Landat i Sverige!

Hejsan!
Efter 4 dagar i London har jag nu kommit tillbaka på svensk mark! Sitter i bilen påväg hem från flygplatsen. Är sjukt trött så det blir sängen direkt när jag kommer hem!! Blir mer bloggning imorgon då jag ska försöka lägga ut bilder på lite utav mina fina inköp!
.
Puss:*
Bjuder på en bild från London


Dags att ge sig av!

God morgon!
Just nu sitter jag i bilen på väg mot flygplatsen! :D känns underbart att veta att man faktiskt är på väg från Sverige ett tag! Ska ta vara på dom kommande dagarna! :)
.
Puss:*


God natt!

Färdigpackat och allt är klart! Nu ska jag kolla klart på en film sen sova några timmar! Då drar man snart, känns inte som att dagen är här!
.
Puss:*


Städning + packning

Hemma efter en otroligt lugn dag i skolan! Nu blir det städning av mitt rum och packning! Mitt rum ser verkligen för jävligt ut just nu!
.
Puss:*


1 dag kvar! :D

Hejsan!
Vaknade upp bredvid frida! vi har haft lite sovmorgon idag coh ska snart dra oss mot bussen! har bara 3 lektioner idag vilket känns underbart! Sen blir det hem och packa för imorgon bär det av till LONDON! :D
.
Dagen igår tillbringade jag med mina vänner dom hämtade mig i skolan och så drog vi hem till mig. Spelade fotboll och kort, mys!
.
puss:*
du är grym!

Sitter ute i solen!

Nationella gick helt Okeey men är inte jättenöjd!
Har haft en lång rast på 2 h och en mattelektion nu! Så sitter ute i solen med Karin just nu, riktigt skönt ute! :D bara tvåååå långa lektioner kvar!
.
Puss:*


Uppe med tuppen idag!

Blev att gå upp tidigt idag eftersom vi har nationellt prov!!
Så sitter och väntar på bussen just nu!
Fint väder är det ju idag iaf + på det :D
.
Puss:*


Väldigt bra vänner!

Har haft en mysig eftermiddag med Frida, Linus, Filip och Adam! Synd bara att dom älskar att reta mig, fast vi har ändå väldigt roligt! Bakade kladdkaka och lekte små barn igen på stutsmattan!
.
Dom åkte för en stund sen och jag har precis tagit en skön dusch! Nu ska jag ta och sova! Imorgon väntar nationellt prov i svenska, läsförståelse så börjar 8.10.. :( men får sen en go sovmorgon på onsdag :D
.
Godnatt :*


nya vecka full av nya aktiviteter

God morgon! :)
Måndag idag och jag ska snart bege mig mot en lång skoldag! Börjar få ont i halsen och har hosta igen... Men jag hoppas jag blir bra snart igen, får knarka halstabletter och dricka mycket te :D
Idag händer det inte så mycket. Efter skolan ska jag egentligen träna men det går kanske inte med min hals så vi får se vad som händer. Det kanske bara blir en lång promenad istället!
.
puss:*

söndag...

Hejsan!
Kvällen igår rullade på. HAHA hade faktisk ganska skoj som nykter tjej igår! Drog till kungsäter bygdegård där det var fest. Eller fest och fest det var mest spya och däckade personer! haha men skoj såg det ut! kom hem igen vid halv 2 och tänkte då sova men somnade typ aldrig..:(
.
Gick upp idag vid 6.... :( eftersom jag skulle jobba! Var en väldigt seg dag, blev klara ganska fort så sen blev man bara trött av att gå runt där! Eftersom jag bara sov typ 2 h så är jag ändå nöjd med att jag klarade av att jobba :D slutade vid halv 4 och då övningskörde jag hem och sen har jag även hunnit med och träffa Lillen, filip, filip och adam en stund!
.
Sitter just nu och snackar med frida och har en go anisktsmask på mig! Ska fortsätta kolla på fimen som jag satte på igår och sen blir det sängen tidigt!!
En ny vecka väntar, fast bara med TRE dagar i skolan för sen drar jag på min efterlängtade LONDON RESA!!! :D
.
puss:*

Fotboll

Hejsan!
Kom precis hem från fotbollsmatchen som inte gick så bra vi förlora med 1-0!
.
Sitter nu hemma hos mig med lillen och Adam! Sitter och funderar på vad som händer ikv!
Blir nog en ganska lugn kväll för mig eftersom jag ska jobba imon!
.
Puss:*


God natt!

Kryper ner i min säng nu efter en väldigt lugn fredagskväll! Var roligt att träffa vännerna men det hände allt för lite! Nu ska jag iaf ta och sova. Imorgon är det match! Har inte tränat fotboll sen i tisdags så ska bli skoj med lite fotboll!
.
God natt:*


Lugn dag!

