nyårsafton

Heeeeeeeey!
Sista dagen på 2011 och jag är hur taggad som helst. Hoppas på en grymt bra fest nu! ligger i min säng just nu och väntar på molly och jonna. Har precis duschat så nu ligger jag och chillar. ligger och funderar på hur jag ska ha mitt hår, lockigt, platt eller vågit. Ska fråga tjejerna när dom kommer, vad dom tycker. Men vi får la se sen hur det blir.
.
Vad ska man egentligen säga om detta året. Det har hänt mycket iaf. Träffat många nya vänner, haft sitt första riktigt jobb, börjat i ny skola och självklart vart på massa grymma fester. Men även stött på många jobbiga problem, vissa har löst sig andra inte. Men jag måste nog säga att jag haft ett bra år. Nu taggar vi om och laddar inför 2012 ist och hoppas på att det blir ännu bättre än detta året.
.
Dags för mig att snart börja fixa mig för jag ska vara på festen redan vid 4 och fixa massa och så. Och jag är en sån som älskar att chilla när jag ska fixa mig, det är så jobbigt när man måste stressa.
.
puss:*

då var snart 2011 över!

Hejsan på er!
Dagen har bestått av träning kan man väl säga. Gick upp käkade lite frukost och på med träningskläderna sen ut och springa. Sen blev det en lång promenad med molly med innan vi kom in i värmen och chillade. KOm precis hem från henne och ska snart börja fixa mig. Kvällen kommer nog spenderas med dom bästa. Sista fredagen på 2011, känns konstigt att man snart inte längre ska säga 2011 utan 2012 :S Men man vänjer sig nog snart som alltid. Sitter och väntar på middagen som nog snart är klar.
.
puss:*
Bilder från det gågna året
image descriptionimage description
image description

godmorgon!

Godmorgon på er!
Vaknade för en stund sen och nu sitter jag och kollar på en bra gammal barnfilm samtidigt som jag äter frukost! Ska snart ta och börja fixa mig och sen bär det av in till stan med syrran och wilma. Får väl se om det går att hitta något på mellandagsrean. Sen stannar jag nog i stan och väntar in Emelie och så drar vi och hälsar på erik, sebbe och jonte en stund :)
.
puss:*

oouuups!

Heejsan! 
Oj vad dålig jag är på att uppdatera. Dagarna bara springer iväg. Idag har jag iaf vart och klippt mig och färgat håret. Blev faktiskt nöjd och hon klippte inte av så mycket vilket jag trodde hon skulle göra (y efter det blev det träning och jag hade sjukt skoj faktiskt. Även om jag inte var så taggad i början så blev det väldigt roligt sen. Direkt när jag kom hem drog molly ut mig på en cykelrunda så nu är mina ben lite trötta. Nu ligger jag bara och chillar i min fina lilla dräkt och ska faktiskt snart gå och lägga mig. För imorgon väntar jobb 6-15!
.
puss:*
Här kommer lite fina bilder på mina vänner!
Ni är för söta!

godnatt! :*

Efter väldigt mycket bra snack med en gammal vän, som alltid gör en på toppenhumör. kryper jag nu ner i sängen och väntar in morgondagen!
godnatt:*
undra varför kameran trivs bäst på kvällskvisten när man är som tröttast? ;)

En mysig dag med en bra familj.

Har haft en riktigt lugn och mysig julafton, fått många fina julklappar och imorgon väntar julafton nr 2 med syrran och hennes familj, samt mormor. Känns som jag ätit hur mycket julgodis som helst nu, det är ju det ända som är gott på julbordet! ;) ska ta och krypa upp i min säng snart i min gosiga dräkt och slänga på en bra film! Några utav mina vänner ville visst hit på efterfest senare inatt, men vet ej om jag vill ha dom här då! ;) fulla och galna och jag trött som ett as, passar kanske inte jättebra ihop! haha men vi får väl se vad som händer.
Nehä om man ska ta och tagga nyår kanske, är sjukt taggad faktiskt. Min klänning är ju här och väntar och sen fick jag även en grymt snygg ögonskugga idag av farmor och farfar! passar perfekt! :D
.
puss:*


God Jul.

