Film dags!

Efter en ganska jobbig träning är det nu dags för lite film innan jag ska sova. Så säger godnatt nu så hörs vi imorgon!
.
puss:*
Längtar ganska sådär jättemycket!

dags för fotboll!

Nu ska jag ta och slänga på mig träningskläderna och dra mig mot rolfstorp för lite fotbollsträning!
.
puss:*

företagsekonomi :)

Just nu sitter jag på företagsekonomin och sen är det bara samhällskunskap kvar sen ska jag tagga för lite träning!:D Börjar ju rulla in lite uppgifter nu med och prov under dom sista veckorna innan lovet!
Nej nu blir det till att fokusera lite på lektionen :)
.
puss:*

godmorgon världen!

Tisdag idag och jag är inte lika trött idag så hoppas att det blir lättare att ta sig igenom denna dagen än gårdagen!
Ska snart dra mig mot bussen, kollade på termometern som visade -9°C sjukt kallt! :O men solen skiner ju också, så jag vill mycket hellre ha en sån här fin och kall dag än en blåsig regning +3°C dag!
Mot bussen!
.
puss:*

min säng ropar på mig!

Det blev en go träning och nu tänkte jag ta och krypa ner under mitt täcke. Imorgon väntar en ny lång dag! Tisadagen är nog den jobbigaste veckan på hela veckan, känns som vi inte har några raster utan bara springer mellan lektionerna och man hinner inte emd att ta det lugnt på morgonen, vanligtvis har vi ju rast i 40 min innan vi börjar men på tisdagarna denna terminen får vi springa direkt från bussen!
Nej nu ska jag dejta min säng!
.
Tänkte bara bjuda på lite mer fina bilder på mig och frida sen helgen!
GODNATT!
love you!

Träning på g!

heej!
Efter en helt okey eftermiddag, då jag har pluggat och klippt mig, ska jag nu dra mig mot träningen. Är faktiskt väldigt taggad för träning idag!!
.
puss:*

Måndag, ny vecka, nya utmaningar!

Hejsan!
Dagen rullar på, sitter just nu på en engelska lektion. Sen är det två lektioner till innan dagen är slut och jag kan ta bussen hem, är sjukt trött idag med! :( ikväll blir det iaf plugg och träning! :D
.
puss:*

Söndag!

Godmorgon! Blev inte så mkt till bloggning igår. Det berodde på att jag jobbade och när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen chill med mamma och pappa. Vid 8 ringer adam och frågar om jag var klar. Men det var jag inte så bäckis, lillen, bob, nordan och adam kom in så länge. Fixade mig lite snabbt och sen åkte vi till veddige. Efter nån timme åkte vi vidare mot bua där det var fest! hade faktiskt riktigt roligt, fåkte sen tillbaka till veddige vid 3, men var inte där så länge innan vi åkte till trönninge och hämtade min lilla gulliplutt frida och sen hem till mig och sova!
Vaknade upp vid 11 och snart ska vi möta upp Elin och sen ner mot sjön för att grilla och åka lite skridskor med min familj och mina kusiner!
Ikväll blir det träning som vanligt!
.
Eftersom jag har lämnat in min mobil så kan jag inte längre blogga via iphonen så kommer bli lite färre inlägg nu ett tag! Men jag hoppas att min älskade iphone snart kommer tillbaka!
.
puss:*
:*

Godmorgon!

Godmorgon på er kära läsare!
Vaknade vid 10 bredivd Frida, hon åkte hem och jag åt frukost. Känns bra att det var en lugn kväll igår för det behövde jag! Nu ska jag börja fixa mig och sen bege mig mot jobbet! Kvällen är inte planerad än så får väl se vad jag hittar på.
.
puss:*

Kryper ner under täcket!

Kvällen har vart chill tillsammans med Frida, nu ska jag vi ta och lägga oss!
.
puss:*

fredags mys på hög nivå!

Hemkommen för ca en timme sen och nu har jag lite fredags myys och väntar in frida! blir tacos med henne och sen får vi se vad som händer!
Just det har skickat iväg min älskade iphone nu! :( känns så tomt utan den, hoppas jag snart får en ny!
Nu ska jag ta och fixa mig lite, känner mig lite sleten efter badet!
.
puss:*

tyska..

