<3

Love you!


i´m back

Hejsan! 
Har haft en väldigt fullspäckad helg som bestått av camping, fest och liseberg! var riktigt roligt, förutom en del! Men eftersom vi åkte hem en dag tidigare från campingen hann jag med att festa gärnet här hemma i lördags och jag hade riktigt roligt. Träffade mycket nytt folk och allt var på topp!
Inte lika roligt när man vaknade igår med huvudvärk och skulle åka till liseberg! men det gick över väldigt fort och jag kunde åka allt där! en mysig dag:D 
Kom hem runt halv 12 och då satt jag ute och snackade med några killkompisar nån timme sen drog jag hem och somnade sjukt gott i min egna säng som jag inte sovit i på fleeeeera nätter! Så idag har jag haft en riktig sovmorgon och åt en underbar frukost innan. 
Nu sitter jag och väntar på min älskade bästa vän frida som äntligen har kommit hem!! vi har sjukt mycket att snacka om så blir en bra dag med henne! Senare blir det även träning och sen får vi se vad som händer! har ju bara några dagar kvar nu innan skolan börjar med, så gäller väl att ta vara på dom! 
.
Puss:* 
 

go träning!

Hejsan! 
Denna dag har jag bara spenderat med mig själv och vart ute och gått/sprungit i 2,5 h. Sen började jag fixa iordning på mitt rum och just nu ser det ut som om en bomb slått ner här! ska byta ut lita möbler och fixa lite, så får hoppas på att det blir lite annorlunda på rummet sen! 
Har inga planer för denna kväll utan blir nog mest att ta det lugnt, eftersom jag ska jobba imorgon. Är mitt uppe i snack om skidsemester med min familj så får väl fortsätta diskutera det senare kanske! förhoppningsvis blir det två resor till vintern istället för en! :D nej nu måste mitt rum bli klart! 
.
puss:* 
 

tisdag 7/8-12

Hejsan! 
Idag blev det en spontantripp till kungsmässan med kära vännen elin! hittade massa saker men köpte inget för kände att jag behövde spara lite pengar! Kom typ precis hem och snart bär det av mot fotbollsplanen för lite träning :D får se vad som händer ikv ska nog bara ta det lugnt har varit mycket dom senaste dagarna. Igår hade jag en jättemysig kväll men elin och emelie. Blev en skräckfilm och popcorn! sjukt läskig film och alla låg och skrek! vaknade upp bredvid sötisarna idag och emelie åkte hem och då drog jag och elin till kungsbacka! 
Nu ska jag ta och äta lite innan jag drar! 
.
puss:* 

lördag!

Hejsan på er! 
Kom precis in efter en go pw. Ska ta coh städa mitt rum lite och sen hoppa in i duschen. Ikväll blir det party! är faktiskt riktigt taggad så hoppas det blir riktigt bra! 
Denna vecka har rullat på fort och det har vart en del jobb. Men har ändå hunnit med och träffa lite goa vänner och bara chilla. 
Men har inte riktigt tid för datorn mer nu utan måste ta tag i mitt rum! 
.
puss:*
 

Go dag!

Haft en riktigt bra dag på jobbet och direkt efter jobbet drog jag hem packade väskan, åkte och hämtade upp älskade Jennifer och drog till syrran för att passa Wilma! Nu ligger jag och Jennifer i soffan och snackar om allt vi missat när vi vart ifrån varann! Hur grymt som helst! :*


RSS 2.0