Godmorgon på er!
Vaknade för en stund sen och nu har jag precis kolalt på det sista avsnittet av julkalendern, riktigt bra! ska snart dra mig upp ur sängen och sen in i duschen innan jag börjar fixa mig. Drar mot farmor och farfar för lite mat och mys och sen hem och fixa igen.
Jag önskar er alla en bra dag, GOD JUL!
.
puss:*

chill och mys med familjen!

Sitter framför bingolotto med familjen, mys! var riktigt länge sen jag var hemma en hel kväll med dom!
Dagen idag har bestått av ett gekås besök och lite så, hittade faktiskt lite små saker! Nu är det knappt en timme kvar tills det är den 24:de helt sjukt att det är julafton då!
Dagen imorgon kommer börja hos farmor och farfar och sen fortsätta här hemma med min faster och hennes familj och sen även farmor och farfar. Ska faktiskt bli skoj, har ingen aning om vad tomten kommer med, men förhoppningsvis det bästa!!
Nej nu ska jag fortsätta kolla tv, har dock ingen tur i spel idag :( men ändå mysigt med alla tända ljus och den avslappnade stämningen. Julkänslorna börjar komma så smått vilket är toppen!
.
Puss:*
har man lite små tråkigt så har man.

Bara en dag kvar!

Godmorgon på er! förlåt för min extremt dåliga uppdatering. Bloggen kommer alltid lite i sista hand på lovet, eftersom jag alltid har fullt upp med allt annat! men ska försöka ändra det.
.
Lovet har börjat bra och jag har blandannat firat en kompis födelsedag och sen även vart ute och sladdat lite i snön. Så helt enkelt har jag bara varit med kompisar. Igårkväll tog jag det bara lugnt, klädde granen med familjen, träffade molly och kollade film. Hann även med att fixa lite bilder bland annat på wilma, så slänger upp dom snart.
.
Vaknade för en stund sen och ska snart dra mig upp för att få i mig lite mat är sjukt hungrig min mage skriker! :O
Sen får vi se vad som händer idag. Det är bara en dag kvar till julafton :D Nu är all snö borta vilket är tråkigt för jag tyckte den låg så fint och kom perfekt innan jul. Men ligga kvar det fick den inte :(
Har även planerat in nyår också, vilket känns bra. Klänningen är köpt bild på den kommer nån dag.
Nej nu måste jag ha mat är as hungrig.
.
puss:* '

På bussen

Godmorgon! Sitter på bussen just nu påväg mot skolan! Väldigt mysigt att vakna upp idag och se snön utanför fönstret. Nu får jag iaf en liten julkänsla såhär sista dagen på terminen. Efter skolan blir det till att dra ner till stan en stund och leta upp dom sista julklapparna, sen hem och baka tårta åt en kompis som fyller år imon.
.
Så kvällen kommer antagligen att tillbringas med dom bästa och sen får vi se vad vi hittar på. Men som sagt först en dag till i skolan!
.
Puss:*


Tisdag 20/12

Hejsan :D 
SItter just nu på en företagsekonomi lektion och sen är det bara samhälskunskap kvar innan det är dags att ta bussen hem för lite träning. Bara en dag kvar i skolan sen, ska bli sjukt skönt med lov sen. Nej lite fokus på lektionen nu.
.
puss:*

chillning på hög nivå!

Ligger och chillar i soffan! Har precis kollat 3 avsnitt av julkalendern. Den är riktigt bra iår ju! Ska ta och bädda med mina nytvättade lakan i sängen nu, alltid lika skönt att lägga sin i rena lakan eller vad säger ni? ;)
Måste bara ligga kvar i soffan några minuter till, var länge sen jag hade en sån här chill kväll med bara mig själv, fast det behövdes bara kunna ligga och fundera för sig själv, UNDERBART!
GOD natt!



bjuder på dom här lite mysiga bilderna ;)

Dagarna räknas ner.