Har tyska just nu ganska segt om man säger så! Sen blir det simhallen med klassen! Sen är det HELG!! :D
.
puss:*

27/1-12

Heej på er denna underbara fredag!
Har redan haft två lektioner så just nu sitter jag på min tredje lektion företagsekonomi! helt okeey dag idag men ändå väldigt lång, men förmiddagen går alltid fort så det är skönt.
Ikväll blir det myys med min lilla älsklings Frida, riktigt länge sen vi var! :*
.
puss:*
love!

godnatt! :*

Efter en lång och härlig dusch ska jag nu avsluta denna härliga dag genom att krypa ner under mitt täcke med en bra film!!
Så säger God Natt! :*
bjuder på lite bilder i min myyys dräkt!

årets första skidtur!

Heeeejsan!
Är på toppenhumör nu för jag har gjort årets första skidtur! Underbart fint var det och en go träning. Nått man bör prova på om man inte riktigt vet hur man vill komma igång med träning. Är både styrka och kondition. Jag var iväg med pappa idag och det gick faktiskt riktigt bra. Sen fick jag även övningskört lite på vägen hem och det gick med super! (y Så nu kan jag inte vara på dåligt humör och imon är det ju fredag vilket betyder att det är helg sen! :D
Ska iväg till badhuset med klassen och simma sista timmen med, men det går nog bra och sen ska jag och pappa iväg och fixa en sak med min mobil.
Nu ska jag ta och ha lite ta hand om mig själv kväll innan jag lägger mig!
.
puss:*

engelska!

Sitter på en engelska lektion nu och har precis lyssnat på redovisning. Ganska chill! Fast nu blir det lite uppgifter så back to work for me!
.
puss:* 

Godmorgon!

Just nu sitter jag på min första lektion svenska. Låååång lektion! Sen är det bara engelska och matte kvar. Får se om det blir träning efter skolan eller inte, men jag hoppas på det :)
.
Puss:*


Natti:*

Nu ska vi ta och sova! Godnatt mina kära små vänner! :*


Emelies place!

Heeejsan :)
Haft en mysig eftermiddag med grymma tjejer, det blev kladdkaka till fika och sen ett zumba pass efter det! Jag och Emelie kom precis hem till henne och jag ska snart hoppa in i duschen sen blir det till att chilla. Jag sover här inatt eftersom vi börjar 11 imorgon och det inte går någon buss från skällinge. Redan torsdag imorgon, veckorna bara springer iväg känns det som.
Nej nu blir det duschen!
.
puss:*
image description








image descriptionimage description
I like you in the way you are! you are best!
love!

Godmorgon

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och har precis börjat min första lektion som är naturkunskap. Denna dagen är helt okeey. Efter skolan blir det mysdag med dom bästa tjejerna!
.
puss:*

Godnatt mina kära vänner!

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och sova efter en ganska jobbig träning! Har fått beställt en vinter jacka nu med! grymt! hoppas bara den passar och det blir som jag tänkt!
GODNATT!
.
puss:*

tisdag 24/1-12

Heeeej! :)
Vilket underbart väder det var när jag vaknade i morse. Dock var det sjukt kallt men jag överlevde vägen till bussen! Tycker det är så sjukt underbart att det äntligen är vinter :D Blir så taggad för skidsemester när vintern kommer, verkligen det bästa på hela året!
.
Just nu sitter jag på en tyska lektion och ja som ni märker drömmer jag mig bort till fjällen, inte så långt kvar heller! AWESOME!
Går länge idag med vilket inte är så skoj, men efter skolan blir det fotbollsträning så får väl tänka på den så går nog dagen fort.
.
puss:*
snygga naglar ida!

