Vilken sjuk helg

Har haft en så sjuk helg men såååå bra! I fredags kväll fick 5 dumma idioter (varav jag en av dom) för sig att dra till Branäs och hälsa på några kompisar som var där och åkte skidor! Vi åkte hela natten och överraskade dom när vi kom fram. Sen blev det snowboardåkning hela dagen med min nya snowboard, grym var den! Sen blev det fest i deras stuga hela kvällen/natten! En timme innan vi skulle vara ute ur stugan vaknade jag och väckte alla. Fick smått panik då stugan så ut som ett helvete! Men 14 personer på 50 min lyckades få den fin och vi kunde lämna stugan i gott skick och åka hem igen! Detta var en kort historia om min grymma helg! Nu är jag hemma igen och ska snart sova. Imon är det nyår och det ska bli en mysig middag och sen fest!

Puss:*


Mysig kväll

Haft en riktigt mysig kväll med fina tjejer! Kom hem för en stund sen och nu Chillar jag bara, ska strax sova! Imon blir en lång dag!

Puss:*

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_50de3fefddf2b32d26009569.jpg" class="image">


Övningsköra

Dags för mig att åka från jobbet. Har vart en helt okej dag! Tänkte övningsköra hem. Vill ju trots allt ha mitt körkort så fort jag fyller 18 så det är bara att kämpa på! När jag kommer hem blir det nog till att chilla en stund innan jag ska åka mot Veronika och hjälpa henne att fixa middag till några grymma tjejer tills ikv!

Puss:*


Godmorgon

Godmorgon! Är på väg till jobbet nu, börjar 6 idag nämligen :) igår var jag på kungsmässan med mamma! Kom hem och var riktigt lycklig, tänk vad lite shopping kan göra! Blev en ny snowboard, nya jeans, en tröja och ett par nya skor! Kanske slänger upp en bild på det senare idag! Ikväll blir det tjejmiddag hos Veronika:D

Puss:*


TORSDAG

Hejsan! Just nu kollar jag på Rasmus på luffen. Kollade på Pippi Långstrump innan! Ååh jag älskar verkligen Astrid Lindgrens filmer, speciellt när man har lov och alla går på tv! :D i eftermiddag blir det kanske kungsmässan med mamma. Ska kolla på en ny snowboard! :D
Faktiskt bara 50 dagar till jag drar till Österrike med Veronika :) men en ännu bättre sak just nu är att det bara är 23 dagar till jag drar till Idre med Jennifer :)

Puss:*


Bra julafton

Hade en mysig julafton igår tillsammans med familjen. Fick lite smått och gott! :D idag är det juldagen och jag har inget speciellt på schemat :) men förhoppningsvis träffar jag några kompisar!

Puss:*


23/12

hejsan! 
Just nu håller jag på att baka min favoritchokladkaka! helt underbart god är den. Det tar sin lilla tid men det är helt klart värt det! Resten av dagen har varit lugn. Var och hälsade på farmor innan och hjälpte henne med en sak. Nu har det även börjat snöa lite och jag lyssnar på julmusik! Det tycker  jag är bra för nu faller julkänslorna på plats! :D 
 
puss:* 
 

Helt sjuk kväll!

Hade en helt sjuk kväll igår men det var ändå rätt skoj! Blev lagom med dricka och en del dans! Är påväg hem nu och är helt slut så ska nog hem och sova och sen försöka träna lite!

Puss:*


Nu blir det fest!

Hejsan!
Dagen har varit lång. Vaknade upp bredvid Veronika och då blev det en lång och mysig frukost! Sen drog jag hem och städade hela huset och klädde granen tillsammans med min bror. Vid 5 kom Jennifer till mig och då blev det lite mys. Bestämde hastigast och lustigast med Frida att vi skulle festa ikv så nu är jag på väg till stan så får la se vad kvällen har att bjuda på!

Puss:*


Bastumys

Tillbringar kvällen med Veronika i hennes bastu! Mycket gott snack och en underbar vän bättre kunde inte lovet börja!

Puss :*


Jullov

Äntligen är det lov! Jag är påväg hem från jobbet just nu. Hade en kort dag i skolan idag och sen drog jag till jobbet och har nu jobbat i 4 h.
Hade en supermysig kväll igår hos Hanna där vi gjorde paketleken. Fick med mitt egna paket hem igen. Men är ändå nöjd! Sen fick jag även ett superfint armband från Elin i julklapp :D

Nu är det som sagt lov och jag ska hem och käka lite och sen blir det nog en lugn kväll är väldigt trött!

Puss:*


Myser framför en bra serie

Kom hem från träningen för ett tag sen, mycket spel idag då vi hade träningsmatch mot BoIS. Väldigt bra träning för vårt lag :) nu ligger jag framför teven och väntar på att morden i Sandhamn ska börja. En ny bra serie :D har även en underbar kopp te och en apelsin till, mums!!

