plugggggg

kom hem från skolan för en halvtimme sen kanske och ska börja plugga lite nu innan jag ska fxa mig för att åka och bowla med emelie (y  skolan var la helt okeey idag!

måste plugga så jag hinner börja innan jag ska iväg ;)

puss :*

hos sofie (y

har vart på gympa och kom till sofie för en stund sen ska sova här inatt med ;) så kan tyvärr inte lägga upp bilder på kläderna nu! har precis duschat coh sitter och väntar på sofie, ska nog snart hoppa i säng tror jag ;D

puss :*

wilma i somras! :*

jiiiiiiiiiiiiippi! :DD

NU funkar äntligen internet igen!
får la berätta lite om helgen eller ja iaf lördag och söndag! lördags var vi ju på jkulfest coh sen stack jag coh emelie hem till mig och kolla film och käka pizza (y  somnade rätt tidigt för vi hade inte sovot så många timmar dagen innan. I söndags fick gick jag upp vid halv tio för jag skulle till halmstad coh kolla gymnasie! kollade på john bauer det var ett fint gymnasie får se om jag ska gå där! köpte även två par skor och lite andra kläder, smycken och smink! bilder påd et kmr senare!
När vi kom hem därifrån avr det tomte promenad med emelie mammma pappa sofie coh lilla wilma! efter den stack emelie hem och vi käka lita och kolla tv, sen skulle sofie hem men det var typ snöstorm så hon frågade om jag ville hänga med hem till hon och sova där ;) så det gjorde jag så körde hon mig till skolan i morse!
Skolan var rätt slapp idag fast det är väldigt kallt på vår skola! är det lika kallt på alla andra skolor?
efter skolan kom  sofie och wilma upp till oss igen och nu håller vi på att baka lussekatter och lyssna på julmusik!

bloggar mer senare när jag kan lägga upp bilderna på sakerna jag köpte! ;)

pusss :*

nu blir det julfest!

har fixat mig hos emelie och nu väntar vi på jolle och sen drar vi och hämtar upp elin och vidare till julfesten! (y <3

puss :*

en jävligt galen och sjukt rolig kväll/natt!

heeeej! gårdagen avr toppen(y var först på en liten fest men det var rätt kul även om jag trodde att det inte skulle bli det när vi va så lite folk! vi gick även till skällinge och sen tillbaka till rolfstorp! vaknade berdvid världens bästa och båda mår faktiskt bra! (y
ska snart dra ner och göra mat ochs en fixa oss för att dra på julfest! vet inte riktigt vad som händer ikv men mitt internet funkar nog fortfarande inte så kmr inte kunna blogga så mkt! :(

men ha det gött ;*


så jävla snygga är vi! love u! :*

mitt internet funkar inte! :@

hej har inte kunant blogga på några dagar för vårat internet funkar inte:( just nu sitter jag hos molly och  bloggar! får blogga mer när vårat internet funkar igen! ni får ha det så bra så länge ;)

puss :*

drar mig till sängs!

kom hem från träningen för en timme sen ungefär och har precis duschat, ska nog ta och lägga mig och plugga lite matte nu!
god natt :*

puss ;)

drar och tränar!

har precis ätit typ och ska ta och byta om nu sen kmr molly och hämtar mig så drar vi och tränar! har iaf lyckats plugga lite i eftermiddagen, engelskan är klar och jag har börjat på min filmanalys! när jag kmr hem blir det nog lite matte och lite tyska!

puss;)

plugg....

Hej orkade inte sätta igång datan igår när jag kom hem, trodde jag skulle komma hem tidigare!
Skolan var rätt salpp idag, svensak lektionerna kommer nog vara roliga framöver nu iaf för vi har börjat med temat film ochdet är as kul! :D ska välja varsin film och och berätta om den! jag har valt dear john för den är så sjukt bra! kom hem för en stund sen och nu blir det massa plugg alla lärarna skickar verkligen allt på en samtidigt :( ska sätta mig med lite musik så kanske det blir lite roligare! ikv blir det gympa med molly! ;)



puss :*

Söndag igen!

redan söndag denna veckan har gått sjukt fort! vaknade för en timme sen eller nått! har fixat mig och ska dra ut och köra lite cross och fyrhjuling nu, sen blir det hem fixa sig snabbt och in på wic match! bloggar mer ikv! :D

pussss ;*

mysiig kväll!