underbart

Ligger just nu i min säng och chillar, kom hem för lite drygt en timme sen och nu väntar jag på mat! Händer nog inte så mycket mer i eftermiddag utan ska nog mest ta det lugnt. Sen vid 8 blir det träning. Dagen har ändå gått gasnka snabbt i skolan trodde den skulle vara mycket segare men det flöt på. Nej nu blir det film.
.
puss:*

härlig musik och en chill engelska lektion

Hejsan!
Då var det en ny vecka med nya utmaningar och jag börjar den med att vara på toppenhumör!! :D började 9.40 idag med en mattelektion och nu sitter jag på en väldigt chill engelska lektion, skriver referat och lyssnar på bra musik. Idag är det en lång dag för vårat nya schema har börjat. Men det är väl bara att stå ut, det går ju mot ljusare tider i alla fall! (y
.
puss:*

Mys framför brasan

Efter en härlig träning ligger jag nu i soffan framför brasan och kollar på så ska det låta och bara myser (y
Dagen har varit bra, har varit på grymt bra humör hela dagen så mår riktigt bra just nu! Va hemma hos mormor innan och firade henne. God fika och fint sällskap.
Blev väldigt glad för en annan sak med, mamma kom in till mig och frågade om jag ville följa med till London. Och självklart vill jag det, så blir en tripp dit i vår för shopping och så, UNDERBART!!
Nu ska jag fortsätta denna fina kväll framför teven!! :)
.
Puss:*


godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade vid 10 och blev så glad när jag kollade ut genom fönstret och solen sken och snön fortfarande låg kvar :D har precis varit ute på en promenad med mamma, underbart!
Ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig, ska iväg och fira mormor idag och sen efter det blir det direkt iväg på träning.
Måste bara säga att min älskade vän frida har kommit hem nu så måste träffa henne idag med!!!!
Men nu ska jag ta och chilla en stund.
.
puss:*

Grym kväll!

Är nu hemma efter en grym kväll och väntar just nu på lite folk som tycker att jag ska ha efterfest...
Kvällen har då spenderats hos Elin med underbart folk!!!
Är dock lite trött på vissa som ljuger hela jävla tiden....
Men nu skiter jag fan i det och har fortsatt trevligt med mina vänner och så hörs vi imorgon!!
.
Puss:*


nu kör vi

Är färdig fixad nu och väntar på emelie som ska komma och hämta mig sen drar vi iväg på grogg. Är verkligen as taggad idag, vet inte varför det är så just idag men ja jag hoppas på en härlig kväll.
SÅ NU KÖR VI!
.
puss:*

Jobb, handboll, grogg och mitt i alltihop snöö!

Heeej på er denna underbara lördag!
Ligger under mitt varma goa täcke i soffan och kollar handboll. Det går riktigt bra för Sverige dom leder med 20-9 (y kom hem från jobbet vid 1 efter en biltur hem i snöstorm! Äntligen är vintern här! :D det verkar som om det bara är jag som vill ha den, men är det januari så ska det ju vara vinter , right? ;)
Ikväll blir det grogg med, riktigt niiice :D är faktiskt rätt taggad och tror det blir ett gott gäng så känns som en bra lördag!!
.
Puss:*
Vinterlandskapet utanför mitt fönster :)


Chill hos mina kusiner

Gokväll!
Sitter hemma hos mina kusiner och chillar, tänkte tillbringa natten här eftersom jag ska jobba imon och börjar 6 så tänkte det blir närmare så eftersom min faster börjar samtidigt också. Så idag blir det en lugn kväll så tror jag det blir utgång imorgon istället. Är inte jättetaggad på utgång idag ändå, så det känns skönt att bara ta det lugnt idag, är väldigt trött efter veckan som gått med.
Eftermiddagen har varit lugn vi gick till COOP och köpte lite naturgodis, har varit så sjukt sugen på det hela dagen så efter middagen blir det film och mys :*
Sitter och väntar på mat nu blir grillat med potatisgratäng, mums!
.
puss:*

Fredag.

