Sanning


Lycklig tjej somnar gott!

Har haft en bra dag! Fick sluta redan kvart i 12, awesome! Drog hem träffade Molly en stund, städade mitt rum, pluggade, somnade och sen drog jag och spela match. Riktigt glad vi lyckades ta hem 3 härliga poäng, vinst med 4-0! Grymt bra jobbat tjejer! Kom hem för knappt 1 timme sen och ska nu ta och krypa ner under täcket. Imorgon är det fredag igen och jag slutar tidigt även då pga av inställda lektioner! :D
.
Godnatt :*


Om man kunde uppleva det igen!

Tänk om man kunde få uppleva tiden igen då man var så liten. Och komma ihåg vad man gjorde då och vad som hände! Hade aldrig några problem och tog allting som det kom!


God morgon!

God morgon! torsdag idag och har bara två lektioner :D Efter skolan blir det match mot valinge!
Just nu sitter jag och kollar Sunes sommar och väntar på att gå till bussen! Har en svenska redovisning idag med emelie så får hoppas på det bästa, sen är det bara 3 prov kvar! räknade innan att det bara är 9 skoldagar kvar :DD
.
Igår blev det inte så mkt plugg som jag hade tänkt för jag drog istället iväg till en vän och sen var vi ute och hittade på massa roliga saker. Så kom hem igen vid halv 10 och då blev det til att slänga sig i soffan och kolla bb en stund!
Nej dags för mig att dra till bussen nu!
.
puss:*

15 dagar!

heeej! :D
Har haft en lugn dag i skolan idag. Kom hem för en timme sen och nu sitter jag och kollar på film. Ska snart ta och plugga lite och sen tror jag att jag ska träffa Frida en stund. Var riktigt länge sen vi var så har mycket att snacka om!
.
puss:*

Lycklig tjej!

Känslan när man är så glad att det kittlar i hela kroppen är underbar! Varför jag är det har jag ingen aning om! Har haft en bra dag, var en väldigt lång dag i skolan men nu är alla nationella klara förutom ett muntligt i matte! (y
När jag kom hem från skolan blev det mys och lek med lilla älskade Wilma!! :) drog sedan iväg på träning vid 6! Var en riktigt rolig träning och känns som alla är laddade inför matchen på torsdag :D ligger just nu i min säng och pluggar lite inför sista ekonomi provet i år. Åååh nu är det bara 16 dagar kvar till sommarlov, awesome!
.
Puss:*
Slänger upp en bild på mig och Wilma!


Chill dag!

Ja idag har det varit en chill dag. Ganska ovärt att åka till skolan. Hade en halv vanlig lektion, resten gjorde vi ingenting på!
Eftermiddagen har jag spenderat framför mina företagsböcker och sen har jag även varit med linus! Vann överlägset över han i kubb! Sen drog vi och kolla fotboll! Helt okey match.
.
Kom in för en stund sen och har precis tagit en skön dusch! Nu ska jag krypa ner under täcket för imorgon väntar en riktigt riktigt låååång dag med massa prov och plugg!
.
Puss:*


Ny vecka, nya utmaningar!

Heeeej :D nu är det bara 2,5 vecka kvar till sommarlovet och det känns underbart!!!
.
Måndag idag och just nu sitter jag och väntar på bussen. Har haft sovmorgon eftersom jag inte börjar förens vid 12. Går dock till 4 och efter skolan blir det plugg...
.
Hade en mysig kväll och eftermiddag igår med härligt folk. Åkte och fiskade, tog en tur med båten, solade och sen avslutade vi med att kolla bb. En helt Okeey söndag ändå :)

Puss:*


Myser i skuggan!

Hejsan!
Har haft en sjukt grym helg. Hade cykelfest igår, det blev riktigt lyckat och alla kom fram! :D sen blev det fest och känns verkligen att sommaren är här! Ligger i skuggan och Chillar just nu med lite folk!
.
Puss:*


Film!

Hejsan!
Nu är det fredag igen, underbart! Helgen är planerad och jag tror den blir bra!
Sitter på samhällskunskapen och där kollar vi film :D
.
Puss :*


Sommar!!!

Den älskade sommaren är här och det känns underbart! Har vart på stranden hela eftermiddagen. Blev dock inget första dopp för det var lite kallt. Men det kommer snart! :D
Sitter på bussen på väg hem nu. Blir till att fixa sig lite snabbt eftersom vi ska ha kalas sen.
.
Puss:*


onsdag 23/5

Hejsan!
Sitter i skolan just nu och har företagsekonomi. Eftersom vi har en snäll lärare slår han ihop våra lektioner så vi kan dra ner till stranden sen. Blir en myseftermiddag med några härliga tjejer! :D Sen ska jag hem för att fira min lillebror som fyller 15 år idag! Grattis älskade bror!
.
puss:*
love you!

Låångt inlägg!