kvällen har jag tillbringat med min söta älsklingstjej! vi har suttit och snackat och haft en mysig kväll och hon försökte även lära mig spela fifa vilket gick som det gick! Nu ska jag snart ta coh hoppa i säng! ;D imon blir det wic match med linnea och felicia ;)

godnatt puss :*

Rolfstorp ikväll igen! ;)

ska fixa mig nu och äta lite, sen bär det av till rolfstorp och va med emelie, sen får vi se vad vi hittar på! ;) <3
vad ska ni göra ikv? ;)

puss :*

En mkt slapp dag!

vaknade vid halv elva och avr as hungrig! gick upp och sen slappa jag en stund så frågade pappa om jag ville följa med han och hämta en sak i stan, så jag gjorde det! sen hem och slappa lite till! följde med och hjälpte pappa och packa ved och blev jätteblöt om fötterna! synd att snön är så blöt :( kom in för en stund sen och har precis duschat och sitter med en ansiktsmask! sen ska jag ta det lungt en stnd och ikv blir det va med emelie!  :*

ha det gött puss heej! <3

drar mig till sängen!

tar och kryper ner i sängen nu är trött och imon hoppas jag på att kunna sova länge (y

godnatt :*

puss ;)

massa snö ;D <3

kom hem från elin precis! ;D har haft en mysig kväll med promenader i snön och snöbollskrig samt att vi byggde in amanda i snö! ;D
här kmr massa bilder från när vi byggde in amanda i snö!












amanda blev väldigt fin tillslut och hon prövade även på att va kille en stund! ;D


puss :*

drar till elin!

ska byta kläder sen drar jag till elin och är där ikv ;) <3

puss ;)<<3

I don´t know what´s right?

kom in för en stund sen och nu sitter jag här vet inte riktigt vad jag ska göra men ska nog slappa lite sen fixa mig och så får vi se vad som händer! ;D <3


gymnasiemässa! ;)

skolan avr mkt slapp idag åkte till halmstad på gymnasiemässan! gick runt där och träffa massa roligt folk! Jag emelie amanda jolin och matilda höll även på att missa bussen! haha.
När vi kom tillbaka till skolan hade vi bara syslöjd och då provade jag min klänning och fortsate på den :D min sy lärare sa att jag borde vara klar med den om en eller två lekioner :DD :*
kom hem fö en stund sen och ska snart ut och köra cross med min bror! sen in och slappa, får la se vad som händer ikv ska kanske va med emelie :D <3

puss :*

två nyktra tjejer! ;d

hitta bilderna på mobilen visste inte att jag hade dom! men ja dom var ju mkt snygga :D

god natt!

är as trött och jätte förkyld så nu blir det sängen!

god natt <3

Mycket dålig uppdatering!

har inte hunnit blogga på två dar nu känns lite jobbigt!
igår var det först skolan hade "nationellt" prov och det gick väl ganska bra tycker jag! sen hade vi tyska läxförhör gick inte så bra ;( efter skolan stack jag med molly och jonna till stallet ochred! ;) väldigt kul har inte ridit på flera månader! sen hem och äta innan vi stack på gympa! känner att jag måste börja träna lite mer och få upp konditionen!

vaknade idag fixade mig och drog till skolan, rätt slapp dag! efter skolan hämtade mamma mig och vi stack ner till halmstad på gymnasiemässa! ;D fick massa nya idér så det var kul! erik grönwall var även där och spelade! han har sjukt bra röst! ;D kom hem för en stund sen och är ganska trött nu så ska kolla klart på robinson sen duscha ochs en blir det nog lägga sig! ;)

ha det gött pussheej!

sovvvaaaaa!

har vart sjukt trött hela dagen så nu blir det skönt att sova ska lägga mig och plugga lite till på tyskan sen sova! får ju ingen sov morgon imon ska ha luciaträning :(

godnatt :*

ha det gött pussheej ;)

I wonder if I ever can make you smile.

eftermiddagen har vart slapp, har bara suttit vid datan borde plugga men orkar inte och tyska glosorrna var svåra! väntar på att mamma ska bli klar med maten sen blir det nog tv(y <3
imon ska vi ha "nationellt prov" i svenska så vi kan till våren typ! får la se hur det går.
måste verkligenf örsöka plugga lite nu innan maten!

puss :*

trött....

hann inte blogga igår för efter skolna stack jag till min syster och var där hela kvällen;D myys (y
när jag kom hem var jag helt slut!