Underbart att vakna upp idag och veta att det är fredag :D Har en lång dag i skolan idag, men är redan inne på den tredje lektionen vilket känns bra. Har haft genomgång om induviduella val och jag tror jag bestämt allt jag ska välja.
Sitter på företagsekonomi nu, ganska bra lektion ändå! Tycker det är väldigt roligt med dom här lektionerna och det är ju det som är meningen med att gå den här utbildningen.
Så nu fokus på lektionen!
.
puss:*

Svenska

Godmorgon! Haft en lugn och chill morgon. Sitter på första lektionen nu, som är svenska. Har en lugn dag idag vilket känns skönt! :) Efter skolan idag får det nog bli en liten springtur. Känner att jag inte fått tränat denna veckan för jag haft fullt upp med allt annat!
Nej nu fokus på svenskan.
.
puss:*

Bussen

Godmorgon! Har haft en underbart lugn morgon, det var väldigt skönt att kunna ta det lugnt! Just nu sitter jag och väntar på bussen... Det är verkligen det tråkigaste som finns!
Har bara tre lektioner idag vilket är skönt! Imorgon har jag en sån här bra dag igen då jag börjar 11 men dock så går jag till 4 då, men får iaf en sov morgon! :D
.
Puss:*


Spa kväll

Utvecklingssamtalet gick bra! Efter det åkte jag och mamma till min faster där det var ett litet spa party, jättemysigt och min hy är baby len! Fick ansiktsmask och massa goda krämer i ansiktet och sen även fotbad! :) köpte mig ett mineralpuder så får hoppas det är bra! Nu ska jag sova är helt slut efter dagen, tycker dock det är konstigt men det finns väl ingen annan utväg än att sova.
Imorgon väntar en skoldag som börjar först klockan 11 och slutar 14.50 känns helt Okeey faktiskt! Efter skolan blir det en tripp till Göteborg, hoppas på några fina fynd! :D
GODNATT!!


sista lektionen nu!

Dags för dagens sista lektion nu samhällskunskap och sen ska jag och mamma iväg och kolla upp min mobil innan vi åker tillbaka till skolan för utvecklingssamtal.
.
puss:*

Tisdag 17/1-12

Godmorgon! Känner mig på väldigt bra humör idag så det är bara att hoppas att det håller sig hela dagen!
Just nu är jag påväg till bussen. Väldigt kallt ute idag och massa dimma. Ååh kan det inte bara komma lite snö, så vi får vinter. Men jag antar att det bara är jag som vill ha det, alla andra verkar vilja ha vår? ;)
.
Puss:*


godnatt!

Dags för mig att krypa ner i sängen. Är sjukt trött och då finns det inget som är bättre än att krypa ner i sin egna säng och somna. Imorgon är det tisdag vilket betyder att jag går till 4. Efter det är det utvecklingsamtal och sen iväg med mamma. Blir ingen tärning för mig imon, lite tråkigt dock :( men har sånt skoskav så det kanske bara är bra om fötterna får vila!
GODNATT.

Träning!

Kollat film och vart med Molly i eftermiddag så nu är det dags för lite träning! Älskar känslan då man kommer hem efter ett härligt träningspass! :D
.
Puss:*


Hemma från skolan nu

Hej!
Har haft en underbart kort dag! Så skönt, just nu sitter jag med en smoothie och kollar på tv. Väntar på att Molly ska sluta så kommer hon hit en stund innan vi drar och tränar.
Har inget plugg just nu heller, så skönt!
.
Puss:*
smootihen är gjord på banan och jordgubbar samt naturell yoghurt, mums!


Godnatt!:*

Kom precis in från en härlig promenad med bäckis. Ska ta och krypa ner under täcket nu och ladda om inför en ny vecka med nya utmaningar. Har iaf en lugn dag imorgon med bara två lektioner :D ska bli väldigt skönt, sen kommer resten av veckan bestå av träningar och besök i Göteborg. Känner att jag behöver fylla upp min garderob lite.
Nej nu ska jag sova!
.
Puss:*


så sjukt underbart

Ligger och chillar i sängen med datorn och inväntar handbolls em. Så sjukt underbart med en sån här söndag. Ligger och snackar med jennifer med samtidigt som jag kollar igenom massa gamla bilder, hahha!
.
puss:*

15/1-12

Heej på er!
Haft en bra helg? det har faktiskt jag haft eller rätt så bra iaf. Igår var det fest och det var en hel del folk. Hade rätt skoj och så.
Är nästan precis hemkommen från min lilla kära vän linn. Ska ta och chilla resten av dagen tror jag. Är rätt trött så blir en lugn dag. Men först blir det nog en liten promenad med Molly
.
puss:*
image description
du ska veta att jag alltid finns! <3

ojojoj hur kommer detta sluta.

