godnatt!

Är inte på blogghumör så därför har jag inget att skriva, återkommer imorgon! ska sova nu, godnatt ;)
.
puss:*

Onsdag 30/11-11

Hejsan!
Sista november idag och inte alls långt kvar till jul! mysigt! :D
.
Har just nu företagsekonomi helt okeey. Sen är det bara två korta lektioner kvar innan jag får ta bussen hem :)
Efter skolan blir det lussebak med bästa syster och Wilma.
Har även fått in alla mina bilder från kameran på datorn så nu kan jag lägga upp massa från i somras. Men börjar med en på denna lilla söta tjej!
.
puss:*


inte okeey...

Heeeeej!
Eftermiddagen har varit chill och provet på sista lektinen gick bra!
Kom hem och då var det tjejsnack med molly som gällde! :D asså du är sjukt bra gumman!
Sen när hon gått hem så blev det till att göra lite julgodis och nu har man hamnat här framför datorn. Skulle tränat idag men min kropp sa ifrån, hade jätteont i huvudet och var svin trött :( men mår bättre nu och har lite eller ganska mycket energi! borde lägga det på mina läxor men nej den energin läggs på facebook ist, beroendeframkallande!
Fick precis reda på lite saker som inte är okej... assså om du mår dåligt, mår jag dåligt! älskar dig min vän!!
.
puss:*

ingen är så underbar som du!

Tyska lektionen rullar på och är snart slut! då blir det lite käk och sen så är det matte som står på schemat! 
.
Ingen är så underbar som du, kom ihåg det!
puss:*

Godmorgon :)

Godmorgon på er!
Har precis anlänt till skolan och ska nu ta och plugga det sista innan provet!
Första lektionen idag är tyska, inte jätte roligt men det får väl funka! :)
Har lovat att hjälpa johan med samhällskunskapen nu, så får väl göra det ;)
.
puss:*

plugg time..

Hejsan!
Måndag idag och det betyder chill skoldag, så är precis eller precis och precis nästa iaf hemkommen från skolan. Hade bara tre lektioner idag, men sen får man ju vänta på den där förbaskade bussen i över en timme med :/
Sitter här med en kopp te en varm microkudde och ska aldeles strax när jag kollat klart på datorn, börja plugga :D inte så roligt kanske :( men känner faktiskt att jag kan det mesta inför provet imorgon :) ikväll bir det träning, hoppas bara min huvudvärk försvinner lite mer!
.
puss:*

bästa duschen på länge

Det var riktigt skönt att duscha nu, bästa på länge! kände mig äcklig och smutsig, men nu känner jag mig fräch igen :D
Ska nog ta och krypa ner under täcket med en bra bok och lite tända ljus och bara chilla!
imon är det måndag och ny vecka igen, blir en hel del plugg nu under dom kommande veckorna för några prov väntar! det första är redan på tisdag och jag har knappt börjat plugga, ouups annie!
.
puss:*
trött cheey!

oj vilken storm!

Oj det är verkligen världens storm ute!
Träningen blev inställd pga av stormen med, inte okeey!
Så eftermiddagen har jag tillbringat i mitt rum! så det är jättefint nu, var väldigt dammigt och så innan! men nu är det fint och jag har verkligen fått in första advent känslan! Saknar dock min lilla älskling filip som vart och spelat match hela helgen så vi inte har kunnat träffas, hade vart mysigt att bara ligga och kolla film med han nu! Vi hade fyra månader i fredags med! I love you! :*
.
Nej nu ska jag sätta mig och skriva årets önskelista, längtar faktiskt till jul! :D
.
Puss:*
väldigt dålig bild men ett ny städat rum iaf!
finns inget mysigare än tända ljus en sån här kväll!

Söndag!

Godmorgon eller det är väl godeftermiddag eller nått!
Sitter här och chillar med Linn och Frida! 
Linn ringde mig inatt när jag precis skulle sova och frågade om hon kunde sova här, för frida var lite busig och försvann. Så när jag hade somnat så kom ringde hon och sa att jag skulle öppna och där ute i regnet stod hon!
.
Vi vaknade vid 12 och sen drog vi till affären och köpte lite mat och sen kom frida!
blir träning sen ikv och det behövs verkligen. Har vart så dålig på det denna veckan!
.
puss:*

färdig för att åka nu då!

