Frisk igen ;)

Hej har inte bloggat på jätte länge men är frisk nu iaf och va i skolan i torsdags och fredags. Det var la kul att komma tbx och träffa alla kompisar ;D men att börja plugga var inte lika roligt! HAr haft fullt upp efter skolan med skulle ju stå på skällinhge marknad med molly och simon på lördagen, så vi hade fullt uppp att fixa men der gick bra vi fcik sålt mkt;) 
sen har jag slappat och igår va jag hos syrran för hon fyller år idag Grattis till henne;D Fick god mat och tårta ;)

idag var det skola igen rätt slapp dag ändå;) vi tog skolfoto det blev väl som det blev! efter skolan var jag med emelie ;*
Nu är det fångarna på fortet så får väl dra mig tillbaka till soffan;)

ha det bra puss heej och godnatt orkar inte skriva det sen;*


hej!

Mitt liv är inte så roligt just nu bara vara inne och inte göra nånting. Det är svin tråkigt och ont i halsen har jag ;( nu har jag inget mer att säga!

drar mig tillbaka till soffan nu hej då

ha det gött puss heej!

blir ju fan aldrig frisk ;@

hej blogga inte igår för jag orkade inte låg typ bara och slappa i soffan hela dan! eller jag va hos läkarn först och dom sa att det inte var halsfluss utan körtelfeber;( så vi får la se hur lång tid det tar innan jag är någolunda bra igen! men missar kankse dom första dagarna i skolan!
nu ska jag gå till baka till soffan och slappa hoppas på att bli frisk snart med!

ha det bra puss heej ;)

jävla hals ;@

hej har inte orkat blogga idag har mått as dåligt hela dan! min hals blir inte bättre men jag har iaf fått pencelin nu ;) har inte så mkt emr att säga för jag ahr inte gjort nått idag.

nu ska jag kolla tv igen som jag gjort hela dan!
ha det gött puss heej ;D

halsfluss ;(

hejsan hann inte blogga igår men det var la bra dag vakna vid halv 10 då ringde min syster och undra om jag ville följa med på barn loppis och det gjorde jag ;) sen åkte kom vi hem och då fråga hon om jag skulle med på nån annan marknad, så vi hämtade felicia på vägen och åkte dit;) hitta inget men det var la skoj att gå runt där. Sen hem till sofie och jens och dom fixade sig för dom skulle på kräftskiva så åkte jag och felicia med dom till stan. När jag kom hem käka jag sen drog jag till lilla kärra för det skulle vara fest där, men det regna så vi åkte hem till nån som hette amanda i tångaberg;D
Där va vi sen hela kvällen sen kom även bäckis filip nylén och nån som hette henke. Vi drog tyyp hem vid kvart i två jag och frida hade följe med bäckis och filip nylén. Ja det var la en rolig hem tur xD eller vad säger du frida? ;D sen hem och sova ;*

Idsag väckte pappa mig vid halv 12 och fråga om jag skulle med till samma marknad igen, så jag följde med hitta en regnjacka. HAr även haft as ont i halsen hela dan;( och nu även lite feber ;( så ikv ska jga va hemma och bli frisk igen, imon ska jag kolla min hals men vi är nästan säkra på att det är halsfluss ;(

nu ska jag lägga mig framför tven och slappa;D

ha det gött puss heej :P

precis hem kommen ;*

Hejsan kom precis hem från emelie vi har vart små idag och kollat barnen i bullerbyn! ;D först körde vi runt och leta efter öckis emil och christian som försökte skrämma oss, och lyckades! sen åkte vi till skällinge för dom skulle äta pizza. Men det var stängt så jag och emelie åkte tillbaka till rolfstorp och kolla film ;* nu ska jag nog kolla mer film tror jag! säger god natt nu om jag inte bloggar mer.

ha det bra puss heej (y

turkiet! ;D

hej vakna hos mina kusiner, sen kom mamm och brorsan och hämta mig så åkte vi till gbg till ikea köte inget själv men min bror hitta data bord och stol och lite annat. Sen åkte vi till varberg igen och gick in på rese byrån och boka en resa till turkiet i slutet på september ;D <3 nu har jag precis käkat och får väl se vad som händer ikv!



ha det bra puss heej! <3

I stan ;)

hejsan dagen har jag tillbringat med mina kusiner;) vakna vid 11 sen gjorde jag mig iordning och körde moppe till stan, vi åkte till simstadion ;) när vi kom hem igen skulle linnea träna fotboll och efter hon skulle felicia träna ;) jag satt hemma och kolla film så länge och slappa. Sen fick jag tacos så jävla gott var det! och eftersom det regnar så mkt så stannar jag här till imon, och då blir det ikea med mamma och simon ;)

ha det bra puss heej! (y

God natt ;*

har inte gjort så mkt ikv mest slappat och kollat film;) och ätit as god kladdkaka med ;* nu ska jga lägga mig och läsa! typ första gången på lovet jag lägger mig tidigt! fast har haft as ont i huvudet idag så det är kankse bra att sova då ;)

god natt :D

ha det bar puss <3

hejj ;)

har inte gjort så mkt än idag. Vakna vid 11 sen slappa och fixa mig. Får la se vad som händer idag, det är tråkigt väder så finns inte så mkt att göra;( men nu ska jag kolla film;)

