Tja ;)

Lördag; Dagen började med att vakna upp och vara sjuk ;( inte så kul eftersom jag skulle på moppekurs! Sen somna jag om och sov ett tag;) sen salppa jag bara hela dan och kvällen! Var ute och körde lite moppe men det var allt! kollade på film med simon med ;)

söndag: vaknade vid halv 12 upp käka lite sen åka till mormor och fira morsdag ;D sen hem och träffa sofie och jens! 

måndag, först skolan den var rätt slapp sen följde jag med molly till stallet;) det var jätrte skönt och rida när det var varmt ;D när jag kom hem käka jag sen satte jag och mamma upp tältet som vi ska ha på kanotlägret till helgen ;) när det var klart följde jag med mamma ut och gik en runda väldigt skönt i det fina vädret! ;) nu ska jag ducha sen kolla tv! ;)

Tja;)

Hejsan bloggade inte igår men det hände väl inte så mkt först skolan sen hem och slappa sen ge kås köpte tyyp inget sen hem och köra moppe ;D Det gick faktiskt bra tränade lite inför uppkörningen ;) Sen in och plugga och kolla eurovision song contest.

Idag var det först skolan sen hem fort sen in till satn med jolle letade present till kristian;) sen träffade vi dom och var med dom i 10 min eller jag var med i 10. Sen var det siste teori kursen med moppen;) Imon ska vi köra ;) hoppas det går bra ;) när jag kom hem käkade jag sen ut och köra lite moppe ;D när jag kom in åt jag årets första jordgubbar med glass ;D<3 nu ska jag bara slappa och kolla film;)

imon vet jag inte vad som hände rpå kväleen riktigt!

ha det bra puss heej! :D <3

vill ha sommarlov!

hejsan skolan var seg idag! hatar onsdagar! :( efter skolan direkt in till stan på moppe kkurs ;) gick väl bra. Sen hem och käka;) Sen stack jag till Molly och var med hon och jonna var med en stund. När jonna hade gått hem gick jag och molly ut och snackade lite;) nu sitter man här och slappar! ;) ska nog snart sova godnatt allesammans:D<3

vf är allt bara inte alltid lätt?? ;(

ha det bra puss heej! ;D<3(y

Tjo ;D

Måndagen var slapp i skolan! ;) efter skolna åkte jag med molly ner till stallet och red!:)
När jag kom hem satte jag mig och pluggade! Sen käka och tyyp vid 8 åkte vi och hämtade min moppe! ;D
sen hem och slappa! ;)

idag var det först skolan rätt segt fast idrotten var skoj ;D sen hem fort i regnet sen direkt in till stan en snabbis! sen hem och käka och sen konfa möte! Nu sitter man här och tänkte snart gå och lägga mig är as trött!

had et gött puss heej ;D<3

Soool ;D<3

Hejsan hann inte blogga igår! vaknade vid 11 sen upp göra sig iordning och åka på Julias och Fridas konfirmation;) det var fint och sen åkte jag direkt till farmor och åt middag! Kollade lite på hockey innan molly kom och hämta mig så åkte vi till stallet och red;) älskar att rida i detta vädret;) Sen hem och äta sen kom emelie och så gick vi ut lite hände inte så mkt! sen kom molly och vi gick runt och snacka lite! När vi hade kommit hem igen ringde bob så vi gick ut med han och emil;) sen var vi la hemme vid kvart i 1 eller nått då la jag och emelie oss och kolla film ;) <3

Vaknade vi halv 1, upp och käka macka och glass till frukost ute i solen ;) sen åkte emelie hem och jag hjälpte mamma och pappa att fixa inför brorsans kalas lite! Nu ska jag gå och ducha sen kommer det gäster! ;)

grattis Simon 13 år! ;)


ha det bra puss heej! <3 ;D

tjooo:D

Hej har inte hunnit blogga för ajg ahr haft så mkt varje dag! ;)
i onsdags åkte jag direkt efter skolan till stan för moppe kurs! det gick bra ;) sen när jag kom hem satte jag mig och pluggade på bild provet vi skulle ha på torsdagen. Sen slappa och sova! D,<3