Nu är jag klar och ska snart bli hämtad för att åka till tofta julbord! Hoppas jag kan komma hem tidigt och även hinna med att hitta på något roligt ikväll!
.
puss:*

lugn lördag för min del

Hejsan på er!
Kom precis från Linn där jag tillbringat gårdagskvällen och natten! mys :D
Igår kväll var vi ute och gled runt och bara chillade! hände inte så mycket först men sen lite senare träffade vi ett glatt gäng och gled runt lite med dom! :)
somnade väl vid 2 eller något!
.
Idag tog vi lite sovmorgon och gick upp vid typ halv 12. Frida Linn och jag drog oss mot coop för att köpa nybakade frallor! Precis när vi går ut genom ytterdörren börjar det naturligtvis regna och vi var ganska blöta när vi sen kom fram till coop. Köpte frallorna och sen hem och åt en god lång frukost! Har bara chillat sen dess och sen kom fridas pappa och hämtade mig och frida. Så nu sitter jag här och har precis duschat. Ska fixa mig lite nu och sen ska jag iväg och servera på ett julbord. Inte så jätteroligt när man vet att ens bästa vänner är på lokalfest och bara ger den!
Känner dock inte för att dricka ikväll men jag blir ändå avundsjuk på dom små brudarna! Så får väl se vad jag gör när jag kommer hem därifrån men det blir lugnt i alla fall.
.
puss:*
love u!

heeeeeelg! :D

Kom hem för en kort stund sen! och har precis ätit lite! kvällen kommer bli lugn med mina kära vänner! är sugen på att lyssna på lite go musik och bara chilla!
.
puss :*

Fredag 25/11-11

Godmorgon på er!
Har haft en riktigt bra morgon! Och nu börjar första lektionen med en läs stund med tänta ljus, underbart!! Känner sig som liten igen :)
Dagen blir lång och jag hoppas jag orkar hela är väldigt trött!
Kvällen är inte riktigt planerad en men jag hoppas på en mysig kväll med underbara vänner!
.
Puss :*


uppdateringen är inte den bästa!

Go kväll! 
Dagen har varit bra och det känns som proven faktiskt gick bra! :D uppdateringen denna dagen har ju inte varit den bästa kanske. Kom hem från Tofta för en stund sen och har precis duschat. Ska snart ta och nana tror jag, börjar ju tidigt imorgon och inte nog med det för det är ju en lång dag med :/ men hoppas den går snabbt för jag vill ha helg nu! :D
Känner mig väldigt tom just nu med, för min älskade mobil ligger hemma hos filip! hur jag kunde lyckas glömma den det vet jag inte :S men jag hoppas inerligt att jag får den direkt imon på morgon!!
Nej har inte så mycket mer att säga nu ska jag nog ta och sova, sover ju så dåligt på nätterna så får väl lägga mig tidigt idag!
.
puss:*

godmorgon! :)

Godmorgon på er!
Vaknade bredvid älsklingen idag och det var inte kul att gå upp är sjukt trött, sover jätte dåligt nu för tiden!
Sitter iaf i skolan nu och har naturkunskap, sjukt tråkigt men det får väl gå!
Efter denna lektionen är det två lektioner med prov och sen bara matte! Hoppas på att få tillbaka mitt prov i matte, vill verkligen veta hur det gick.
Efter skolan är det dukning och fixning inför julbordet som gäller! får se hur jag tar mig dit och hem, men det löser sig säkert!
.
Puss:*

Hos älsklingen!

Hejsan!
Eftermiddagen har spenderats med Linn och Frida! Vi lagar riktigt god mat, nämligen tacos :D blev en del snack också och sen somnade dom två små barnen gott i min säng ;) själv fick man sitta ensam och plugga inför proven imorgon! Sen kom även några små busiga killar och hjälpte till att välta mitt rum upp och ner.
Nu sitter jag hemma hos Filip där jag sover inatt, börjar tidigt imon så blir inte direkt någon sov morgon :/
.
Puss:*


Godmorgon!

Godmorgon!
Onsdag idag och bara två dagar kvar till helg sen :D
Just nu sitter jag på en naturkunskapslektion, inte så himla roligt. Slutar tidigt idag vilket är väldigt skönt :) skulle dock behöva plugga lite, men det hinner jag nog inte idag! Men har pluggat lite nu på morgonen, så proven imorgon får gå som dom går.
Helgen är planerad och kommer nog inte bli så rolig eftersom jag måste hjälpa till på ett julbord :/ men ska försöka hinna med lite roligt då också!
Nej nu blir det lite diskussioner så får la ta och hänga med lite!
.
Puss:*

natti natt!