vaknade idag och var as trött orkade typp inte gå till skolan men jag gick dit ändå :P hade no prov fast det var förberett och väldigt lätt! kom hem för en stund sen och har precis druckit varm choklad ;D nus ka jag plugga tyska läxa och sen får vi se vad som händer!

puss :*

förkyld, hes och ont i halsen!

ska sova nu för jag tror jag håller på att bli sjuk :( hoppas jga mår bättre imon!

godnatt!
puss :*

fars dag!

dagen har vart slapp! var hos farmor och farfar och fira fars dag innan! får se vad som händer ikv trro jag bara ska slappa är sjukt trött!

puss! :*

hahahahaha!

kom precis hem har vart ute med emelie och innan var vi med molly och jonna! slapp och myysig kväll!
ska snart ta och krypa ner i sängen! börjar bli förkyld och är jätte hes! :(

godnatt :*

puss ;)

snart mot emelie!

jonna håller på att plattar håret på mig och sen blir det dra till rolfstorp och hämtar emlie sen får vi se vad som händer! vad händer hos er ikv då?

puss! :*

pizzzatime!

sitter och väntar på att molly och jonna ska komma sen blir det pizza och en mkt lugn kväll! :D <3

puss ;*

soooova!

hej kvällen igår va grym till en början men sen blev det jobbigt, men med snälla kompisar som alltid ställer upp för en så klara jag det sen med! kom hem rätt tidigt för jag mådde ju inte bra så mamma och pappa hämta mig!
vaknade idag bredvid frida och ida sen har vi slappat hela dagen och dom åkte hem för en stund sen! tur att man inte är bakis idag iaf! ;D fast är sjukt trött!
ikv blir det bara slappa, ska nog träffa molly och jonna en snabbis! dom var här och lämna min mobil som jag ahr saknat över natten och morgonen!
Är ju även emelies födelsedag idag så får ta och gratta henne! ;D <3 älskar deej tjejen!

ska kolla film och slappa nu! :*

pussheej:*

förra helgen!

fest bilder sen igår!

fest bilder sen igår!

fest bilder sen igår!

fest bilder sen igår!

fest bilder sen igår!

fest bilder sen igår!

fest bilder sen igår!

fest bilder sen igår!
tog inte så många bilder men det var några iaf!




feeeest!

dagen började med att jag försov mig så vaknade 10 över 9! stck till skolan direkt! missade tyskan så det var lungt xD sen har det vart slppt resten av dagen! förutom att min klänning krånglar hela tiden! kom hem för en stund sen ska snart hoppa in i duschen sen fixa mig för ikv ska vi fira emelie! hon hade inte fattat allt förens idag när björn avslöjar allt!
hopps på en trevlig kväll iaf! (y
är riktigt taggad för fest faktiskt!

ha det gött pussheej!

längtar verkligen till sommaren och slippa detta tråkiga väder!


duschen ;)

kvällen har vart slapp var ute med molly innnan mkt mysigt! :* har inte vart med henne på jättelänge så vi hade mkt att prata om! när jag kom in hamna jag vidd datan! och nu blir det duschen sen sova:*

godnatt
puss! :*

blir en bild på emelie efetsom vi ska fira henne imon! 
love you! <3

I just want to know what I´ve done!

dagen var slapp idag jaana var sjuk så vi hade slapp svensak lektionen satt utanför klassrummet och snacka ;) missade bilden för ajg skulle snacka med syv! men kom iaf på några ideer på vad jag vill gå! gjorde varm choklad när jag kom hem as gött! (y
nu ska jag slappa och sen får jag se vad som händer ;)

pussheej ;*

dålig uppdatering idag!

hej har inte suttit vid datan idag eller jag har inte orkat starta den! dagen har vart slapp! började sent emn kunde inte åka till skolan senare för jag ville inte ta moppen trodde det var halt ute, men det var det inte :)
efter skolan har jag bara slappat as gött! kollade bonde söker fru innan och nu blir det duschen sen sängen! :D<3

had et gött pussheej! ;*

What have i done?