ha det gött puss (y

Helloj;D

har inte hunnit blogga innan nu, men dagen har vart rätt slapp gick upp vid halv 1 kolla tv sen ner tilll sjön med kusinerna;)
sen slappa lite till innan jag fixade mig coh åkte till rolfstorp och hämta emelie! åkte till skällinge en stund men det var inget kul där så vi åkte till rolfstorp igen träffa johan erik och nån som hette simon vi snacka med dom en stund sen kom amanda och gabbi ;) sen kom även elin en liten stund med! sen när dom dratt hem stack jag och emelie hem till hon och spela kort och bara myste ;* älskar dig tjejen!
nu ska jag lägga mig och läsa god natt ;D<3

natti natti ;*

NU väntar sängen god natt ;) <3

Film taaaajm! ;D

kvällen har spenderats som jag sa innan med emelie och amanda fast gabbivar med också ;D vi har snackat och skrattat och haft myys ;*
kom hem för en stund sen nu blir det film! ;)

ha det bra puss ;D

Slapp dag ;D

Har tyyp slappat hela dan;D
Ikv blir det nog emelie och amanda ;)
NU ska jag göra mig iordnig och sen far väl jag till rolfstorp ;D

ha det gött puss heej (y

God Morgon!

Vakna för en stund sen. Nu vntar frukost och titta film;)
Sen kommer Sofie och Wilma ;D
vet inte vad som händer idag men det märker vi väl sen

ha det gött puss heej! ;D (y

God natt :)

Nu väntar sängen! ;D god natt sov gott allesammans ;)

ha det gött puss heej(y<3

Fiiiiilm ;D

Ny duchad och nu blir det film ;D


pussheej;D<3

slappa (y

nu väntar duchen sen blir det bara slappa hela kvällen (y

ha det gött puss heej <3

hejj ;)

har inte bloggat så mkt i veckan, men den har faktiskt vart bra förutom att jag varit förkyld.
Men i tisdags åkte jag till stranden med frida karin och julia ;) sen åkte vi in till stan och käka och körde runt lite överallt känns det som;D sen hem till frida och kolla film och jag och karin tog ett natt bad i fridas pool med mysigt <3 sen somna frida och julia tyyp vid 2 så lår jag och karin uppe och snacka till sex halv sju ;)

Onsdag; kom hem från frida och hela huset är fullt av ungar! bara för alla höll på att fixa inför ute dansen. Sen när jag käkat och så stack jag och hämtae jolle och vi åkte till kristian i väröbacka, en jävla bit och köra! vi va där hela kvällen tyyp slappa mest;)

torsdag; gick upp tidigt för jag skulle till stan med bästa tjejerna Ida och Frida ;* vi runt där hitta inte så mkt bara en tröja;) sen hem och då var jag lite med min kusin. sen hjälpte jag till lite på fotbollsplan innan festen ;) sen åkte vi till backe och dom och åt på kvällen. Alla som är med i komiten har blivit som en ända stor familj känns det som;P

fredag; sov ut för en gångs skull känns det som;) sen slappa ännu mer :D och tyyp vid halv 5 körde jag och pappa in till stan fixa lite saker och sen hämta min träja hos mina kusiner! sen fort hem och till någr andra i komiten :P sen hem och sova;D

Lärdag; sov till 11 sen upp och hjälpte mamma och dom lite ;) sen hem och fixa mig sen cykla ner till emelie och träffa dom bästa tjejerna ;*  as skoj sen vid 10 halv 11 cykla vi till skällinge och det va la nice lite mer folk där än vanliget eftersom det va utedansen ;D sen cykla hem nån gång på natten då cykla även nordan bob och bäckis med oss ;) sen somna vi vid 5 tror jag ;)

Söndag; vakna upp bredvid ida frida och emelie ;) ida åkte hem sen kolla jag frida och emelie tv en stund. sen kom mamma och hämta mig. Och när jag kom hem käka jag sen har jag bara slappat och nu sitter jag här ;)


ha det bra puss heej ;) <3

God natt ;)

har inte gjort speciellt mkt ikv. Är sjukt trött så nu ska jag lägga mig och läsa ;D jag hoppas på att kunna vakna upp imon och inte vara lika förkyld ;) om det blir bra väder imon blir det stranden med emelie frida och julia ;) <3

godnatt <3

ha det bra puss heej ;D

slapp dag!

vakna vid 11 sen hitta jag en bok och blev jätte läs sugen så jag började på den och sen var jag fast! ;D har tyyp läst hela dan och nu var den slut ;( är fortfarnde as förkyld så får la se vad jag ska göra ikv!
men bloggar kanske mer sen nu ska jag ducha ;)

ha det bra puss heej! ;D

god natt ;)

kom precis hem från rolfstorp har vart där med emelie amanda gabbi och elin ;) satt och snacka och slappa! nu väntar sängen!
GODNATT <3

ha det gött puss heej ;D

snart blir det emelie :)

dagen har vart slapp! har vart med pappa ute och fiskat hela eftermiddagen;) vi några fiskar;9 sen hem och äta och nu har jag precis duchat och snackat med syrran;) hon och Wilma kmr hit imon och hälsar på ;D snart bär det av till emelie på moppen ;)
får la se vad som händer sen! <3
nu ska jag dra och fixa mig ;D

ha det bra puss heej(y<3


får bli en söt bild på Wilma <3


bilder sen midsommar ;)




god morgon ;)

hejj;) vakna för en stund sen och märkte att jag hade blivit mkt förkyld;(
det är nog inte så bra att köra moped hem i ös regn mitt i natten!  kvällen igår spenderades med emelie;) vi typ slappa hela kvällen och spela lite kort myyys ;)
idag vet jag inte vad som händer, är ju inte så bra väder så man får la roa sig inne!

ha det bra puss heej! ;D <3

RSS 2.0