Hejsan!
Har inte uppdaterat på någon dag. I söndags var det solning, fotboll, kubb och fiske som stod på schemat! Äntligen är det sommar! Igår var det först skolan och sen direkt iväg till ge-kås och när vi kom hem drog vi och fiskade. Sen tänkte jag pluggat men ist drog jag ut och hoppa studsmatta med brorsan. Hoppade in i duschen och när jag precis kommit ut ur det ringde lillen så drog ut och gick en lång runda med han och Patrik, underbart varmt klockan 10 på kvällen. Var hemma igen vid 11 och somnade sjukt gott!
.
Gick upp vid kvart i sju, ringde lillen så satt vi och Chillade och käkade frukost innan vi drog till skolan. Hade nationellt hela förmiddagen och sen fick vi sluta efter att ha tjatat lite på lärarna. Är inte fel att sluta kvart över 1 ist för 4! Kom hem och la mig i solen. Käkade glass med brorsan och sen ikväll var det träning. Kom hem för nån timme sen och nu ligger jag och Chillar i soffan. Ska ta och kolla big brother nu tänkte jag.
Hoppas jag kan uppdatera mer imorgon!
.
Puss:*


chiiiiill lördag!

Sitter hemma i soffan och kollar fotboll just nu!
Första lördagskvällen på mycket länge som jag befinner mig hemma! Är barnvakt åt två små söta barn men har även hjälp av de lite äldre barnen nämligen mina två kusiner. Sen är frida här också! Anledningen är att mina kära kusin har gift sig idag och då ställde jag upp och passade deras barn! Tror vi ska ta och gå och lägga oss snart och jag ska tagga inför match imorgon!
.
puss:*

Bild på bakningen

Det enda som gick att äta var glassen. Fast det var ju gulligt av dom att servera oss! :)


god morgon!

god morgon! vaknade precis och ska snart och gå göra en go lördagsfrukost. Idag har jag en del som jag ska försöka hinna med. Så blir nog ingen mer uppdatering på bloggen.
Hade en riktigt mysig kväll igår som bestod av grllning, kubbspel, bakning (av killarna) inte alls gott, även om de tykte att de hade lyckats! sen blev det även en skräckfilm. En del goa skratt och ja vad ska man säga kvällen var mysig! var hemma runt halv 4 och då blev det sängen direkt!
Nu har jag lite att göra så måste kila!
.
puss:*

Fixar naglarna!

Va ute på en låååång härlig runda innan! :) kom hem la mig i solstolen sen tog jag en härlig dusch!
Känner bara att jag vill ha sommar nu! Gå i shorts nyrakade bruna ben och ja ni förstår!
Håller just nu på och fixar naglarna! Kör på rosa ikväll!
.
Ikväll blir det grill, klubb och förhoppningsvis många goa skratt med ett gott gäng vänner! :)
Ska fortsätta fixa mig nu!
.
Puss:*


Fredag 18/5

God morgon!
Eller jag har varit vaken en stund! Hade som sagt en väldigt lugn kväll hemma igår! Gick och la mig ganska tidigt och därför har jag redan hunnit med att städa mitt rum och lite så idag.
Ska strax ta på mig träningskläderna och dra ut och springa. Har inget annat för mig så varför inte liksom, bättre än att sitta inne hela dagen iaf!
.
Får se vad som händer senare idag, ska ta lite kontakt med frida och se vad hon hittar på. Men först blir det lite träning.
.
puss:*

blåsig träning!

Nyss hemkommen från en väldigt blåsig träning! Sitter just nu och kollar hockey, blir en lugn hemmakväll idag! Är ganska trött och inte på så jättebra humör. Så det passar bra att bara ligga i soffan och chilla idag!
.
puss:*

barnvakt

Hejsan!
Vet inte riktigt vad jag ska säga men dagarna rullar på men det känns så j***a tungt allting! varje steg man tar är en mardröm!
.
Hade en mysig kväll igår. Den började med bowling och sen blev det pizza! Åkte tillbaka till skällinge och bara chillade. sen somande jag bredvid frida runt halv 1. Gick upp idag vid halv 10 för vi skulle passa wilma. Hon och frida ligger och sover nu och jag sitter och kollar runt lite på datorn. Ikväll blir det först träning, sen får vi se vad som händer. Eftersom det är hockey blir det väl att titta på den och sen bara chilla. Är verkligen inte festsugen så blir inget med det denna helgen!
.
puss:*
image description
du är så sjukt söt och min lilla sockerbit! puss på dig Wilma!

Helg!

Har slutat nu och då var det helg igen! Fick sluta tidigare :D nu blir det bussen hem sen får vi se vad som händer ;)
.
Puss:*


God morgon!