Efter en god träningsmatch mot Valinge, ska jag nu ta och krypa ner under mitt täcke och plugga lite på svenskan och engelskan. Imorgon är det som vanligt skola men har en rätt lugn dag. Efter skolan ska jag snabbt ner till stan och fixa en sak, sen ska jag träffa älsklingen och även lite annat roligt folk! var sjukt länge sen jag och filip träffades nu, båda har verkligen haft mycket! Så imon ska vi hitta på nått skoj med våra vänner och sen åker jag med hem till han och sover där :) Jag älskar dig Filip!
.
Nej nu ska jag plugga.
.
Puss:*

tyska..

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag på en mea tråkig tyska lektion, somnar nästan! :/ fast slutar snart :D
.
puss:*

godnatt! :*

tjenixen på er!
Är precis hemkommen från min kära syster och hennes familj! Har även träffat mormor :) I eftermiddag har det vart plugg och sen åkte vi direkt när mamma och pappa kom hem! 
.
Skolan var chill idag och efter den drog jag och Emelie ner mot stan och fixade lite saker, sen kom Elin en stund med fick även köpt en jätte fin topp! :D
.
Nu hade jag tänkt att sova, imorgon väntar en ny lång dag och sen även träning, hoppade ju den idag eftersom vi skulle iväg! känns som jag verkligen behöver träna imon då!
.
Puss och godnatt på er! :*

Måndag 21/11-11

Hejsan!
Det var lite jobbigt att gå upp i morse. Men det gick till slut! Har precis haft matte och nu är det juridik, fast slutar denna lektion snart också! :D sen är det bara engelska kvar :) drar mig ner mot stan sen en snabbis med Emelie. I eftermiddag blir det plugg och sen får vi se om jag hinner med att träna eller om det får vänta tills imon :)
.
Puss:*

en bra film med en bra vän!

Kom hem för en stund sen och har precis duscht, asså det var bästa duschen på länge! Var ju iväg och kollade bio med Emelie efter jobbet och den var riktigt bra!
Nu ska jag ta och läsa lite och sen blir det till att sova, ganska trött efter igår, blev inte så mycket sömn inatt eftersom jag var hemma ganska sent och skulle upp rätt tidigt!
Imorgon är det måndag igen och ännu en ny vecka ;)
Har bara 3 lektioner så det är rätt chill, sen ska jag ner till stan och fixa lite saker!
.
Nej nu ska jag läsa!
.
Puss:*
grymt bra film !

en bra film med en bra vän!

Kom hem för en stund sen och har precis duscht, asså det var bästa duschen på länge! Var ju iväg och kollade bio med Emelie efter jobbet och den var riktigt bra!
Nu ska jag ta och läsa lite och sen blir det till att sova, ganska trött efter igår, blev inte så mycket sömn inatt eftersom jag var hemma ganska sent och skulle upp rätt tidigt!
Imorgon är det måndag igen och ännu en ny vecka ;)
Har bara 3 lektioner så det är rätt chill, sen ska jag ner till stan och fixa lite saker!
.
Nej nu ska jag läsa!
.
Puss:*
grymt bra film !

Godmorgon!

Godmorgon!
Just nu sitter jag i bilen påväg till jobbet! Jobbar bara 5 timmar så det är rätt lugnt. Efter jobbet blir det bio med bästa Emelie :)
Förövrigt så var kvällen bra igår det blev rätt lugnt för min del eftersom jag skulle jobba :)
.
Puss:*


Nu kör vi!

Jag och Emelie har nu anlänt till bäckis och ska om en liten stund dra oss vidare! Känns som kvällen kommer bli bra!!
.
Puss:*


Du är bäst!