Hejsan I´m back!
Jag är tillbaka efter en helgs uppehåll! tänkte bara skriva lite snabbt om helgen som var helt okeey. Började med en chill fredags eftermiddag och kväll med underbara personer. Var uppe med tuppen i lördags och åkte till jobbet. Jobbade hela dagen och efter jobbet åkte jag dirket hem till Linn där jag duschade och sen fixade mig inför kvällens fest.
Vi åkte först till Hanna på förfest, riktigt lyckat måste jag säga! Kul att det var ett blandat gäng tjejer som var hur glada som helst och gav den som f....n! Sen drog vi vidare på lokalfest i tvååker. Det var helt okeey, men jag åkte hem rätt tidigt var väldigt trött och så. Jag och Emelie var ute i minusgrader i linne och shorts med, väldigt bra! eller inte!! Men jag blev iaf inte sjukare utan ist tvärtom, blev av med min onda hals och hosta. Men vem vet det kanske kommer tillbaka?
Sen på söndagen var det jobb från 12-17 och sen hem och baka lite julgodis med familjen. Gjorde en ny sort men dom blev inte så goda, så jag la ner det och tog en kort promenad med Frida sen mötte vi upp P och Adam och var hos mig och chillade resten av kvällen :) När dom hade åkt blev det duschen sen sängen.
.
Vaknade upp idag och var sjukt trött :/ men kämpade mig till skolan ändå, hade ju bara 3 lektioner och sen hem med bussen igen och städa rummet. När min bror kom hem blev det mys med film och krabelurer med han! :D
Kom in för nån timme sen efter att ha vart ute en lång stund med molly och sprungit lite. Nu sitter jag för första gången på väldigt länge faktiskt framför teven och bara chillar :D Bara 5 dagar kvar till jul nu! sjukt ändå vad fort det går, får ta och titta på julkalender har missat några avsnitt nu!
.
puss :*
denna bild får avsluta en denna helg <3

fredag 16/12-11

Heeeej :D 
Fredag idag och dagen är planerad. En lektion kvar nu, sen ska jag och Emelie ner på stan och äta lite, sen kommer även Linn, Frida och Jennifer. Blir lite julklapps shopping och sen åker vi hem till Jennifer och tillbringar kvällen där, ska hm tidigt eftersom jag börjar tidigt imorgon och har en lång jobbdag.
.
puss:*

I think about you all the time

Hejsan!
Lite dålig uppdatering h'r av mig under dagarna. Men dagen idag har funkat bra, var dock sjukt trött sista lektionen men klarade mig :) Sen drog jag hem och åt lite och sen ut och springa en runda med molly, körde även lite styrka när jag kom hem, vilket verkligen behövs!! Älskar att vara ute känns som man verkligen kan tänka igenom allt då. Nu har mina kära vänner Linn och Frida dratt sig hemåt och jag ska snart gå och lägga mig, är sjukt trött och börjar tidigt imorgon. Sen ska jag jobba hela helgen och dom få timmarna jag är ledig mellan jobbet är fullbokade. Men tror det kommer bli en riktigt bra helg.
.
puss:*
jag i mina chillkläder tidigare idag.

Godmorgon!

Godmorgon! Torsdag idag och det är dags för en lång dag! orkar egentligen inte idag utan vill bara krypa ner under mitt täcke och tänka igenom ett och annat.
Men måste till skolan dom sista dagarna och det är väl bara stå ut antar jag ;) vi slutar ju om mindre än en vecka! Och dessutom är alla prov klara bara en liten inlämning kvar! Kan inte riktigt tänka mig att jag redan har gått första terminen på PS. Känns som vi gått en halv och med min klass går tiden ännu fortare. Har oftast väldigt roligt ihop med den!
Nej nu ska jag snart dra mig till bussen och sen sova hela vägen till skolan :)
.
puss:*

gooodmorgon!

