Godnatt

Kvällen har tillbringades på kalas och sen en stund med älsklingen! fixade lite saker och hann då med och träffa linn sen följde vi henne till rolfstorp för hon skulle till Emelie :) skulle efentligen också vart där men eftersom jag ska upp och jobba imon så åkte jag hem, så har precis kollat klart på en film och nu ska jag snart sova! upp med tuppen imon ju!! :(
Sen hem och tagga kräftskiva, lite sent men aldrig försent med det! jag hoppas och tror att det kommer bli en grymt bra kväll, bara alla kommer med som det är tänkt!
Nej nu ska jag sova, godnatt!

samhällskunskap

Sitter just nu på en jätte lång samhällskunskaps lektion som är 1 h och 40 min :( men aja bara att bita ihop är ju helg sen ;) eller först tyska och idrott men ändå! helgen kommer bli AWESOME!! sjukt taggad om man säger så!
puss :*

tuff träning!

Hejsan, dagen har vart en stor röra idag ;) åkte från frida imorse till skolan och trodde då att jag glömt mobilen men hade som tur va inte det. Sen massa tråkiga lektioner, men måste säga att vår klass är väldigt bra på att sjunga speciellt på engelska lektionerna. Efter skolan stack ja direkt till stan och mötte upp mamma. Gick där i två timmar och sen direkt till fotbollsträningen som var tuff idag, skulle bara springa och efterosm jag precis ätit höll jag på att spy. Men klarade mig och nu är jag hemma igen. Ska lägga mig och kolla film nu och sen sova, tuff skoldag imon och sen kalas och jobb på lördag morgon :( Men sen blir det en riktigt härlig kräftskiva på lördag med sjukt bra folk :D
Saknar dock min lilla älskling!!<3 har inte träffat han på flera dagar för båda har haft fullt upp. :( 
puss :*

Engelska

Sitter just nu och har engelska, sjukt chill!! ber även om ursäkt för dålig uppdatering men behövde en liten paus och har haft mycket att göra! det har vart allt från fester till kompisar plugg och hårfärgning!! men ska försöka bli ite bättre igen nu! ska ta och koncentrera mig mer på lektionen nu iaf!

puss :*

Godnatt

Man mår som man förtjänar efter nollning! kom typ precos hem, fan va skoj jag haft, älskar min klass 11EKB!! nu ska jag sova godnatt!! <3
puss:*

Fest på g!

'Go kväll! Nu är det snart dags för fest ska! jeffner 'r här just nu och vi har precis fixat klart oss så nu ska vi dra oss mot festen. Hoppas på en nice kväll ska dock vara nykter men det är bara för att jag ska jobba imon, men får la se om jag ger den imon ist! ;)
puss :*
kyss på daaaj gumman!
nu ska vi iväg och göra kvällen! <3

Godmorgon mina kära läsare!

Godmorgon, redan fredag! :O jag tycker alla veckor bara springer iväg tycker inte ni det också? Är på jätte bra humör just nu och hoppas det håller i sig hela dagen :D som sagt fredag idag vilket betyder att vi har en tuff dag i skolan, men våran tyska lektion är instäld idag så kommer ha ett hål från 12 till 14:50 vilket inte är så jätte kul när man bara vill hem!
Men under den tiden ska jag och Emelie nog dra oss ner mot stan och kolla runt lite, finns lite saker jag skulle behöva köpa.
Var ju på ge-kås igår och fick med mig massa bra att ha saker hem. köpte bland annat ett par snygga hörlurar.
Har fixat mig klart nu och ska snart gå upp till bussen.
Vet inte riktigt vad som händer ikv, men får la ta dagen som den kommer :)
puss :*

engelska!

Sitter just nu och har engelska! halva klassen slutar sen men inte jag, jag får sitta kvar och ha matte :( sen blir det ingen träning idag heller för planerna är avstängda! :( men aja får träna hemma, ska iaf till ge-kås en stund! har lite små saker som behöver köpas.
Nu ska jag Annie Bengtsson lägga min fokus på lektionen!
puss :*
två riktigt snygga brudar denna torsdags eftermiddag!

godnatt då

ligger med min fina lilla macbook i knät och ska snart sova, dagen har vart bra. Först skola sen hem till filip en stund innan jag mötte upp frida och vi tog en promenad och god fika! :D hon åkte hem för nån timme sen och efter det har jag bara chillat! nej nu ska jag sova, en lång dag imon!
puss :*