Håller just nu på och fixar mig! Har världens bästa Jonna är här och lockar mitt hår! Tack du har räddat min kväll gumman!
.
Ska bara äta lite sen drar jag och Emelie oss utåt! :D
.
Puss:*


Lördag 19/11-11

Hejsan på er allesammans!
Ska börja med att tacka Leah för den sjukt goda maten hon gjorde, har inte varit så mätt på länge! Det var det godaste jag ätit på mycket länge! :D riktigt mysig med lite tjejsnack med!
Kvällen för mig fortsatte sen hos Linn där vi bara chillade och hjälpte Niklas att färga håret! :D
Kom hem vid 2 och då blev det sängen!
.
Vaknade idag vid 10 och då blev det till att käka lite sen följde jag med pappa till farmor och farfar. Hjälpte pappa med lite saker och sen åkte vi hem igen! gjorde pannkakor till pappa innan jag tog på mig spring kläderna och drog ut på en runda.
När jag kom hem igen mötte jag bäckis precis utanför och vi stod och snackade om kvällen, så nu är den typ helt planerad med!
Blir först en liten förfest och sen vidare på fest (y
.
Just nu sitter jag med en ansiktsmask och bara chillar! sen blir det duschen och sen förberda mig inför kvällen! :D
.
Puss:*

tyska

Just nu sitter jag på tyskalektionen. Helt okeey med tanka på att vi inte gör så mycket. Sen är det bara idrott kvar och sen är det helg eller iaf nästan, har ju två timmars jobb med!
Nej nu blir det lite tyska bingo (y jippi!! eller nej inte så!
.
puss:*

fredag igen!

Heeeeeeeeeeeeeeeej :D
Asså det är sjukt vad veckorna går fort! redan fredag igen :D och jag mår mycket bättre idag!
Just nu sitter jag på en svenska lektion och det händer inte så himla mycket!
Hoppas dagen går fort så jag kan åka till jobbet och sen även vidare till min kära lilla klasskompis Leah på middag, myys (y
Får se vad som händer senare på kvällen men ska iaf dra mig in mot stan och träffa lite folk och sen får vi se vart jag hamnar. Tror iaf på en kväll som kan bli mycket rolig med massa olika händelser!
Nej nu ska jag ägna mig lite åt svenskan har ju faktiskt prov nästa vecka!
.
puss:*

Om bara allt kunde vara bra

Färdig kollat på säsong 1 av andra avenyn och helt plötsligt är jag pigg igen :s aja just nu är det nått som
Inte stämmer, men vi hoppas det blir bättre till imon då jag har värsta sov morgonen, till hela klockan 6 :O sjukt asså!
Nej nu får jag nog försöka sova ändå huvudet värker och det är inte så gött. Ska drömma mig in i världen där allt är perfekt och ja det finns helt enkelt inga dåliga saker.....
.
Puss:*


i can´t be perfect!

Har precis vart ute och sprungit och gjort lite styrka så nu ligger jag och bara chillar! Ska nog faktiskt snart ta och sova är sjukt trött och känns som jag kommer bli sjuk vilket jag verkligen inte vill nu när det snart är helg och så ska man jobba på söndag med :/ men aja nu blir det lite mer andra avenyn sen sängen!
.
Puss:*

Chill och mys!

Hej :D
KOm hem från skolan för en halvtimme sen och har precis ätit lite! skulle egentligen åkt till träningen nu, men orkar verkligen inte idag så jag stannar hemma och kollar andra avenyn och bara chillar! ska faktiskt vara lite duktig och gå ut och gå sen eller om kanske springa! Sen blir det nog lite styrka på det också, så det blir nog bra ändå! :)
.
Nej nu ska jag fortsätta kolla andra avenyn och kanske ta mig en kopp te, fryser väldigt mycket just nu :/
.
puss:*

torsdag 17/11-11

Hejsan!
Sitter just nu på en ganska långtråkig svenska lektion! Sen blir det mat och efter det är det bara engelska och matte kvar!
Efter skolan är det träning som gäller :D
vi hörs senare!
.
puss:*

asså varför...??

Godkväll på er eller godnatt för min del!
kvällen har vart bra! vart med dom bästa och då har man ju alltid skoj! Dock har det kommit lite saker emellan som gör en så jävla förbannade, fattar inte att folk inte bara kan förstå en!
Ursäkta men blir så arg bara! Nu ska jag iaf ta och sova för är sjukt trött, känns typ som jag kommer bli sjuk bara för att jag jämt e så trött, vad beror det på?
.
puss:*
vill tillbaka till tiden då man var liten och inte hade några problem!

plugg..