Hejsan inget bloggande idag pgd av att jag har vart och spelat fotboll hela eftermiddagen, riktigt roligt! även om det inte gick så bra!
KOm hem igen vid 7 och nu sitter jag med ett gott gäng grabbar och groggar. Saknar mina små tjejkompisar en del men har rätt skoj ändå. Ska snart vidare på fest och jag hoppas på en grym kväll! Sen tänker jag bara på min lilla kära bästis som jag vet inte mår så bra, men du ska veta att jag alltid finns för dig!!
.
puss:*

företagsekonomi :)

Heeej! Nu väntar en företagsekonomi lektion och sen blir det ner till stan och luncha med några goa klasskompisar. Har ju alltid rätt lång lunchrast på fredagar så det blir ferfekt!!
Sen är det bara tyska och idrott kvar!
.
puss:*

Fredag 13/1-11

Godmorgon!
Beger mig snart mot bussen. Är ganska trött idag men det får gå ändå. Hoppas bara dagen rullar på fort så blir det helg snabbare. Känns sjukt att vi redan gått första veckan i skolan eller ja nästan hela veckan!
Har inte haft det så jobbigt denna veckan iaf, inget plugg vilket har varit skönt. Antar att det startar nästa vecka, när det "riktiga" schemat börjar. Nej nu väntar bussen!
.
puss:*

mot sängen!

God kväll på er!
Får väl börja med att säga att denna kvällen har varit riktigt mysig! tillbringat den med Linus och molly, hahah så sjukt skoj man kan ha när man bara sitter och snackar gammal skit! puss på er! Kom hem typ precis och ska snart ta och hoppa in i duschen, väntar bara på att pappas gäster ska dra! känns inte så bra att springa runt i handduk i hela huset :/ Sen ska jag ta och krypa ner under mitt varma täcke.
Imorgon ska man upp tidigt, börjar ju vid 8 varje fredag vilket är lite jobbigt men det funkar. Förhoppningsvis blir det en ganska chill dag!! :)
.
puss:*



i väntan på matten...

Efter en extremt lugn dag där man inte gjort någonting på en enda lektion sitter jag nu och väntar på mattelektionen som börjar vid 3. Sen hem med bussen och möta upp linus och hjälpa han med nån svenska uppgift.
Medans jag väntar ska jag ta och kolla nån film.
.
puss:*

godmorgon!

Godmorgon!
Torsdag idag och det betyder att dagen börjar med en naturkunskapslektion!! sitter just nu och väntar på att få tillbaka mitt prov, som han varit sjukt seg med att rätta.
Har en lång dag framför mig fast ändå helt okeey lektioner. Efter skolan blir det nog bara till att ta det lugnt. Tänk att det redan är fredag imorgon :O Har inga planer för helgen men det händer alltid något.
Nu blir det att fokusera på lektionen!
.
puss:*

chiiiiil dag!

Hejsan!
Siter på första lektionen nu, företagsekonmi och vi är klara med arbetet vilket betyde att vi inte gör någonting! chill!:D
Eftersom naturkunskapen var inställd så har vi haft en ganska lång rast på morgonen, lite tråkigt att vi märkte det när vi redan var här då vi inte fick någon sovmorgon! men, men.
Efter denna lektionen så är det bara juridik och engelska kvar och sen slutar vi! HÄRLIGT! Drar hem till Emelie efter skolan, riktigt längesen det bara var vi. Så blir nog en hel del snack och så. Har även träning ikväll, underbart!
.
puss:*
hittade lite gamla goa bilder på oss!

Filmtajm!

Är precis hemkommen efter en go träning! Nu sitter jag i min one piece och chillar, samt kollar film med brorsan Maria Wern. Den är faktiskt riktigt bra!
.
Puss:*


börjar terminen med en tyska lektion...

Godmogron.
Börjar denna termin med en dryg tyska lektion. Lång dag idag, men det är la bara att stå ut. Efter skolan blir det snabbt hem sen iväg på träning!
.
puss:*

go träning!