Puss:*


tisdag 18/12

Godmorgon 
Har egentligen sovmorgon till 12 idag men har lite saker som jag och elin måste göra klart så ska ta bussen in till henne nu. Så det blir en förmiddag med massa plugg! Blir vi klara nu på förmiddagen betyder det att jag kan gå på min fotbollsträning i eftermiddag, vilket är toppen :D 
 
puss:* 
 

godnatt

Har nog pluggat tillräckligt nu för känner att mina ögon inte riktigt orkar hålla sig uppe längre, dags att sova nu! men som tur är böjar jag inte innan 12.10 imorgon :D 
 
godnatt :* 
 

tidsfördriv

. Vad heter du? Annie Bengtsson

2. Hur gammal är du? 17 

3. Vart bor du? Varberg

4. Hårfärg? brunt
5. Ögonfärg? blå
6. Hur lång är du? 161
7. Kär? nej

8. Singel eller upptagen? singel

9. Hur många har du kysst? ingen aning

10. När och vem pussade du senast? - 

11. Har du hånglat med någon av samma kön? haha jaa

13. Vem var du tillsammans med i ditt senaste förhållande? Filip

14. Dumpat någon? nej

15. Blivit dumpad? japp

16. Vad för killar föredrar du mest? snäll, omtänksam

17. Vad har du för mobil? iPhone
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? resa och spara
19. Favoritland? Turkiet 
20. Favoritfärg? svart
21. Film? LOL
22. Bok? deckare
23. Killar eller tjejer? Killar
24. Vad gillar du mest med dig själv? mina ögon
25. Vad gillar du minst med dig själv? Mina ben... 
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan: min pappa
27. En person du älskar - min familj och mina vänner 
28. En person du hatar Hatar ingen!
29. Ut och festa eller myskväll? Behöver inte festa men vill gärna att det händer saker hela tiden  
30. Saknar du någon just nu? aa
31. Vad är det bästa som hänt dig? börja gymnasiet och även fått tillbaka kontakten med gamla vänner

32. Beroende av något? sällskap och träning 

33. Ditt livs största misstag? tror inte jag har något livs misstag

34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? skulle inte klara av att vara med en person hela tiden.

35. Har du några tatueringar? nepp!

36. Piercingar? naveln, öronen

38. Har du någon förebild? nej 

39. Vad ska du göra idag? plugga resten av kvällen

40. Vad är det värsta du vet? 

41. Vad är det bästa du vet? Mycket!

43. Vad vill du ha just nu? skidresa

42. Vad åt du senast? kvällsmat

44. Vad köpte du senast? en banan

45. Vem är din favorit kändis? har inte direkt någon

46. Vilken är din favoritställning? Finns många som är bra

47. Tränar du? yees

48. När går du och lägger dig? när jag är trött :D 

49. Vad är klockan nu? 19.10

50. Är du nöjd med ditt liv? jadå

 

Plugg

Efter en härlig springtur ska jag nu ta tag i pluggningen! En del som ska pluggas in till imorgon men jag hoppas inte det blir allt för svårt!


Måndag

HEJSAN
Sitter just nu på en svenska lektion. Sen har jag bara en ekonomi lektion innan jag slutar. Tänkte dra ut och springa när jag kommer hem, bara det inte regnar massa... Sen blir det plugg resten av dagen. Imorgon väntar mitt sista prov detta år och sen är det inte långt kvar till lov, GRYMT! kan inte förstå att jag redan gått halva min gymnasietid, kankse gått så fort för man går i en så bra klass??:D Nu ska jag iaf göra klart mitt svenska arbete.
 
puss:*

godnatt

Har precis kollat klart på min favoritfilm LOL. Gråter lika mycket till den nu som jag gjorde första gången jag såg den. Nu ska jag ta och sova och ladda om inför sista veckan i skolan innan det är dags för lov! 
.
godnatt:*

Pizza

Efter en lång helg med jobb och fotbollscup sitter jag nu och äter hemmagjord pizza och ska snart börja plugga inför mitt samhällsprov på tisdag!


Hockey

Är och kollar hockey med några goda vänner! Blir en tidig kväll ikväll då jag ska jobba imorgon!


Lunch med Elin

Har håltimma nu så jag och Elin passade på att dra hem till henne och baka grahamspannkakor! Supergott verkligen!


Fredag

Då var det fredag igen! Är på väg till skolan nu. Börjar dagen med 2,5 h lagsport! Älskar när man börjar med det 10 över 8 på morgonen, eller?? Efter skolan ska jag möta upp Veronika och sen ikväll blir det nog hockey :)

Puss:*


Pulkarace, filminspelning och julgodis!

Hejsan! Haft en helt okej dag i skolan!! När jag och Elin sen kom hem till mig gjorde vi klart vårt företag som vi jobbat med under en längre tid! Sen satte vi igång att spela in en engelska film då vi bakade julgodis, Hahah det gick som det gick! Sen kom några killkompisar hit och vi drog ut och åkte pulka! Haha lyckades ta sönder 4 pulkor på 5 personer, bra jobbat säger jag bara! Men det var värt det för de var en riktigt rolig kväll.