God eftermidag! 
efter en chill skoldag sätter jag mig nu med tyska bäckerna och pluggar lite glosor och liknade! känns som det kommer bli några prov snart i lite allt möjligt och hatar verkligen att veta vad man har framför sig! det gör mig så himla stressad!
Om en stund tror jag även att min kära vän Linn kommer upp så ska la vi plugga lite och kanske vara med lite roligt folk! Måste ut en stund också känner jag det är riktigt fint väder ute och jag tyckte inte det var så jätte kallt! :D
.
Puss:*

Bussen!

Godmorgon!
Sitter just nu på bussen påväg till skolan. Helt Okeey dag idag, och efter skolan blir det chill med goa vänner! (y ska nog även plugga lite!
.
Puss:*


bara en timme kvar..

N är det typ bara en timme kvar sen ska jag hem käka lite innan jag beger mig iväg på träning! Efter träningen ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt, för är så sjukt trött! :/
Men får ta och fokusera på den sista timmen av samhällskunskapen nu!
.
Puss:*

tisdag morgon!

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och är helt slut! ville verkligen inte gå upp i morse!
Börjar dagen med en tyska lektion med och det är inte sådär super kul precis! haha som ni märker är jag inte på det bästa humöret just nu! Men får la hoppas på att dagen blir bättre sen iaf!
Nått positivit är ju att det är sjukt fint väder ute bara lite kallt, men tycker det är så fint när det liksom glittrar överallt efter frosten!
.
Puss:*

natti!

Hemkommen från en helt okeey träning och när jag kom hem hade Linn, frida och Emelie hunnit med att baka och vart på spindljakt! haha ni är la söta tjejer! fick iaf riktigt goda kakor!
Dom åkte typ precis och jag hoppade in i duschen!
ska ta och lägga mig och sova nu och tagga inför den långa dagen imon, då jag går till 4 och sen är det träning vid 6 :)
.
puss:*
godnatt!

träning!

Sitter i mitt rum och chillar med Emelie, Linn och Frida :) ska dra och träna lite nu och under tiden har Linn för sig att hon ska baka sina favoritkakor, så får la se hur det blir med det! haha söt cheeey!
.
puss:*

Måndag!

Hejsan!
Har haft en chill skoldag med bara två lektioner! :D
Kom dock inte hem förens halv 4 pga dom dåliga busstider som finns!
Sitter just nu och kollar andra avenyn, var ett bra tag sen jag såg det så det är riktigt bra! Har även hunnit med att göra lite matte också! Ska nog vara med Frida Linn och Emelie en stund sen innan jag drar iväg och tränar! känner att jag faktiskt har börjat bli riktigt duktig med det nu! :)
.
Förlåt för att det har varit så dålig uppdatering igår, men åkte hem till farmor och farfar en stund och fikade och sen kom Linn och Frida upp till mig! Linn tog sig en liten sovstund medans jag var och tränade! När jag kom hem så åkte vi nästan direkt till Frida där vi sov! Mysigt! (y haha flum som vanligt! :) men älskar er tjejer!
.
puss:*

Söndag och farsdag!

Godmorgon mina kära vänner!
Hur mår ni idag? själv mår man väl inte hundra, men det är de värt efter den grymt roliga kväll som jag tillslut fick igår! först hände det inte så mkt för det var lite problem.. men när allt löst sig kom vi till tofta bygdegård där det var årsfest! Hade as skoj och dansa och gav den som fan! kom hem runt halv 4 då hjläpt lite folk och även vart på efterfest....
Vaknade idag vid 12 av att pappa kom in och sa att vi skulle ha gäster snart! så nu sitter jag här och väntar på lite mat och sen ska vi väl fira pappa lite på farsdag!
så grattis på farsdag pappa, du är bäst! älskar dig!
.
puss:*

färdig för utgång!

Nu är jag och frida klara för utgång, den enda vi väntar på nu är Linn  och sen drar ut och lever livet hela långa kvällen/natten! vi ses i dimman!
.
puss:*
grym tjej (y

duschen väntar!

Fick löst det med min kusins iphone och har även hunnit med att springa och gjort lite styrka!  så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen kommer det lite folk hit och då kommer även frida och sen linn med, så vi ska föra lite hos mig och sen drar vi ut och ser var kvällen har att bjuda på!
.
puss:*

fika på stan med en vän!