Har precis kommit ur en go dusch efter en skön träning och nu ska jag lägga mig i min underbara säng, kolla film och ladda om inför en ny termin på PS med en grymt bra klass! :D
Tycker lovet har gått sjukt fort, så därför hoppas jag att veckorna tills nästa lov med går fort. För under det lovet drar jag upp till fjällen med det bästa folket. Det är nog den bästa veckan på hela året när man får ta sin snowboard och gå ut till backen och sen vara ute hela dagarna. Jag bara älskar det! Det tillhör även en av mina saker jag ska göra efter skolan är slut, åka upp till fjällen och jobba där! :)
Nej filmtajm!
.
puss:*
LOVE!

Måndag 9/1-11

Hejsan!
Idag har jag haft en sån här hemma chill dag, tyckte det passade bra nu dagen innan skolan drar igång. Har kollat film och sen även fått igång min gamla dator och gått igenom ca 20 000 gamla bilder. Nu sitter jag och väntar på bäckis som är påväg hit. Får se vad vi hittar på ska iaf iväg och träna senare. Nu är skolan drar igång så drar ju även alla träningar igång på riktigt igen :D
Får ju försöka gå ut lite med, det har ju kommit lite snö hit som lyser upp i mörkret! :D
.
puss:*

godnatt! :*

Eftersom jag är ganska trött efter förengående kväll ska jag nu ta och släcka lampan och sova, ska bli så sjukt skönt. Första gången detta lov som jag släcker innan 12 förutom när jag jobbat då! :O
Kvällen har vart chill, fick en väldigt bra pratstund med linn. Känns väldigt bra att ha sånna vänner som man verkligen vet att man kan säga allt till.
.
Imorgon är det sista dagen på lovet, vet inte vad som händer men ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Måste ju ändå få en vilodag då man bara chillar innan skolan börjar.
Måste säga att detta lov inte har varit det bästa jag haft. Men det har rullat på och utan mina vänner vet jag faktiskt inte vart jag varit just nu! Att alltid ha dom nära känns underbart och veta att dom finns för en i alla lägen. Det gör att jag faktiskt klarar av att vara den person jag faktiskt är just nu. Som sagt livet kan inte vara på topp jämt, men det finns alltid hopp ochmår man dåligt kan det bara bli bättre, så försöker i alla fall jag tänka och det får mig på bättre humör. Får hoppas att det blir bra även när skolan börjar och att man kan tänka på lite andra saker.
Nej nu babblar jag bara massa, GODNATT !

linns place!

Hejsan, kvällen igår blev faktiskt riktigt bra till slut! dock har jag inte sovit i mer än 3 timmar typ. Gick och la oss vid 7 i morse och blev väckta vid kvart i tio. Måste säga att ibland är det faktiskt riktigt roligt att sova över med ett gäng kompisar. Speciellt när killarna är över trötta och rätt fulla. Blir ju en del filmande på dom då! :D
Kom hem idag vid 12 och då blev det duschen. Sen drog jag och jeffner på kalas till min farmor och farfar, fick lite god fika och drog ganska snabbt där ifrån igen. Mötte upp linn och p och nu sitter jag hemma hos linn och ska snart dra oss ut mot skällinge igen. Vi saknar dock vår tredje partner Frida, som bara ligger och chillar på stranden hela dagarna!
.
puss:*

<3

Myser med jeffner!!

Heej!
Kom hem från jobbet för nån timme sen och nu sitter jag och chillar med jennifer, ska snart ta och slänga på lite musik och tagga kvällen. Det blir utgång ikväll, har dock inte bestämt allt än. Men det kommer nog lösa sig, tror jag! Nu dags att fixa sig!
.
puss:*
du är underbar!