Är väldigt trött nu och brevet är klart! :D så nu hoppar jag i säng!

god natt :*

puss ;)

mario kart med brorsan!

va ute lite innan as kallat:( nu har jag lovat simon att spela mario kart med han så får gå och göra det innan han blir galen! ;D

puss ;*

vintern är på väg!

hejj! nu mäsker man verkligen att vintern är påväg! vaknade upp med snö utnaför, eätt mysigt faktiskt! men jag vill nog ändå inte ha kvar den det blir så blött och halt! ;( skolan var lite seg idag men jag tyckte ändå det flöt på mot var det brukar göra på tisdagar! har frusit hela dagen och det är jobbigt var skönt att komma hem och sätta sig och dricka te och läsa nya frida tidningen! älskar verkligen den tidningen ;D får la se vad som händer mer idag!
ska skriva klart brevet nu iaf!

ha det gött pussheej :*

bild från i lördags:*
tog av emelie!

sova...

Har kolalt the hills nu och försökt skriva lite på brevet! men nu ska jag sova godnatt!

puss :*

kallt:O

dagen började med att jag vaknade jätte tidigt och kunde inte somna om :( jag gick upp och fixa mig sen när jag skulle gå till skolan var s´klockan inte så mkt men ändå när jag kmr till skolan har jag missat bussen! :/ så jag får springa till linjebussen som kom precis, vilken tur att jga ahde pengar på busskortet! sen till skolan och första lektionen va sy slöjd kom typ ingen stans! sen va r det matte och efter maten blev det lucia övning, hahah! efter skolan hämta mamma mig och viu åkte med sofie på ridlektion och passa wilma! sjukt kallt var det:/ nu är jag hemma och ska snart äta sen blir det slappa resten av kvällen!

ha det gött pussheej! :*


:*

skola imon...

kvällen har vart rätt slapp först stack jag till min farbror och åt sen kom emelie dit så fika vi och sen drog vi ut! as kallt ute ju! ;/ vill inte ha så kallt nu! vi drog in igen och kolla the hills ;D sen körde jag hem henne och var la hemma vid tio!
är as trött nu så ska typ sova!
godnatt:*

bild på mig i lockigt hår!

lockigt hår!

puss :*

sista dagen på lovet! :/

hej på er!
gårdagen var slapp det blev inte så mkt fest vi var ju inte så många så vi tog det mest lungt satt ohc snacka och så!
kom hem vid 3 då körde fridas pappa hem mig ;)
vaknade vid ahlv ett och när jag öppnar dörren för att ropa på pappa stog sofie och wilma där ;D så dom har vart här hela eftermiddagen! ;D för jens och pappa skulle gräva i trädgården så nu har häcken försvunnit!
nu ska jga ta och hoppa in i duschen sen fixa mig för att dra på kalas till min farbror som fyllt år!

ha det gött pussheej!

väntar på frida!

sitter och väntar på frida som kommer  snart. Har precis duscht och snart kmr frida så fixar vi oss och sen drar vi på fest :D

puss ;*

i´m so happy! ;D

så jävla glad det går att lägga in bilder på datan igen! ;D så nu kommer lite bilder över vad som hänt den senaste tiden:*

fotokväll med emelie :*

fotokväll med emelie :*

fotkväll med emelie :*

fotokväll med emelie:*

fotokväll med emelie  :*

fotokväll med emelie :*




amanda fotograf :*


jolle :*

emelie :*

linus och emelie på ringhals!


väröbruk!

väröbruk!

så jävla snygga xD

haha :)

snygingar!

;D

:)

snygging!

;D<3



halloween!

halloween!



Wilma ;D

underbaraste tjejen! :*

söt!



god morgon på er!

hade ni en bra kväll igår?
det hade jag iaf jag stack och hämtade emelie sen stack vi till frillesås på en fest rätt nice! (y
Kom hem runt två då gick jag och la mig! :D
idag får vi se vad som händer!

ha det gött puss :*

drar nu!

ha en bra kväll allihopa kmr nog inte blogga mer idag tror jag! ;)

puss!

fiiiiiiix!

ska ta och fixa mig och äta sen drar jag till emelie, vi drar vidare på nån fest sen tror jag!

puss <3


dålig uppdatering!