Godmorgon

Godmorgon på er! Kom till skolan för en stund sen och snart börjar naturkunskapen. Dagen idag är förövrigt ganska chill och sen blir det hem till filip en stund innan jag drar hem och pluggar lite.
Dagen igår var chill jag och frida bakade kladdkaka och chillade, sen vid halv 9 drog jag till filip och sov där! :)
puss :*

förtagsekonomi

Sitter just nu och har företagsekonmi. Det är faktiskt roligare än vad jag trodde, iaf nu! :D hann inte blogga i morse men har inte hänt så mkt, hade först tyska sen matte. Slutar sent idag så har en lång lektion kvar efter denna. Nej nu ska jag ta och vara lite aktiv!
ska säga med att Emelie Johansson hälsar in här lite i bloggen med!
puss :*

godnatt! :*

NU blir det sängen! har tillbringat hela eftermiddagen hos min älskling och eftersom båda är halvt sjuka har vi bara chillat och kolalt idol! kom typ precis hem och nu ska jag sova, så jag orkar med dagen imon med! blir träning imon förhoppningsvis med var ju ett tag sen nu! :(
godnatt :*

hasar mig iväg till skolan

Godmorgon, har inte börjat nysa än idag iaf. Men det kommer väl snart. Ska strax ta och gå till bussen! som vanligt så är det en kort dag idag vilket är väldigt skönt, brukar ju köra moppe på måndagar så jag kommer hem i tid, men har en väldigt snäll pojkvän som hämtar mig idag ;)
Blir nog ingen träning ikväll eftersom jag är så sjuk! måste verkligen komma igång med dom sen på riktigt!
puss :*

orkar inte va sjuk...

Kvällen igår var riktigt rolig :D hahah vännerna är ju bäst! kom hem vid halv 5 för då hade jag festat klart! och fått en bra pratstund med en vän! dagen idag har spenderats hos mormor och syrran ;) har även gått runt och nyst hela dagen och haft ont i halsen så får väl se om det blir nån skola imon!
men nu ska jag ta och sova för jag är sjukt trött. Som sagt det tar på krafterna att dansa hela kvällen!
puss :*
tack för en grym kväll gumman! <3

Taggar kvällen med musik

hejsan! har inte bloggat på ett litet tag pgd av att det har vart fullt upp. Kvällen igår spederade jag med min lilla älskling filip och lite andra kompisar. Blev ett litet äventyr tll stråvalla och var la hemma igen vid halv 1 eller nått.
Gick upp vid 11 idag för det var match så åkte direkt från filip och nu kom jag precis hem. Matchen förlorade vi med 2-0 :/ men så äre ibland.
Har precis ätit vofflor med familjen, farmor och farfar ;) så är sjukt mätt nu :( ska ta och slå på lite go musik och börja tagga kvällen. Ikväll ger vi den mina vänner :) älskar stunderna med dom bästa.
puss:*

Torsdag 15/9-11

Godmorgon på er! sitter och väntar på att vi ska börja, lite jobbigt att bussen alltid är här långt innan vi börjar. Men det är nog bara vänja sig. Dagen idag består av naturkunskap, svenska, engelska och matte. Helt okeey ändå :) men nu får jag la ta och va lite social med mina små söta klasskompisar! :D
Blev ju inte så mkt bloggning igår heller :( ledsen men hade verkligen inte en minut ledigt :( efter skolan drog jag till filip sen hem med frida käka lite och drog direkt till bäckis och hjälpte han med hans engelska, sen blev det sängen när jag kom hem igen.
puss :*

GODMORGON!

Godmorgon, kom precis till skolan och nu sitter jag och har naturkunskap. Kom lite sent pga att frida inte kom till filip i rätt tid. Men tur att det var naturkunskapen jag missa för den SUGER! sitter och har genomgång med frågor vi haft. Ganska chill men ändå drygt.
Sen idag tror jag inte det händer så mkt ska försöka träna och lite så bara.

puss :*

hade inte sagt nej till sommar igen!

Inte lite blåsigt eller så??

Hejsan! har inte bloggat under eftmiddagen för direkt när jag kom hem käkade jag och sen lite plugg! Sen kom frida och vi drog ut och sprang kände inte för fotboll idag i detta vädret, blåser ju en del om man säger så! Va ute i typ 2 timmar och nu har jag precis kommit till filip, var precis att jag kom fram, trodde fan jag och moppen skulle flyga av vägen! Har helt okeey dag i skolan imon så det blir nog bra!
puss :*

politiker snack..