Onsdag idag och det närmar sig helg! Har en helt okey dag framför mig! slutar vid halv 3 idag och sen får vi se vad som händer, ska iaf träna ikväll! :D
.
Eftermiddagen och kvällen igår var mys med familjen. Sen kom även mamma hem med min fina klänning jag beställt och den var perfekt! :)
Tog mig en liten promenad med molly vilket var underbart, älskar när bara du och jag sitter där och snckar igenom våra problem och allt annat! du är grym vännen!
.
Nu ska jag snart bege mig mot bussen.
puss:*
I´m going my own way!

sitter på sista lektionen

Just nu sitter jag på sista lektionen. Det är samhällskunskap, är så sjukt trött och orkar verkligen ingenting! :( så träningen skippar jag idag och istället stannar jag hemma och myser med familjen :) Matteprovet tidigare idag kändes bra! :D
Nej nu ska jag se till att orka den sista tiden till vi slutar 1 h och 20 min!! :/
.
puss:* 

tisdag 13/12

Godmorgon på er! tisdag idag och även lucia! har precis fixat mig klart och hade lite tid över så jag tänkte att jag slänger in ett litet blogginlägg. Har en lång dag framför mig och sen ikv får jag se om det blir träning eller inte har inte riktigt bestämt mig än.
Nu ska jag dra mig mot bussen!
.
puss:*

efter god träning, kommer god vila...

Efter god träning, kommer god vila men först lite plugg på matten. Filmen innan var bra, gympapasset med julmusik var bra och efter träningen var det ett glatt och fint luciatåg som kom och hälsade på, mysigt!
Nej nu måste jag kolla in det sista i min matte, vill klara provet imorgon! så säger väl även godnatt nu!
.
puss:*

hemma och det är dags för film!

Det är sjukt tråkigt att det hela tiden är så dåligt väder ute! :( nu borde det faktiskt ta och komma lite snö snart tycker jag, vill ha det till jul.
Fanns en buss som gick hem tidigt idag så jag behövde inte sitta kvar och vänta i skolan. Var hemma runt 2 och sen dess har jag pluggat! Nu har jag tatt en liten paus och sitter med en kopp te och lussekatt och ska kolla film, jag saknar dig. Någon som sett den? är den bra?
Sen blir det mer plugg och träning!
.
puss:*

Måndag, ny vecka, nya utmaningar!

Heeejsan! :D 
Vaknade bredvid Linn och Frida, myys! startade dagen med julkalendern! Har precis haft matte och nu sitter jag på en juridik lektion, sen är det bara engelska kvar innan jag drar hem och pluggar!
Igår var det en väldigt lugn dag sen på kvällen blev det träningsmatch! 
.
Nu ska jag fortästta jobba med alla lagar och allt som finns inom juridiken.
Puss:*
bild från ett år tillbaka.

godmorgon världen!

Godmorgon på er!
Kan börja med att säga att dagen igår var först as grym, sen lite mindre bra, sen smäst en stund och sen när jag väl fick tag på mina kära vänner igen blev det bra! asså fattar inte hur jag lyckas, slog sönder hela min iphoneskärm. :(
Känner bara att det är massa saker som är fel och vissa saker man inte skulle sagt, aja sånt är livet och nu lägger jag mig och sover igen och hoppas på en bättre dag och ett bättre liv för en stund!
.
puss:*

Bloggrape

Cha cha sebbebooi här:) Annie har en kanonblogg, är jättebra på att blogga osv:) puss och kram sebbebooi


Lördag 10/12-11

Hejsan :)
Dagen idag har varit lugn, vaknade bredvid Jennifer och sen chilla vi en stund innna vi åkte och lämnade henne och åkte till min syster och sen vidare till mormor! :) Just nu sitter jag och kollar klänningar på nelly.com, har precis beställt min nyårsklänning med! :D 
Ikväll blir det grogg med lite goa vänner! men först kommer frida och linn hit, vi har en del att snacka om! Ni är verkligen underbara!
Kvällen igår var la okeey, hade dock velat att det skulle hänt något mer för jag va först på jättebra humör och taggad för en rolig kväll, men sen slutade det med film, spel och snack. Men eftersom jag var väldigt trött egentligen efter veckan så var det la inte helt fel att sitta hemma heller!
Men nu ska jag ta och börja fixa mig!
.
puss:*

plugg..