Torsdags, skolan var slapp slutade tidigt. Sen följde jkag med mamma in till stan för att lämna bilen på volvo. Vi fick låna två cyklar där för dom hade inga bilar att låna ut;) sen cyklade vi och köpte moppe hjälm en vit svart ;D<3
sen hem på konfa möte jag molly och christian cyklade dit från skällinge det var väldigt varmt. Efter konfa mötet cyklade jag molly och alex hem ;) var ute och snacka lite. Sen in och plugga inför tyska provet vi hade idag!

fredag, först skolan väldigt slapp slutade vid 1 fast vi hade tyska prov idag och det gick väl som det gick men jag hoppas det gick bra ;) sen hämta mamma mig i skolan och vi tog med gabbi emelie och jolle in till stan. Sen gick vi på stan lite och kollade smycken och sånt jag önskar mig i konfirmation present. Det är jätte svårt att bestämma sig ;( sen hem och käka. Får la se vad som händer sen får la sitta här vid datan eller nått!

ha det gött puss heej! :D<3

fint väder idag :D<3

Hejj skolan va slapp idag. slutade lite tidagre eftersom jag skulle kolla min häl! När jag kom hem käka jag glass ;D sen plugga lite innan jag hjälpte pappa att ta ut dom små kalvarna dom var helt överlyckliga över att få komma ut! Sen fisak jag lite med stina i tyyp 10 min. Sen hem och käka och plugga lite mer! Nu sitter man här och pluggar och ska snart kolla klart hockeymatchen och sen ducha!

Imorn är det dags för den första moppekursen! ;D

ha det bra puss hejj;D <3

fint väder idag :D<3

Hejj skolan va slapp idag. slutade lite tidagre eftersom jag skulle kolla min häl! När jag kom hem käka jag glass ;D sen plugga lite innan jag hjälpte pappa att ta ut dom små kalvarna dom var helt överlyckliga över att få komma ut! Sen fisak jag lite med stina i tyyp 10 min. Sen hem och käka och plugga lite mer! Nu sitter man här och pluggar och ska snart kolla klart hockeymatchen och sen ducha!

Imorn är det dags för den första moppekursen! ;D

ha det bra puss hejj;D <3

Heej! :D

Igår slappa jag tyyp mest jag var lite med mina kusiner med. Jag och Linnea satte i våran båt och tog årets första båt tur myyys (y  Sen när dom ahde åkte hem gick jag med hem och slappa lite sen åkte våran familj och fisak fast vi fick inget!:( sen hem och plugga lite!

idag avr det först skola va fett trött idag så det var segt att gå upp vi hade först hemkunskap! sen hade vi engelska fick tillbaka provet vi gjorde förra veckan! :) faktiskt stolt över resultatet! ;D sen var det So, mat, svenska och sy slöjd gick lite tidigare för ajg skulle till stan med mamma och simon köpte två bikini överdelar och en underdel sen köpte jag också ett par shorts :D När jag kom hem plugga jag lite tyska men det går som det går när man sitter vid datan;) var precsi ute och studs lite med min bror! ;) haha. Nu ska jag snart ducha och plugga lite mer! denna veckan kommer bli tuff fullt upp varje dag!

nu ska jag gå och ducha!


had det bra puss heej! ;d <3 (y

hejj ;D

slappat hela kvällen tyyp rätt gött faktiskt men lite långtråkigt ibland!...

får se vad som händer imon! :D

nu ska jag snart sova är rätt trött!

hade det gött puss hejj och god natt! <3 (y

regn regn regn!! ;(

heej dagen började med att vakna och såg att det regnade:( Sen har jag bara slappat! och nu väntar jag på att syrran ska komma och äta middag hos oss ;D sen vet jag inte vad som händer ikv har inte planerat så mkt! ;)

blir la kolla film sen ;D

ha det gött puss hejj :D <3

trååååk!

har inget att göra just nu sitter här vid datan och lär väl göra det hela kvällen:(

får la sätta mig och glo på tv sen med!


bloggar kankse mer sen! puss heej


tröööt!