Sitter just nu på sista "lektionen" lyssnar på poliktiker som snackar massa om datorerna vi fått och lite så.. Sen blir det till att ta bussen hem byta om och dra till träningen ;)

puss :*

Dags för ännu en skoldag

Godmorgon på er, nu ska jag snart ta och gå till bussen i detta tråkiga höstväder, det är nått med hösten som får en att bli så deppig på nått sätt, eller är det bara jag som känner så?
Idag väntar en lång skoldag och sen blir det träning, behövs verkligen efter denna helg!

puss :*


duschen väntar

tjenixen. kvällen har jag tillbringat med Frida, vi var ute och gick i regnet och sen blev det tv. Hon drog för en stund sen och nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen sen blir det sängen är väldigt trött idag. Läxorna är klara för idag och det känns väldigt bra!

puss :*

Hemma

Hemma igen efter denna dag i skolan. Kom hem för ett tag sen och har precis ätit lite, åt inget i skolan så va lite hungrig. Eftersom min mobil är som den är så kan inte jag få tag i folk, vilket är väldigt jobbigt. Skulle kanske åkt till filip men går ju inte att få tag på han med min mobil så visste inte om han slutat, så körde hemmåt. Ska sätta mig och plugga lite nu och sen får vi se vad som händer :)

puss :*

Måndag 12/9-11

Då var det måndag igen vilket betyder ny vecka och nya utmaningar. Är fortfarande hemma efterför att jag ska ta moppen till skolan. Väldigt bra när man slutar tidigt och det inte går någon buss hem. Åker nog till filip direkt efter skolan, eftersom han tränar typ varje dag så får vi passa på att träffas innan och efter ist:)

Bloggad inte så mkt igår pga att jag var hos min farmor och farfar och direkt när jag kom hem pluggade jag lite med bäckis eller ja jag hjälpte han och kom inte så långt på mitt egna. Sen tog jag moppen till filip där jag tillbringade resten av kvällen :)

puss:*

Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och det bästa av allt jag är inte bakis ;) ska ta och fixa mig snart sen ska jag iväg och grilla hos farmor. Har la inte så mkt mer att säga just nu, men vi hörs senare ;)

puss :*

Bra kväll!

har haft en riktigt bra kväll och nu ska jag ta och sova!

puss :*



lite smått fina bilder!

Glad, glad, glad..

Hahaha nu har mitt sura humör försvunnit och fram har en glad Annie kommit! Nu taggar jag kvällen som jag känner på mig kommer bli grymt jävla bra! :D
Ska fortsätta fixa mig nu, och börja små grogga!

puss :*

Vad händer ikväll??

Hejsan kom hem från matchen för en stund sen. Slutade 2-2 och jag gjorde en riktigt dålig match! Är ganska arg just nu så tänker inte skriva så mycket mer utan skriver senare. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll heller, antingen till en tjejkompis på grogg eller ha folk hemma? kan inte bestämma mig :S men får som sagt se vad som händer sen nu får jag göra nått som får mig på bättre humör iaf!

puss :*

Lördag 10/9-11

Godmorgon på er! sitter just nu och kollar på idol med min lillebror. Idag blir det match och sen hoppas jag på grogg eller fest. Är väldigt taggad så ska iaf vara med vännerna sen får vi se vad som händer.
Nu ska jag snart packa och äta lite och så.. innan jag drar mig mot lindvallen!

puss :*


Godnatt

Kom hem precis och nu ska jag sova.
Kvällen har vart lugn, började med film hos jesper med han, karin och elin. Sen körde filip mig till Skällinge där jag träffade massa trevligt folk och filip drog hem. Efter det drog jag nordan och bob ut på epa tur ch kom hem nu! är ganska trött just nu om man säger så.

puss:*

Fredag!

Då var denna skolveckan slut :) håller på att laga lite mat nu och sen ska jag åka till Filip (y ska la va med han ikv, tror vi drar ut som vi brukar. Fast kommer hem senare ikv/ natt för han ska upp tidigt och träna och jag har match :) är faktiskt taggad på match just nu. Så hoppas jag är lika taggad imon med ;D
Dagen har förövrigt vart helt okeey, lite tråkigt att fredagarna är så långa. Men nu är den över så då får man ju inte klaga. :) nej nu ska jag fortsätta på maten.
ha en fortsatt trevlig fredag.

puss :*

Samhällskunskap

Just nu sitter jag på 1 h pch 40 min samhällskunsps lektion. Fy fan, säger jag bara! Efter denna lektinonen är det mat och sen bara tyska och idrott kvar. Sen är det HELG! (y

puss :*

Godmorgon!

