeejsan! ;)
Dagen har vart ganska jobbig och jag är sjukt trött för jag gick upp kvart i sex, för jag skulle jobba! Jobbade till 1 sen hem och slappa lite innan jag hjälpte farmor att färga hennes hår! kom typ precis hem och nu håller jag på att ladda ner andra avenyn så får vi väl se om det vlir det jag ska kola på hela kvällen eller om jag drar ut och träffar lite kompisar  :)
men ska iaf börja kolla lite andra avenyn nu! :D

hann inte blogga igår för först var det skolan. Kom hem och var hemma i typ en halvtimme innan vi skulle iväg på en lite klassresa! den var hemlig så jag hade inte en aning om vart vi skulle (y det var sjukt lyckat och jag hade en kanon kväll! vi var i halmstad och gjorde massa roliga saker, kan ju säga att allt det vill jag göra igen! ;) kom hem vid 11 och då hoppa jag in i duschen sen direkt i sängen eftersom jag skulle upp så tidigt!

puss :*

Torsdag :)

Hejsan! :)
Dagen har vart ganska bra. började med att jennifer väckte mig halv 7 för hon var tvungen att klomma till skällinge och kunde inte komma hit på något annat sätt en med sin pappa! men vi låg och snackade till 8, då vi gick upp och käkade frukost, sen fixa oss inför cykeldagen! Det var lite små jobbigt men gick ganska bra! Kom hem igen vid kvart över 11 och då käkade jag och Jennifer lite. Efter det blev det film och sen kom emelie, vi kolla klart på filmen och sen en till innan Jennifer skulle med bussen! Sen fixade jag mig inför match och drog iväg på det! Gick inte så bra vi förlora, men jag är iaf mer nöjd med min insats idag än tidigare.
Kom typ precis hem och nu ska jag slänga mig soffan och glo på tv! :) <3
Blir sängen tidigt idag känner jag! Imon blir det först skola sen drar vi iväg med klassen på hemlig resa :)

puss :*



mina fina cykelvänner :)

Internet igen!

HEEEEEEEEEEEJ!
Äntligen har vi fått tillbaka vårt internet! :D
anledningen till att jag inte har bloggat under den tiden är att jag inte hade kunnat lägga upp några bilder och då hade det blivit väldigt tråkigt :/ eller vad säger ni?
Får la ta och berätta lite om helgen som var mycket slapp. Jag gjorde inte så mkt utan var mest hemma. Var en del med Emelie och även Jennifer :) Träffade lite annat folk och sen hann jag även med årets första besök på tre toppar! :) <3

Måndag: var det skola igen, hände inte så mkt och det var ganska lugnt förutom att jag var sjukt jälvla trött! :S Efter skolan drog jag till ge-kås med brorsan och mamma. Fick faktiskt med en del bra att ha saker hem :D När jag kom hem tog jag och Molly en lång promenad! mycket mysigt! (y

Tisdag: skolan helt okeey men långtråkig. Sen hem och plugga lite so frågor så jag slapp ha någon mer läxa. Sen bar det iväg på fotbollsträning, som var ganska skoj! Efter det var det hem och sova! :D

Onsdag: Började med en seg tyska lektion! Sen var det matte nationellt som gick bättre än det förra! :) efter det var det bara musik och idrott kvar! idrotten idag var riktigt rolig för vi spelade fotboll på gunnevi på gräs och även på stor plan vilket var första gången med klassen! det var riktigt skoj :D kom hem och hjälpte mamma och sen blev det till att slappa någon timme innan min bästa vän Emelie kom hit. V har suttit och snackat lite och drog ut en stund med bäckis! Kom typ precis in och nu är jag jätte blöt för det regnar ganska mkt ute :/
Hoppas det är bättre väder imon då vi har cykeldag och ska cykla tre mil! men med musik och dom bästa kan det nog bli ganska skoj! :D Efter det ska jag tillbringa eftermiddagen med Emelie och Jennifer tror jag! :) Och sen på kvällen blir det match igen! Ganska skönt att ha kommit igång med fotbollen igen, fast det är illa att det går så dåligt! :( men får hoppas det snart blir bättre!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner i min underbar säng! :D <3

puss :*
lite bilder från min helg! ;)












dom här två personerna får avsluta allt! ;)

Heeeeeeeeeeelg (y

Tjenixen! :D hur läget? Skolan idag var helt okeey, hade tyska nationellt igen. Men det gick rätt bra och jag är nöjd med min insats! :) slutade vid 5 över två och när jag kom hem stack jag och brorsan och köpte glass! :D Sen dess har jag typ bara slappat och träffat farmor:)
Emelie kom till mig för en stund sen, fast vi fick köra tillbaka till henne igen för hon glömde sin mobil! Så nu sitter jag vid hennes data och bloggar, dels för att jag väntar på henne, men även för att vårat INTERNET HAR KRASCHAT :(
Nu ska vi snart köra hem till mig igen och så ska jag käka lite sen blir det nog tv en stund med henne innan vi drar ut och kollar vad som händer i skällinge CITY! :)

puss :*

bara för att jag älskar min lilla tjej! <3

Torsdag :)