Sista dagen i skolan denna vecka sen har vi långledig helg ;D börjar dagen med ett nationellt prov i engelska och sen ekonomi och juridik innan vi slutar. Ska med mamma ner till stan efter skolan och sen får vi se vad som händer ikväll!
.
Puss:*


Uppochner

Allt är uppochner. Skiter i detta och lägger min tid på träning och skola.
Jag vet att bloggen har kommit lite i andra hand nu. Men det har vart så mkt så jag har inte hunnit med att blogga!
.
Sitter på bussen nu på väg till skolan. Idag väntar ett prov och lite så. Sen efter skolan ska jag försöka hinna med och träna.
.
Puss:*


Lördag!

God morgon!
Började med myskväll med några underbara vänner. Sen drog vi ut på äventyr och en lång roadtripp! Var hemma igen vid 3 och då somnade jag och jennifer nästan direkt!
.
Idag är det lördag och kvällen ser lovad ut. Först blir det lite fiske med jennifer, får hoppas på bra fiskelycka idag! :D Ska även hjälpa Emelie med hennes hår för hon ska på bröllop :)
Nej dags för oss att börja dagen nu!
.
puss:*

lååång väntan!

God morgon! idag är det torsdag vilket betyder att helgen börjar imorgon! :D
Sitter i ett grupprum just nu och har suttit här i typ en timme, bara en halvtimme kvar tills första lektionen. Gjorde mitt nationella i svenska som jag missat innan, men eftersom jag blev klar ganska fort så har jag världens låååångaste rast helt ensam. Hoppas det dyker upp någon som kan sällskapa mig snart. Har suttit här och redigerat lite bilder, jag tycker sånt kan vara roligt ibland. Men är fruktansvärt dålig på det så det blir inte så bra. Men tycker ändå man lär sig lite för varje gång man gör det. Tänkte slänga upp två bilder som jag redigerat! :)
.
Denna dagen kommer förövrigt bli ganska lugn, har bara två lektioner och sen slutar jag. Jag hoppas verkligen inte jag får ont i halsen under dagen utan kan vara med på träningen ikväll. Har match i helgen och det känns så tråkigt om jag inte kan vara med på någon träning innan. Träningarna behövs ju för att klara matcherna, inte sant?
Aja slut snackat om det, nu får vi se vad jag hittar på den sista halvtimmen innan vi börjar.
.
puss:*

Natti

Har haft en mysig eftermiddag med tjejerna! Kom hem runt 7 satte på en film och sen har jag bara Chillat! Kollade lite på hockeyn men orkade inte se klart, så nu tänkte jag sova! Min sovmorgon försvinner imon för jag ska göra nationellt svenska prov som jag missat.. Men det var det värt för min resa till London :D
.
Puss:*


Onsdag 9/5

God morgon!
Sitter på naturkunskapen nu som är första lektionen idag! Har tre lektioner till efter denna, sen bär det av hem till elin där vi ska ha mys eftermiddag men några goa kompisar! Nu ska jag fokusera på lektionen!
.
puss:*

I don't know what I want to do!

Har en konstig känsla i magen just nu.. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, vill bara gå och lägga mig och vakna upp och veta vad jag vill göra..
.
Ligger just nu i soffan och pluggar lite matte och väntar på att hockeyn ska börja!
.
Har haft en lugn dag då jag fick sluta halv 1 ist för 4, underbart! :D har hunnit med att städa mitt rum och träna med Molly!
.
Puss:*


Målar lite :)

Sitter och målar lite med Wilma medans vi väntar på mat :)
söt liten tjej!! :)


Kör till syster!

Tar och övningskört lite till syrran och grillar där!
.
Puss:*


Lördag!

Hejsan!
Kvällen igår var mysig med god mat på en restaurang med härliga tjejer! Ligger nu i soffan hemma hos mina kusiner. Har varit med dom på deras ridskola, lite mysigt var det faktiskt! Ska snart ta min moppe och köra hem och sen träffa Frida och Linn! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på :))
.
Puss:*


God morgon!

Idag försvann min sovmorgon tack vare att det skulle vara ett nationellt prov i engelska 8.10 :( men som tur är så är det ju redan fredag imorgon vilket känns bra. Dagen igår spenderade jag ute i solen eftersom jag slutade vd 12 och sen vid kvart över 6 hade vi samling för macth på vallen. Blev en förlust med 5-0:( Idag är det mycket på schemat, först blir det skola sen direkt iväg till jobbet och efter det vidare mot träning så vi hörs!
.
puss:*

shopping!

Här kommer lite bilder på mina inköp under resan i London!
den sista var från hotellrummet på mina och mammas saker!
köpte även lite smink och några fler skor.

tillbaka i skolan!

Hejsan!
Tog en liten bloggpaus när jag kom hem från London! Har haft två sjukt bra dagar här hemma och nu är jag tillbaka i skolan igen! Har en lugn vecka framför mig! Ska även försöka fixa lite bilder på sakerna jag köpte i London och även lite bilder från valborg och 1:a maj! :D
Dags för lite naturkunskap nu!
.
puss:*

RSS 2.0