Fredag idag! oj vad denna vecka har gått fort! :) Nu ska jag dra till bussen har en lång dag framför mig! :(
efter skolan ska jag nog bara chilla och sen ikv träffa lite kompisar :) har match imon så ska ta det rätt lugnt! På lördag blir det kanske fest så får ge den då isf :) Nej nu ska jag dra till bussen.

puss :*

I don't want to be like you.

Hejsan kom hem från en rolig träning för några minuter sen. Är väldigt trött just nu så ska bara chilla resten av kvällen. Samtidigt är jag väldigt besviken på en viss person så får la försöka ta och glömma det samtidigt, fattar inte varför man gör så.... men aja allt går vidare! Nej nu ska jag sätta på lite musik och och slappa (y

puss:*

vi gillar att leka lite på lektionerna!!<3

Alla slutar utom jag...

Sitter och väntar på att sista lektionen ska börja. Halva klassen har redan slutat men eftersom några har snabbmatte så är vi kvar till 4 :( Men får la göra det bästa av situationen att lyssna på musik och chilla.

puss :*


Alla slutar utom jag...

Sitter och väntar på att sista lektionen ska börja. Halva klassen har redan slutat men eftersom några har snabbmatte så är vi kvar till 4 :( Men får la göra det bästa av situationen att lyssna på musik och chilla.

puss :*


Svenska

Sitter just nu och har svenska lektion. Ganska chill när man inte har nått att göra. Sitter och väntar på emelie!
Efter denna lektionen blir det mat, hoppas på nått gått för börjar bli hungrig!

puss :*

Torsdag 8/9-11

Godmorgon. En ny dag med nya upplevelser och nya problem. har precis fixat mig klart och ska snart dra mig mot skolan där en lång dag väntar.

puss:*



Chill

Ligger med macbooken i knät och bara chillar! ska nog ta och läsa en bok en stund innan jag somnar.
var ute och cyklade en runda med pappa innan, ganska skönt när man bara vart inne hela dagen. Men har inte så mkt mer att säga utan nu ska jag läsa!

puss :*

Hemma!

Kom precis hem typ och nu sitter jag och käkar. Va väldigt äcklig mat i skolan så fick bli lite mat nu ist!
Skolan var chill idag och vi slapp sista lektionen. Tror seriöst inte vi haft en ända hel lektion än xD Nu blir det bara till at chilla eller aa plugga lite med. Blir ingen träning för det var match på konstgräset, jag som var så sugen på
träning :( får la se om jag tränar hemma ist! :D

PUSS :*

Godmorgon!

Godmorgon på er. För mig är det snart skola som gäller, har en halvlång dag idag. Men ändå helt okeey :)
vet inte vad som händer senare idag men antar att det blir lite läxor som ska göras och så. Senare ikv blir det träning igen.
Nej nu ska jag dra mig mot bussen :)

puss :*

IDOL

Just nu sitter jag och kollar idol. Blev ingen träning idag eller jo jag sprang 3,5 km men julia och gick 3,5 :) fotbollen var inställd pga av det regnade så mycket. Så nu blir det tv hela kvällen :)

puss :*

Skoldagen slut!

Hejsan! vilken toppen bra dag när man till och med fick sluta ännu tidigare än vad det var sagt från början. Kom precis hem till filip och ska va med han en stund innan jag ska hem för att sen åka på träning :) hoppas på bra träning idag även om fotbollsplanen är avstängd.
hörs senare!

puss :*

God morgon!

God morgpn alla solstrålar!
Ännu en ny dag men för mig blir den chill, har bara 2 lektioner idag varav en som man inte kommer göra nånting på!
Ska snart ta moppen dit, orkade inte åka buss idag! När jag åker buss måste jag gå upp 1 timme tidigare än när jag kör moppe.

puss :*

godnatt :)

Nu ska jag ta och sova är ju dock en dag imorgon också även om jag bara har vå lektioner och slutar 12:50 :D

puss :*

Mac book!!

Hejsan!
ursäkta för den dåliga uppdateringen, men har faktiskt inte haft tid förra veckan. Det var träningar, kompisar och filip. Helgen var kanske inte den roligaste. Men nått som var riktigt skoj var att jag fick träffa min saknade lilla jeffner! :D hahah hade ju lika skoj som vi brukar , men vi får la hoppas på en bättre helg nu!
Idag var det skola iigen och då fick vi våra macbookar så nu kan jag blogga i skolan med och det känns lite roligare för då får ni reda på lite mer av vad som händer under dagen!
Nu ska jag ta och kolla idol missa dagens avsnit på tv!

puss :*

älskar dig vännen!

RSS 2.0