Hejsan! :)
Kom precis hem, har varit och fikat i stan med Natalie. Var ett tag sen vi träffades så hade mycket att snacka om!
Nu sitter jag och väntar på min lilla kusin eller ja hon är ju inte så liten längre, men du kommer alltid vara liten för mig :D Ska hjälpa henne med hennes nya iphone!
.
Sen ikv så blir det utgång, har planerat en del men sen får vi se vart vi hamnar till slut, ska iaf vara med mina underbara vänner! :D Och idag känner jag verkligen för att ge den som aldrig förr!
.
puss:*
blir en bild på min söta kusin!

godnatt! :*

Nu ska jag ta och krypa ner i min grymt sköna säng! har inte så mkt att säga om kvällen så godnatt! :*
.
puss:*

fredagen är förstörd...

Hejsan! 
Har inte gjort så mycket efter skolan idag, blev en ansiktsmask innan och sen träffa vännerna som alltid får en på bättre humör! Ber dock om ursäkt till er ändå för jag var inte den socialaste eller en bra vän, men ni lyckades iaf få mig att må bra igen!
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen kommer lite folk till mig för att kolla fotboll! får se om denna fredag iaf kan bli lite bättre än vad jag hade tänkt från början... :/ 
HATAR ATT BRÅKA MED DIG!!!
.
puss :*

11-11-11

Hejsan! lite coolt att det är 111111!
Matteprovet som vi hade idag är avklarat! Tror det gick helt okeey iaf. Men vi får väl se när man får tillbaka det! Just nu sitter jag på samhällskunskapslektion och sen blir det mat! och efter det är de bara tyska kvar där vi ska kolla film, riktigt chill!
Helgen är ganska planerad, men vi får väl se om det blir som vi hoppats på! beror på lite olika saker!
.
puss:*

sängen nu!

Efter en lång och mysig kväll ska jag nu ta och krypa ner i min underbara säng. Var ute och sprang innan med Linn och sen gjorde vi lite styrka på det (y fick även hjälpt henne med matten och pluggat lite själv! Sen kom frida och jag å Linn tog oss varsin dusch och sen drog vi till Lillen och kolla hockey med han och bob!
Nu ska jag som sagt ta och sova, ska upp tidigt imon för ett långt matteprov, iof börjar jag alltid tidigt på fredagar. Men det är alltid jobbigt att börja så tidigt med ett prov man har knappt vaknat då :S får hoppas det går bra nu med, känns rätt okeey just nu!
.
Men sen är våran idrott inställd så får sluta en och en halv timme tidigare imon med! as härligt att börja helgen så!
.
.
puss :*
Ni är så sjukt bra tjejer! :*

Blir ingen fotboll för mig idag...

God eftermiddag på er! eller nästan god kväll, det är ju mörkt ute ;)
Kom nästan hem precis har bara hunnit äta lite! Var så sjukt hungrig :O var ju meningen att jag skulle iväg och träna fotboll nu vid halv 6 men nej det fick jag inte göra. För en viss person vid namn LINN ANDERSSON behövde hjälp med matten som vi har prov på imorgon. Så eftersom jag är så snäll så ska jag hjälpa henne med det, vi jobbade så sjukt bra igår!
För att jag gör det så ska hon göra en sak med mig och det är att vi ska ut och springa ist för fotboll! :) så jag hoppas hon dyker upp snart så vi kan börja idag! :) Sen får frida komma när vi är klara så hon inte stör oss allt för mycket i vårt arbete ;)
.
Förövrigt så har dagen varit helt okeey, fick tillbaka ett svenska prov som jag är sjukt nöjd med! :D Sen hade vi en rolig engelska lektion för en gångs skull!
.
puss:*
vilka super roliga timmar vi har framför oss! (y

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Sitter just nu på bussen påväg till skolan! Vaknade upp bredvid älsklingen i morse, men han hade sån tur att vara ledig idag, iof har han blivit sjuk så det kanske inte är så kul ändå.
Blir en lång dag i skolan idag, sen hem och tagga utomhusträning(y
.
Puss:*


Hemma!

Sitter nu hemma efter en mycket chill skoldag, får la se vad jag hittar på nu! Men sen ska jag iaf vara med Linn och Frida :)
Lite plugg på matten kanske inte vore fel nu!
.
puss:*

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag på en naturkunskapslektion. Fick precis tillbaka vårat prov vi gjorde för typ en månad sen. hahah fattar inte riktigt hur jag lyckats men bra gick det iaf! ska nog fortsätta att skita i och plugga, nej skoja bara det ska jag inte!
.
Sen blir det bara en kort engelska lektion sen tar jag 12 bussen hem igen. Senare i eftermiddag kommer min lilla underbara och älskade vän Linn hem till mig. Blir nog mest chill och snack tror jag! Hoppas på att lilla älskade Frida kommer när hon slutat med! :D
Nej nu ska jag ta och hänga med lite!
.
puss:*

Chill och mys!