Oj redan torsdag:o aja hej föresten ;) skolan idag var helt okeey, förutom att det nationella i matte gick åt helvete rent ut sagt! Är as missnöjd och det är det enda ämnet jag typ satsar mycket på :( men resten av dagen var ganska slapp och vi sluta även tidigt ;) kom hem vid kvart över två typ, sen dess har jag bara chillat;) ska fortsätta slappa nu och vila inför vår match som vi spelar ikv:) föresten glömde jag skriva hur det gick igår, vi förlora med tre-ett och jag är inte så nöjd med min insats ;/ men får hoppas det går bättre idag och att vi vinner med :D

Match på gång! :D

Tjeeeeeeeenare!
Kom precis hem från skolan och sitter och väntar på mat just nu, är svin hungrig eftersom jag inte ätit på hela dagen typ :S
Skolan var helt okeey! hade först tyska nationellt prov vilket gick mkt bra och vår lärare sa att jag fått mvg för hon rättade det direkt. Svenskan och Engelskan var ganska slapp och sen hade vi syslöjd ist för musik för musikläraren var sjuk. Sista lektionen var det idrott, då skulle vi springa slingan på tid och det fick jag reda på precis innan och blev ganska sur! men det gick la helt okeey, kom i mål med en ganska bra tid (y
När jag käkat blir det átt åka iväg för att spela min första match på ett och ett halvt år! AS TAGGAD! ska bli sjukt roligt, hoppas bara det går bra för mig nu med!

Berättade ju aldrig om måndagen igår som jag skulle! men den spenderdes iaf med Emelie, molly och Bredgaard. Vi åkte till tvååker och kollade när Johan spelade fotbollsmatch ;) det var skoj och dom vann med 5-1 tror jag det var. Sen körde vi vidare till donken för Bredgaard skulle tvunget dit :p kom hem igen vid halv 11 och när jag var på väg in snubblade jag på uppfarten och slog upp båda händerna! klantigt Annie, KLANTIGT!

Nu ska jag gå och äta mammas bästa köttbullar och makaroner! :D

puss :*

haha som jag ljuger...

Heej igen :D
Asså nu är klockan redan halv 11 och jag tänkte sova, kom hem vid halv nio från skolan där vi hade haft öppet hus för föräldrarna! det var väldigt segt, fast vi hade idrott i början vilket var riktigt roligt! ;) resten av dagen har vart ganska slapp, var med jennifer efter skolan.
Vill sova nu så bloggningen får va över :) hihi jag är sämst på att blogga just nu känner jag!

väldigt dålig på att blogga...

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera min blogg, men det är så mkt och jag hinner inte :( ska iväg snart och när jag kommer hem blir det plugg..... men jag hoppas jag hinner uppdatera och skriva lite om vad jag gjort dom senaste dagarna då!

puss :*

Tusen gånger starkare!

Har precis kollat filmen tusen gånger starkare som jag skulle sett på bio i torsdags! den var helt okeey, lite konstig bara! innan det var jag och kollade fotboll ju och tofta vann med 3-0 härligt tjejer! (y nu ska jag bara ta coh slappa resten av kvällen, imon är det skola igen! tur att det är maj nu så det bara är en månad kvar i skolan! ska bli så sjukt skönt att komma bort från den tråkigt skolan!
Nu blir det duschen sen tven! :)

puss :*

1 maj! :)

Heeeeey! :D hur läget idag, någon bakis? ;) själv mår jag jätte bra, dock lite trött! men kvällen igår var lugn och vi var hemma hos kristian rätt tidigt! var ute vid buahamn och träffade lite folk, det var ganska segt ch mycket kallt, men det funkade! Låg och snacka lite i telefon innan jag och emelie somnade men var sjukt trött så somna typ med en gång! :)
Idag händer nog inte så mycket förens ikv då jag ska kolla fotbollsmatch, tofta spelar! ska bli kul och se laget och hur dom spelar. Borde plugga lite nu med, men alla vet ju hur tråkigt det är och hur svårt det är att ta tag i....

kan ju iaf lägga upp lite snygga blider från i fredags när vi hade spex-foto i skolan! riktigt roligt och vad var vi? jo vikingar! :D
Eftersom det är så dålig bloggning av mig så kan jag berätta om fredagen med! var med Emelie, Björn, Bäckis, Johan, Filip och Christian. Vi spela lite fotboll och sen var vi även i rolfstorp uppe på något högt berg! trodde jag skulle slå ihjäl mig när jag började gå upp för den branta stigen. Vi satt iaf där en stund och tittade ut över Rolfstorp. Riktigt fint pch mysigt var det. Sen drog vill tbx till skällinge där det inte hände så mkt så jag stack hem och kollade film, innan jag somnade! :)




helklass! ;)

Vad gör jag vaken nu...?

Det är en bra fråga vad jag gör vaken nu..? Men kan inte sova och ligger och snackar med Emelie som ligger bredvid i zicos soffa :) orkar inte berätta om helgen nu men när jag kommer hem eller ikv ska jag lägga upp bilderna och blogga. Nu känner jag mig väldigt osocial mot Emelie så får dra nu :) puss ;*

RSS 2.0