Har haft två lektioner redan och sitter nu på min nästsista för dagen! Bara idrott kvar sen i eftermiddag men som sagt först har jag ett hål på 3 h!
Fast först ska jag koncentrera mig på denna sjukt låååånga samhällskunskapslektion!
.
puss:*

God morgon!

Fick sova några minuter längre idag för jag åker med en kompis istället för bussen! Har även ett stort hål mitt på dagen idag. Så jag och Emelie har bestämt oss för att dra mer och luncha på stan och gå runt där en stund! Har inställd tyska så det är ju inte helt fel att gå på stan istället!
.
Har precis fixat klart mig och ska snart åka!
Kör på silvriga naglar idag!
.
Puss:*


Natti!!

Haft en bra eftermiddag med ett gott gäng grabbar! Var inte alls sugen på att träna fotboll idag, så åkte inte dit!! Har kollat hockey en stund med! Dom drog för en stund sen och nu har jag precis duschat! Ska ta och krypa ner under täcket och kolla bb nu tänkte jag! Börjar tidigt imorgon vilket inte är så skoj..! Men det är ju fredag så det blir bra! :)
.
Puss:*


i want you in my arms!

Kom hem från en helt okeey skoldag för ett tag sen och nu ligger jag och kollar på bb och väntar på mat! ikväll blir det fotbollsträning :D Nej nu ska jag fortsätta kolla bb!
.
puss:*

I väntan på bussen...

Sitter och snackar lite med Emelie och väntar på bussen!


Torsdag 19 april

God morgon! Har haft en härlig sovmorgon idag:) det behövdes!
Ska snart ta moppen till Emelie och sen ta bussen därifrån. Har bara två lektioner idag vilket känns bra! så börjar 11 och slitar kvart över 2 :D
När jag kommer hem måste jag städa mitt rum det har verkligen slått ner en bomb där! Sen ikväll blir det fotbollsträning!
.
puss:*

Kallt..

Är hemma efter att ha kollat på fotboll! Var svin kallt men killarna gjorde en bra match trots att dom förlora! Blev en kall moppetur hem för mig och Emelie sen. Men nu har jag tagit en varm dusch och värmt upp mina fötter igen! Ska strax ta chill krypa ner i sängen och slå på en film! En sov morgon väntar också, väldigt skönt!
.
Godnatt :*


fotboll!

Kom hem från skolan för ca en timme sen. Just nu ligger jag ochb chillar lite efter en grymt lugn dag i skolan! :D älskar sånna här dagar! Har fixat lite saker inför London resan med mamma precis med. Är så sjukt laddad, ska bli riktigt skönt att komma iväg! Hoppas nu London har mycket att bjuda på. Bara en vecka kvar!
.
Ska aldeles srax göra mig klar för att dra och käka med emelie och sen vidare för att kolla fotboll, hoppas bara det inte börjar regna nu! Det gör bara allt mycket jobbigare!
.
puss:*
min fina vän!

God morgon!

Redan onsdag idag! Har en ganska lugn dag idag vilket känns bra! Har tagit det ganska lugnt denna morgon, älskar när man har massa tid på sig att äta, fixa sig och så.. Nu ska jag snart dra mig mot bussen! Efter skolan idag blir det iväg och kolla fotboll med Emelie!
Har inga läxor denna veckan heller vilket är helt underbart! nästa vecka drar de nationella proven igång igen. Men jag hoppas inte det ska vara för svårt!
.
puss:*

hemma efter en härlig träning!

Kom precis hem efter en härlig träning! Nu ska jag slå mig ner i soffan framför teven en stund innan jag ska krypa ner och sova!
.
puss:*

Fint

Hittade två fina bilder på mig och Jennifer sen i lördags!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_198831058.jpg" class="image">


samhällskunskap

Sista lektionen som drar igång nu! Sen fort hem äta och byta om innan jag drar vidare mot träningen! ska bli skönt att träna lite!
.
puss:*
såhär fina är vi idag!

Sovmorgon!

Fick sovmorgon idag vilket känns väldigt bra! Sitter och väntar på bussen nu! In till skolan och ha 3 långa lektioner! Men det ska nog gå nu när två redan var inställda!
.
Hade en bra eftermiddag/kväll igår! Blev först en lång runda med Molly och hunden Laban! Självklart lyckades jag ramla i en bäck och bli jätte geggig och jätte blöt!! Sen fick jag även träffat Björn, lillen, Bob och Nordan en stund!
.
Idag blir det med träning, en vecka sen jag tränade fotboll sist!
.
Puss:*


Nytt linne

Var ner på stan innan idag på våran långa rast och hittade ett linne och ett navelsmycke! Är så sjukt shopping sugen men bestämde mig för att vänta tills vi åker till London! Drar dit om mindre än 2 veckor, awesome!!!
.
Puss:*


Längesen nu...