Igår blev det inte så mycket bloggning men jag måste ju berätta att jag var på Ikea och köpte mig en ny stor säng, äntligen! Så nu ska jag krypa ner i den!

Puss:*


Fina du

Denna fina text fick jag av min kära kompis Elin igår, du är helt underbar älskade vän!
<3


Mysfrukost

Sitter framför teven och käkar en mysig frukost och väntar på att julkalendern ska börja :)

Puss:*


Godmorgon

Hejsan! Sitter på bussen just nu, men börjar inte innan 9.50 så lite segt att vänta i skolan. Har 3 långa lektioner idag och sen en sista lektion inom träning med vindsurfingen. Sen ska jag direkt iväg på fotbollsträning och kommer inte hem innan 8 ikväll så har en riktigt lång dag idag igen!


Måndag'

En riktigt lång dag och nu väntar sängen! Började med en mys frukost med Elin. Sen mot skolan, då var vår första lektion inställd så fick sitta och vänta i en timme på nästa.. Sen rulla dagen på bra. Slutade vid 2 drog ner till stan med Elin. Sen mötte jag upp jolin, supermysigt eftersom vi inte träffats på länge. Fick köpt en nyårsklänning med :D sen drog jag tillbaka till skolan för Vindsurfing avslutning! Kom hem vid halv 7 åt lite sen iväg på träning och nu är jag äntligen hemma i min underbara säng. Godnatt :*


innebandy final

Hejsan! hade en så sjukt bra dag igår! bakade pepparkakshus och åkte pulka. Sen blev det fest, blev hur bra som helst! :D när jag kom hem somnade jag direkt helt slut efter allt dansande och spelande! när jag vaknade i morse var jag inte det minsta bakis vilket var toppen! Eftersom det inte var så roligt på personalfesten i fredags är jag supernöjd med lördagskvällen! Har bara tagit det lugnt hela dagen och nu sitter jag och kollar när Sverige utklassar Finland i innebandy 9-0 och det är bara andra perioden! Inväntar en god vän och sen ska vi nog ut och leka lite i snön, kommer aldrig växa ifårn det! 
 
puss:* 
 
 
 

Älskade fredag!

Äntligen fredag :D sitter på bussen nu på väg mot skolan. Börjar dagen med lagsport:) denna helgen ser ut att kunna bli rätt bra! Först personalfest ikväll, jobb imorgon sen pepparkakshus tävling med de bästa klasskompisarna och så lite fest på det! :D men först ska jag bara ta mig igenom denna dagen i skolan!

Puss:*


Myser med katten

Ligger och myser med katten och kollar på andra avenyn! Älskar verkligen den serien blir helt beroende!

Puss:*


Kallt kallt kallt

Hahaha såg precis att min förra rubrik var helt fel! Hahaha!
Aja ni förstod nog! Just nu åker jag bil har varit ute ett långt tag och min fötter fryser väldigt mycket! Är påväg hem, ska ta och käka lite och sen ska jag nog åka till Jennifer om jag får fixat någon skjuts!

Puss:*


Julklappsutdelning

Håller på att slå in julklappar och lyssnar på Julmusik. Julkänslan är verkligen här!

Puss:*


Frukost

Sitter och äter en underbart god frukost nu med müsli och bär, hallonscones och te!


Ledig idag

Godmorgon! Ledig idag vilket känns underbart! Men eftersom jag hade ställt klockan och inte kunde somna om gick jag upp tände brasan och la mig i soffan framför teven så just nu är det mys morgon på hög nivå!

Puss:*


Lång dag!

Har precis hamnat i soffan efter en låg dag. Kom precis hem från träningen och vad väntade då, jo supergoda hallonscones som mamma gjort som jag sitter och avnjuter!

Puss:*


Onsdag

Morgon började med en mysig frukost framför julkalendern Tillsammans med Elin. Just nu har jag juridik och sen är det historia innan jag ska bort till idrottshallen för att ha lektion till vindsurfingen. Så kommer inte komma hem före 6 ikv och jag är redan trött! :( men jaja det är Bara att kämpa på...
.
Puss :*


På väg hem

Sista lektionen gjord och nu är jag på väg hem! Ska hem och laga lite mat och sen iväg på träning! Hittade en supermysig bild på tre fina vänner från i lördags som jag kände för att dela med mig av!


hej mitt vinterland

Godmorgon! 
underbart väder ute med all snö! Helgen blev inte riktigt som planerat men vad ska man göra åt det nu... finns inte direkt något som kan hjälpa känns det som... igår var jag ute med några kompisar och bara gled runt, riktigt roligt faktiskt. Nu är det dags för ytterligare en skoldag! 
 
puss:*
 

Fotbollsträning

Hade en lugn men ändå rolig fredagskväll igår med några vänner. Vaknade för en stund sen och nu ska jag snart bege mig mot en fotbollsträning med valinge! :) ikväll väntar fest med de alldeles underbara vännerna :)

Puss:*


RSS 2.0