fredag 6/1-11

Heeej!
ursäkta inlägget innan är bara så sjukt trött på när folk bråkar hela tiden. Det är ännu värre att behöva vara mitt emellan varje gång....
.
Kvällen igår var bra, började hos jennifer nilsson med glada tjejer och sen kom nordan och seger och hämtade mig. Vi drog till skällinge och chillade hela kvällen med bob och bäckis. När klockan närmade sig 2 så gick vi til Emil för att kolla hockey. Finalen var riktigt spännande och det blev vinst för Sverige till slut!! bra kämpat! Sen gick jag och Jennifer hem och sov.
Vaknade upp igen vid 12, åkte med min bror och målade lite. Måste säga att jag och jeffner är grymt bra på att måla! Sen har jag även hunnit med att övningsköra lite idag och sen träffat p adam och linn.
.
Nu ligger jag och min säng och är sjukt trött, ska ta och hoppa in i duschen och sen sätta på en film. Imorgon blir det först jobb och sen kommer jeffner hit och det blir lite grogg.
Nej nu föfryser snart mina fötter efter att ha vart ute och gått en stund så ska ta och hoppa in i duschen.
.
puss:*

Varför?

Jag orkar fan inte med det mer! Varför ska alla alltid hålla på att bråka? Jag vill inte vara personen mitt emellan längre! Orkar inte med allt detta jävla bråk som folk skapar. Allt jag vill är att slippa behöva välja, för det är en sak jag aldrig kommer göra...


inne efter en skön promenad

Kom precis in efter att ha varit ute på en promenad med min bror! Vi hade en del att snacka om så kände att det verkligen var en bra idé att ta med han ut. Måste säga att det känns bra att ha en sån bror, vi kan verkligen säga allt till varandra. Du är bäst broder, love you!
Nu ska jag ta och gå och hälsa på min kära farmor en stund och sen hem och fixa mig lite, ikväll blir det tacokväll med tre grymma tjejer!
.
puss:*

Godmorgon! :)

Godmorgon på er!
Vaknade typ precis och får la snart dra mig upp ur sängen! Det märks ju att man sover bort dagarna på lovet!
Kvällen igår tillbringade jag med några bra vänner :) kom la hem runt halv 1 och då följde bäckis med mig en stund så kollade vi film och låg och snacka en stund. Sen drog han hem och jag gick och la mig.
.
Dagen idag vet jag inte vad den ska bestå av. Men jag ska nog träna lite iaf, sen måste jag träffa frida för hon drar till Thailand imorgon. Så antagligen blir det till att vara med henne och linn. Nej nu ska jag dra mig upp ur sängen!
.
puss:*
lite bilder från nyår.

onsdag 4/1

Heeeej!
Sitter just nu och chillar och är så sjukt trött! Måste ha luft känner jag inte varit ute idag så nu ska jag snart ta mig en promenad med molly! tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan. Kom hem för en stund sen och dagen har tillbringats först med linn och frida och sen åkte jag mamma och brorsan till mormor, där vi fick god fika och även spelat lite kort. Sen drog vi vidare mot min syster och hälsa på där en stund.
Får se vad kvällen har att bjuda på, men det händer nog något.
.
puss:*
tänk om bara sommare hade kunnat komma så man slipper det mörka och gråa!

dags för mer träning

Efter att ha kommit ur Fridas säng blev det ett pass zumba med henne och sen kom mamma och hämtade mig och då drog jag till molly där det blev ännu mer dans, till både nya och gamla låtar! Och nu väntar fotbollsträning (y har lite cuper och så fram över :D
Men först ska jag tillbringa en stund till med molly!
.
puss:*
<3

godmorgon

Godmorgon!
Dålig uppdatering nu när det nya året har börjat. Men har inte vart hemma så mkt. Men nyår var bra den mesta tiden iaf, dock kan man ju räkna bort stunden då man sov i bilen, fy fan att inviga ett nytt år i en bil!!!
Igår var det jobb och eftermiddagen spenderade jag med mina små kusiner innan mamma kom och hämtade mig. Senare kom Frida till mig och vi chillade med några goa killar, sen drog jag och frida hem till henne där jag sovit. Ligger i hennes säng just nu medans hon är ute och jobbar lite.
.
Senare idag blir det träning och sen träffa frida och linn! Kommer nog bli mycket tjejsnack skulle jag tro, det behövs.
Nej nu ska jag ta och kolla på en film medans jag väntar på att Frida ska komma tillbaka.
.
puss:*




Ni är bäst brudar!

RSS 2.0