Hejsan!
Blir inte så mycket bloggning nu på våren!en ska försöka göra lite fler inlägg nu när skolan börjat igen! Har haft ett grymt bra lov med alla mina grymma vänner! Trots att vädret inte varit så bra så blev det bra dom två sista dagarna och då blev det grillning, klubb spel och fotboll! :D
.
Är nu tillbaka i skolan igen! Sitter på min sista rast nu och har en svenska lektion kvar! I eftermiddag tror jag det blir lite träning och sen får vi se vad som händer!
.
Puss:*


hemma från jobbet

Hejsan!
Har precis kommit hem från jobbet och ligger nu och kollar film med jennifer! Ska snart ta och hoppa in i duschen och sen ladda om inför kvällen! vi har inte riktigt planerat fullt ut vad som händer, men blir nog grillning och lite så med gott folk!
Nej dags att fortsätta kolla film.
.
puss:*

Chill med gott folk!

Sitter hemma hos Nordan nu med lite gott folk! Eftermiddagen var bra, fick många goda råd inom sminkningen!
Får se vad som händer resten av kvällen men ska iaf vara med Jennifer!
.
Puss:*


Torsdag

Hade en mycket mysig kväll igår med underbara tjejer! Kom hem vid 1 och sen somnade jag direkt kan man ju säga! vaknade idag vid kvart över 11 gick upp åt en god frukost och sen gav jag mig ut på en löpar runda! Nu har jag precis duschat och ska snart iväg och få lite make up råd och liknade med några tjejer!
Jennifer följer med mig hem och så får vi la se vad vi hittar på. Men något blir det säkert, vi brukar alltid komma på något! Nej nu måste jag börja fixa mig.
.
puss:*
hahah, gulligt!

Godnatt!

Eftersom jag ska upp vid kvart i 5 för att jobba så tänkte jag nu sova!
Träningen var bra och det var riktigt skönt att få springa lite!
.
Godnatt:*


tränings dags!

Trotsar det tråkiga vädret och ger mig av mot fotbollsplanen! känns skönt att träna. Har inte tränat på ett par dagar så ska blir riktigt gött!
.
Har spenderat min eftermiddag med molly i hennes tv soffa. Vi kollade på the notebook och till filmen blev det kladdkaka, mums!
.
puss:*

tisdag!

Godmorgon!
sitter och äter lite frukost nu! gud vilket tråkigt väder det är ute!! måste det hålla på att regna på lovet, då finns det ju inget att göra! :O
Får se vad som händer idag, ska iaf träna ikv! :D
.
Kvällen igår var mysig med Emelie och Frida, sen kom även matte en stund med! många skratt blev det! Såg även två filmer! :) somnade kanske en liten stund till sista filmen, men dom var bra! :)
Nu ska jag äta klart och sen får vi se vad som händer!
.
puss:*
en fin liten knut vi gjorde med våra ben!

Påskafton!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_197657816.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_197657816.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_197657933.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_197657933.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_197657948.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_197657948.jpg" class="image">


tröööött :O

Hejsan!
Det här med bloggningen går ju sådär nu på lovet! ska försöka bli bättre. Kan ju börja med att säga tack till Elin som fixade festen på påskafton, riktigt skoj var det! Hände otroligt mycket under den kvällen/natten missar en buss får arga killar efter oss och somnar i busskuren innan vi efter 1,5 h ute i kylan kom in till adam när vi insåg att bussen inte skulle komma!
Igår var en riktig bakisdag, jag och jennifer chillade och sen kom syrran och hennes famlij och hälsa på, mys! När dom hade åkt igen så tog jag och jennifer moppen till några killkompisar och var där en stund! hände inte sås mkt så vi drog hem hämtade lite mat som vi kunde grilla och drog vidare mot matte! var där till 11 och sen drog vi tillbaka till dom andra killarna igen! kom sen hem runt halv 1!
Somnade inte förens vid halv 3 typ och eftersom vi inte hade sovit så mycket dagarna innan så är jag sjukt trött nu! Så imon ska jag sova ut!
.
Jennifer drog hem när jag stack till jobbet, efter att ha haft hon här i tre dagar så känns det konstigt när hon nu åkt igen, vi är som systrar och hon är en del av vår familj ;)
Denna kväll kommer spederas med Frida och Emelie! :D Tror bara vi ska chilla och så! Kom precis ut ur duschen så ska fixa mig lite snabbt bara!
.
puss:*

Glad Påsk!