Hej på er! snart lovet slut!:O
blogga inte igår! åkte direkt från frida där jag hade sovit vid 1 sen körde jag och mamam hem emelie och sen vidare till min syster och hälsa på där va en väldigt glad Wilma! träffa mormor också! ;D
sen hem och äta fort innan det bar iväg till frida igen för tjejkväll! mycket lyckade kväll vi var på donken och sen hemma igen vid 12 eller halv ett och kolla film! ;D
vaknade vid 1 idag julia stack hem och emelie hade redan stuckit! jag frida och ida låg och snacka i nån timme innan vi gick upp och käka frukost ;D sen skulle ida med bussen från valinge kyrka så vi gick dit! sen fick jag och frida gå hem också vi gick i värsta geggan så mina skor är bruna:(
kom hem för en stund sen och har precis duschat får la se vad som händer ikv!
ska ta och fixa mig nu! :*

ha det gött pussheej! :)

väntar på en väldigt seg emelie!

sitter och väntar på emelie som är så seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!
sen drar vi till nån och kollar film sen hem till frida och sova där;D <3

ha en bra kväll puss! :*

myysig promend!

har vart ute och tatt en mysig höstpromenad med frida! väldigt skönt att komma ut och bara kunna prata om allt och inget! nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det film kväll med lite folk! :*

puss ;D

blå himmel!

kolla precis ut och det är blå himmel utanför mitt fönster! sitter och väntar på att frida ska ta moppen hit så vi kan gå ut och gå! ;*

puss:*

redan onsdag! :O

hej det är redan onsdag snart halva lovet gått :O vaknade vid 12 eller nått och var svin hungrig gick upp ohc det fanns ingen mat hemma så jag fick tvuínga med min bror till affären och köpa bröd sen när vi kommer hem och jag ska sätta mig och äntligen äta då finns det inget smör heler :O så det blev ingen god frukost ;(
nu sitter jag här och får se vad som händer idag, ska iaf snart gå och duscha!

ha det gött pussheej :*


Why is everything so hard?

har precis kollat två filmer först dear johan ohc sen the last song två av dom bästa filmer jag sett!
nu blir det sängen godnatt :*

pusss!

sommar känslor!

har suttit och kollat bilder sen i somras! saknar verkligen denna underbara sommar! :*

min lilla söta kusin!


denna sommar kunde ju inte bli bättre när världens finaste tjej föddes!







puss på denna sommar!

vad gör alla?

vad gör alla? jag börjar få sjukt tråkigt, sitter och skriver auschwits brev visst e jag duktig!
måste nog hitta på något sen.
får la fortsätta skriva nu, det dumma är att man inte vet hur mycket man ska skriva :S

pussheej!

regn regn och mer regn...

....att det aldrig slutar! kvällen blir slapp framför datan tror jag!
sitter och väntar på att ammma och dom ska komma hem från ge-kås är as hungrig!

puss :*

fiixar mig!

håller på att fixa mig sen drar jag till frillesås och träffar folk!

ha en bra dag!

pussheej!<3

God mogon!

god morgon påer! har inte riktigt bestämmt än vad jag ska göra idag, vad ska ni hitta på?
har precis ätit frukost och sitter här vid datan och bara slappar!
ska nog sätta på en film en stund egentligen skulle jag behöva skriva brevet till auschwitz men det får vänta till en annan dag tror jag!

puss heej! :*

trött!

är sjukt trött nu s ska sova !

god natt :*

fan va kallt det är ute!

kom precis hem körde hem emelie! vi ahr typ bara slappat hela kvällen, va ute lite med men det var sjukt kallt! men väldigt mysig kväll med babe! :* nu ska jag nog kolla film eller nått! <3

puss!

väntar på emelie!

hej!
kom hem från stan för en stund sen var där med frida och julia ;) kul att träffa dom har inte sett dom på länge! vi gick och fika sen gick vi bara runt och kolla lite!
nu har jag precis ätit och väntar på att emelie ska komma! :*

bild sen i somras! <3

fiix!

håller på att fixa mig sen drar jag ut och träffar frida ;D <3

frida snygging! <3

grym kväll natt!

hej på er! kvällen igår börjad emed att jag och emelie drog till donken, sen vidare mot frillesås där vi träffade massa folk! det var en jävla moppetur i dimma! i början var det rätt segt sen drog vi på fest men det var typ ännu segare! när vi gick tillbaka till bob så satt vi där och snacka en stund sen skulle jag och emelie köra hem sillen och det blev en rundtur i frillesås med han där jag även typ bada i havet eller nästan iaf xD när vi sen skulle åka hem var det en jävla olycka med massa ambulanser, brandbilar och poliser! när vi äntligen var hemma var typ klockan kvart över fyra! men natten slutade iaf bra och det var fett nice tillslut! ;D

kom hem för en stund sen och ska nog slappa en stund nu sen får vi se vad som händer!

ha det gött pussheej! :*

RSS 2.0