Hemkommen från den blötaste fotbollsträningen på länge! :O nu ska jag ta och plugga till mitt tyska prov imon! asså det är verkligen det tråkigaste ämnet vi har :O och går det bra? nej det går svin dåligt! tips på hur man får in 270 glosor i huvudet på en kort stund och sen kommer ihåg dom tills imon?
.
puss:*

i väntan på sista lektionen!

Hejsan, bloggningen är inte så bra nu för tiden märker jag!
Denna dagen har bestått av prov, film och grupparbete! Nu väntar bara en timmes matte men först en halvtimmes rast!
Men ska ta och plugga lite denna halvtimmen! känner att jag ska klara matteprovet på tisdag, fast egentligen borde jag fokusera på tyska provet som är tills imorgon. Efter skolan idag blir det fotbollsträning och sen pluggning, visst är man smart när man alltid tar allt annat innan man börjar med pluggningen.
.
puss :*

julgodis och chill med dom bästa!

Heeeeej! :D
Kom precis hem från Linn där jag och Frida tillbringat eftermiddagen. Vi har backat knäck, pluggat och vart ute och gått!
Nu måste jag fortsätta plugga inför imon! hatar vaerkligen naturkunskap! :(
.
puss :*

onsdag 7/12-11

Hejsan! 
Sitter just nu och har företagsekonomi, ska få tillbaka ett prov! får la se hur det ser ut ;) Sen är det bara juridik och engelska kvar innan jag ska hem till Linn och baka lite julgodis! mumus! ska även plugga lite, för jag har prov både torsdag och fredag sen! 
Ska nog även planera lite saker med dom tror jag :)
.
puss:*

plugg och handboll!

Kom hem från skolan för en stund sen och nu blir det plugg ovh handboll! Sen ska jag och molly ut och springa tänkte vi!
Håller på att leta upp ett ställe där jag kan klippa mig, vet ni något billigt och bra? ska även färga också!
Min kompis har redan erbjudigt säg att klippa mig men litar inte riktigt på han, för han sa han skulle använda kökssaxen och sen även färga med röd färg! så får nog gå till en riktig frisör ist! :D
Nej nu ska jag ta och plugga lite innan handbollen!
.
puss:*

samhällskunskap!

Hejsan!
Sitter just nu på sista lektonen en samhällskunskapslektion! Sen blir det bussen hem, äta lite och åka iväg på träning!
Kvällen kommer sen spenderas vid min naturkunskaps bok och tyska bok, två prov denna veckan och jag är inte intressant! :/ men nu tillbaka ska jag fokusera på lektionen!
.
puss:*

sometimes it hurts!

Hejsan! 
Dagen har rullat på bra, även om jag vart sjukt trött för jag bara sov 1,5 timme inatt så har jag klarat den!
Efter skolan drog jag, Emelie, Hanna och Elin ner på stan, mys! 
Hittade ett par snygga svarta höga shorts och sen köpte jag lite julklappar! Behöver egentligen plugga, men har verkligen ingen lust med det, så ist ska jag ta och kolla klart på handbollen och sen ska jag dra iväg och träna!
.
puss:*
I love you!

ingen vidare uppdatering den här helgen!