Ligger just nu och bara chillar efter en go träning! ska nog faktiskt snart ta och sova känner mig lite trött. Vet inte varför man alltid känner sig så trött nu förtiden är det för att det är höst och blir mörkt tidigt kanske?
aja först tänkte jag ta och slänga upp några schysta bilder som jag hittade på datorn för en stund sen!
.
puss:*
snygga brudar! :*

lite pluggdags nu då!

Nu ska jag ta och sätta mig och plugga lite innan det blir mat och sen är det dags för träning! älskar känslan när man kommer hem efter en härlig träning och är trött i hela kroppen, då är verkligen soffan som bäst! :D
Nej dags att plugga kanske!
.
puss:*

samhällskunskap

Sitter just nu på sista lektionen idag, samhällskunskap! Hinner även med den tidiga bussen, vilket är grymt! (y
.
puss:*

godmorgon världen!

Godmorgon, har precis fixat mig klar och ska snart bege mig mot bussen!
Hoppas på att jag kommer med halv 3 bussen hem idag så jag hinner med lite innan det är dags för fotbollsträning!
Nej dags att dra!
.
puss:*
är på super humör idag :D

godnatt! :*

Efter ett gott pass, kryper jag nu ner i min underbar säng och sover! En helt okeey dag väntar imorgon eftersom vi har inställd lektin även då! :D och sen blir det fotbollsträning direkt efter det! (y
.
puss:*

träning nu då!

Nu är det dags för lite träning, har precis vart med ett glatt gäng! får la se om jag träffar dom en stund till sen! :D
.
puss:*

Lovet slut och nu startar bloggen upp igen!

Hejsan på er!
Under lovet har jag varit väldigt dålig på att blogga!! Men har haft massa roligt att göra så det har inte funnits tid över. Men nu när skolan börjat igen ska jag sätta fart så länge som det inte är för mycket i skolan.
.
Lovet har som sagt vart bra och jag har hunnit med att träffa många kompisar och kommit ännu närmare vissa. Det har varit väldigt chill, men det behövde jag! Har även hunnit med att festa lite och hade mycket roligt i lördags då jag även hann med att vara lite överallt, började med förfest och lite mat hos linn, sen vidare till Elin va där till typ 1, upp till skällinge träffa ett galet gäng, åka lite bil och sen efterfest hos backe! var hemma halv 5 och då kan man ju säga att jag var helt slut!
.
.
Så igår tog jag det mest lugnt, tog en lång promenad med frida och sen avslutades lovet med en tjock god pizza!
vaknade upp idag och var lite små trött, drog till skolan och hade bara två lektioner, chill!! Fick dock vänta på bussen i nån timme :( Men nu är jag iaf hemma och har precis pluggat lite matte, ska se till eller iaf försöka förberda mig så mycket som möjligt inför provet på fredag! sen ikv blir det lite träning!
.
puss:*
<3

ojojoj!!

Vad händer med mig när det blir lov??
Jag rymmer typ från datorn och försöker tillbringa all tid med mina vänner! men det är kanske så det ska vara!
Förlåt för att jag vart så dålig på att uppdatera men har haft fullt upp med allt annat och haft riktigt skoj!
I lördags var det halloween fest och jag hade så sjukt skoj! sen i söndags var det chill dag med vännerna och samma sak i måndags! älskar mina vänner, ni är så sjukt bra!! :D
Idag har det vart en mys dag med familjen! fick iaf först en sovmorgon sen bar det av till stan och fixade massa saker och hälsa på mormor på sjukhuset :/ tur att du mår bättre nu! sen hem till syrran på fika och lite så! åkte hem en snabbis innan det blev dags för träning, och nu sitter man här!
Får se vad som händer ikv, det blir lugnt iaf för imorgon är det jobb som gäller mellan 6-14!
puss:*
först en bild på det fina hjärtat som vi va och la på morfars grav!
sen va här lite sköna bilder från helgens fest!

RSS 2.0