Sitter hemma i soffan med jennifer, lillen, matte och adam! Jag och jennifer ska snart ta och börja fixa oss inför ikväll! Känns som att det kommer bli en bra påsk afton!
Igår var jag iväg med frida och elin hos david! blev lite små dricka men tog det ganska lugnt! och när jag kom hem var jennifer hemma hos mig och väntade!
Vi gick upp tidigt idag tack vare att jennifers väckarklocka ringde och då kunde jag inte somna om trota att jag ahde behövt några timmars sömn till! :/
Nej nu ska jag vara lite social mot mina vänner!
Önskar er alla en glad påsk! :D
.
puss.*
inte alls bakis killarna!

lovet börjar med träning!

Hejsan! äntligen lov och det börjar med träning! ska bara ta det lugnt ikväll eftersom jag börjar jobba klockan 6 imon! :/ Men det känns ändå sjukt bra att slippa gå till skolan eller plugga nu på en vecka! sen är det bara en vecka i skolan och veckan efter det drar jag till London, GRYMT!
Nej nu ska ja ta och byta om!
.
puss:*
ska bli underbart att få komma iväg!

sista dagen innan lov!!

Redan torsdag och det betyder att det är sista dagen innan lov! ska snart dra mot bussen! börjar 11 idag och slutar redan tjugo i 2 :D
Blev ingen bloggning igår för då var jag ute på äventyr hela eftermiddagen! Och vem var det som körde hela tiden, jo jag! :D det gick jätte bra och jag är super nöjd med min insats bakom ratten! :D
Idag händer det inte så mycket, har träning ikväll och sen ska jag bara ta det lugnt! jobbar imorgon så får bli en lugn kväll. Så får vi se vad morgondagens kväll har att erbjuda istället! ska bli så sjukt skönt med lov, känns som vi inte haft det på riktigt länge!
.
puss:*

sängen väntar!

Kom hem från träningen för knappt en timme sen. Efter att ha fått bensin stopp och fått stå och vänta på mamma en stund och frysa som fan... Så nu ska jag ta och krypa ner under täcket och sova!!
.
puss:*

Träning!

Kom hem för typ en halvtimme sen och har precis käkat lite. Ska snart ta och byta om och sen dra på träning! :)) första grästräningen, härligt!
.
Puss:*


pysslar!

tjabba, tjena, hallå!
Sitter på tyskan nu och vi pysslar. Eftersom det snart är påsk gör vi påsk kort. Tycker det är ganska gulligt att man får göra det på gymnasiet, något man annars bara gjorde när man var riktigt liten i gundskolan. Har en lång dag idag så hoppas den går snabbt!
Ikväll har jag min första träning på gräs för i år UNDERBART! Älskar när man går ut på gräset igen!!
Nu ska jag "jobba" det sista på lektionen och sen är det lunch!
.
puss:*

Dags för skola

God morgon!
Måndag igen och det är snart dags att gå till bussen! Är inte så nervös just nu över svenskan, men det kommer säkert under dagen! Bara 4 skoldagar denna vecka och sen är det lov, underbart!! Efter skolan blir det träning!
.
Puss:*


myser med familjen

Sitter i soffan och bara tar de lugnt med familjen. Matchen gick sådär och sen har jag träffat frida och pluggat det sista inför imorgon. Då har jag nationellt muntligt i svenska. Jag hoppas på det bästa men börjar bli väldigt nervös. Det är alltid jobbigt att stå inför klassen och snacka! även om man inte är blyg annars.
Blir sängen tidigt ikväll för har inte sovit så överdrivet mycket på lovet.
Nej nu blir det tv en stund till!
.
puss:*

Söndag!

God morgon!
Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost! ska snart ta och pakca väskan och sen bär det av mot fotbollsplanen!
Måste säga att gårdagen var först helt okeey. Var och red islandhästar med laget och det roligaste var helt klart att se alla som aldrig ridit rida! Sen åkte vi tillbaka till lindvallen och bastade och fixade oss. Där blev det god mat och lite goa skratt. Men hade inte så jätteroligt! så fridas pappa och elin kom och hämtade mig och sen åkte vi och hämtade upp frida. Drog oss mot veddige där några härliga killar hade förfest! Var där ett tag innan vi drog på fest i Bua, riktigt lyckat och bra folk! Kom hem igen vid halv 3 och då blev det efterfest med lillen, mamma och pappa och ett gäng till! :D Känns bra att man inte drack så mycket igår så man är pigg och laddad inför matchen idag!
Nu ska jag packa!
.
puss:*

RSS 2.0