Oj,oj,oj Annie! 
har inte varit så bra uppdatering den här helgen, har hänt massor så jag helt enkelt inte hunnit blogga!
kvällen i fredags var awesome, tack natalie! Vaknade upp halvbakis på lördagen och begav mig iväg för att spela två matcher i dm, det gick väldigt bra faktiskt och jag var som tur va inte bakis när jag kom dit!
Vi spelade oavgjort första och vann andra, så nu är vi vidare! Bra jobbat tjejer! :D
.
Kvällen spenderade jag med Filip, Frida, Affe och Nicke. Skulle egentligen vart iväg men beslutade mig för att vara hemma, vilket nog var en rätt bra idé! En helt okeey eller aa halv jobbig kväll, men den slutade faktiskt bra tillslut och jag måste säga att jag verkligen älskar mina vänner, ni är bäst utan er vet jag inte vad jag gjort!
.
Idag vaknade jag upp bredvid frida efter en lite jobbig natt :/ Vi chillade ett bra tag innan vi drog oss mot lillen och chillade där!
Sen var det dags för årets tomtepromenad med Frida, Linn, Filip, Nicke, josse och Affe! :) dock var det väldigt kallt :/
Sen drog jag mig mot en väldigt rolig träning, var verkligen härligt att bara få springa av sig lite, hade lite spring i benen kan man säga!
Nu har precis Linn, Frida, adam, p, lillen och bäckis åkt från mig och jag ska ta och chilla lite innan jag kryper ner i min underbara säng och sover! Dags att tagga för en ny skolvecka med nya problem, nya prov och förhoppningsvis en ny rolig fest!
.
Oj kände att detta blev lite långt inlägg, men jag behövde skriva av mig lite, kliade liksom i fingrarna! Så tack och heej leverpastej, nu väntar min grymt bra bok!
.
puss:*

Tagga, tagga, tagga!!

Är faktiskt på riktigt bra humör, och huvudvärken är borta!! Det är nog något i skolan som jag inte tål som gör att jag får huvudvärk hela tiden. Var och hälsade på farmor och farfar en stund efter skolan, hjälpte även farmor att färga håret! :) Tycker hon är rätt cool som jämt ska ha fixat och färgat hår!
.
Nu sitter jag och väntar på emelie som kommer vilken minut som helst! Vi ska käka lite och fixa oss och sen drar vi vidare på fest! ;) Hoppas på en bra fest! ska ta det rätt lugnt, eftersom jag har matcher imon att spela. Men måste ge den lite, för det förtjänar jag efter denna ¨långa¨ vecka! veckorna går så sjukt fort :O 
.
Nu kom emelie och vi får börja föra lite! ;*
puss:*

Tyska, idrott, HELG!!

Hallo!
Sitter just nu på en tyska lektion och sen är det bara idrott kvar! Sen bussen hem, där jag tänker sova, som alltid! :D Bra tidsfördriv tycker jag! :)
.
Nu ska jag faktiskt vara duktig och plugga lite tyska, inför provet nästa vecka!
puss:*

Fredag! :D

Goooooodmorgon!!
Är påväg till bussen nu, en lång skoldag väntar! Men jag hoppas den går fort eftersom det är fredag och äntligen helg! Har inte planerat hela helgen än men tror den kommer bli rätt bra! :D
.
Puss:*


godnatt! :*

Nu ska jag snart ta och sova, sitter just nu och snackar videosamtal med världens bästa och grymmaste Linn, love you babe! Du får en alltid på bra humör!
Som sagt sängen snart eftersom jag inte vart på topp idag! och imon är det ju fredag och då blir det utgång, Blir dock inte med Linn och Frida men det blir med Emelie och det hände rinte så ofta, så imon ger vi den som fan!! :D
.
puss:*
lika bra då som nu! love u!

snart helg!

Hejsan!
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag, men jag har inte haft tid till bloggen!
Skoldagen idag var lång och jag hade så sjukt ont i huvudet hela dagen så höll nästan på att trilla ihop under sista lektion, läskigt! var inte alls med på nått sätt! Nu håller jag på med pluggningen inför imorgon! matte, juridik och tyska! Jätteroligt, eller inte :/
Men får se om jag hinner med en springtur sen, vill verkligen träna! Men ibland sger kroppen ifrån och nu gör den typ det :( får se vad jag hinner med, men först och främt:
PLUGGA!!!!!
.
puss:*
:(

RSS 2.0