hejj går dagen var rätt slapp jag och emelie slappa framför datan till tyyp 6 då gick vi till pizzan, käkade och sen gick vi hem igen ;) sen gick vi ute lite träffa lite folk och sen trffade vi lillen matte och backe. vi gick runt lite sen gick vi ner till sjön där nordan bob och lindau va och fiskade;) nordan hade sån tur att han drog uppe n gädda klockan 11 på kvällen, hahah. Sen gick vi hem till lillen och satt där och snacka tills vi somna tyyp. ;)

ikväll ska jag till emelie får la se vad som händer där nått skoj kan vi nog alltid komma på att göra :D <3

ha det gött puss heej!;D <3 (y

lång ledigt ;D

Hejj skolan va slapp igår! förutom att man blev utsläng i regnet och massa!
efter skolan följde jag med molly till stallet och red i regnet med hon och emma. Det va rätt kallt. När vi köred hem åkte vi om Emelie och plocka upp henne hon skulle sova hos mig ;D vi laga mat och myste;) <3 sen kom jolle kristian gabbi gezim och amanda hit ;) vi gick ut en stund och träffa bob då följde han med hem och se åkte jollle kristian gezim och gabbi hem till jolle. Jag emelie amanda och bob slappa och snacka sen gick vi hem till bob och satt där och snacka i tyyp 2 timmar;) sen gickvi hem oh satte oss vid varsin data tyyp. Efter en stund la vi oss och snacka ;) myys<3 det va la min onsdag! ;D

vaknade bredvid emelie och amanda vid halv 12. sen uup och amanda låna en cykel och cykla hem! jag och emelie gjorde oss iordning. och nu siter vi här vid datan och slappar;) får la se vad vi ska göra sen! ;D


ha det gött puss heej ;D <3

slapp dag! (y

hejsan idag har det vart skolan det va rätt slappt, förutom att vi hade engelska prov, men jag tror det gick rätt bra!:D sen följde jag med molly till stallet och hjälpte henne och rida nu när jonna har skadat sig:( sen hem och käka ;) sen slappa lite och plugga sen gick jag ut och körde fyrhjuling;D

och nu sitter jag här och ska snart ducha sen slappa :D <3 (y

ha det bra heej då! :D<3

stressig vecka!

hejj har inte hunnit blogga så mkt har mkt läxor och prov nu det känns som allt kmr samtidigt:(
annars har det inte hänt så mkt i veckan! mest plugg och datan men jag ahr inte orkat blogga har vart för lat! xD

helgen kmr bli slapp förutom idag tills imon ska på konfa läger:8 vill verkligen inte det verkar as tråkigt, och vi ska va ute i det kalla vädret:( vill inte jag hade lätt bara viljat vara hemma och sova och slappa:D <3

nu måste jag packa ;(

ha det bra puss heej :D<3

hejj ;)

hejsan stan igår med lite folk ;) satt på donken hela eftermiddagen tyyp! ;)
sen hem och plugga inför provet som vi hade idag! ;)

Idag har det inte hänt så mkt skolan var rätt slapp! :) imon blir det slappt en lektion sen till lindberga på nån moppe kurs;)

Nu sitter jag coh slappar framför datan och ska snart plugga lite tänkte jag.

ha det bra puss heej! ;) <3

tjoho:D <3

Hej igår va det bröllop var väldigt fint i kyrkan sen passa jag mina små kusiner och mitt kusin barn gick väl bra ;D

Vakna tidigt idag eftersom dom skulle upp! Sen har jag busat med dom va hos farmor och åt god middag. ;)

Ikväll blir det bio med lite folk! ;D <3 hoppas det blir nice! :D

nu ska jag gå och ducha blogagr kankse mer sen ha det bra heej då! :D <3

;)


;)


Heej ;) <3

hejj valborg igår det va nice! :D <3 va i stan med Jolin Emelie Amanda och Gabbi! träffade några killar som jolle kände;))

Sen gick vi till donken hahah XD ;) på väg tillbaka till stan va det as kallt men som tur va kunde Gabbis pappa köra in oss till satn igen ;))
Sen gick vi där ett tag så träffade vi Linn du är fett snygg i din pircing! ;) <3

Jag och Emelie åkte hem rätt tidigt för hon skulle iväg och tävla och jag skulle på bröllop ;)

Nu ska jag göra mig iordning!

ha det bra puss heej ;)) <3 (y

RSS 2.0