Lugn dag!

Har haft en riktigt lugn dag! Hade 25 minuters lektion sen åkte jag hem igen. Har tagit det lugnt hela eftermiddagen. Skulle varit på Ikea och köpt en ny säng med mamma, men som vanligt när vi ska göra något så är det nånting som krånglar.... Denna gången var det bilen som fick åka med bärgningsbilen till verkstaden så blev ingen ny säng till mig idag.. Istället följde jag med pappa och målade där vi håller på att bygga bastu! Tror det kommer bli riktigt snyggt där när det blir klart! Nu ska jag krypa ner under täcket och sova och tagga inför en lugn och mysig helg :D
.
Godnatt:*


Godmorgon

Sitter på bussen på väg till skolan för att göra engelska prov. Slutar direkt efter det så kommer hem ganska i bra tid för att hinna ut i det fina vädret! :)

Puss:*


Godnatt

Är helt slut efter denna dagen. Har varit i skolan till halv 6 och sen hem käka lite innan jag drog och tränade. Kom hem vid kvart över 8 och pluggade lite och kollade tv nu är jag så sjukt trött på pluggningen så går och lägger mig!
.
Godnatt :*


duktig flicka!

Är riktigt stolt över mig själv idag då jag har gjort klart mitt svenska arbete som inte ska vara inne förens om en vecka, pluggat inför mitt engelska prov tills på torsdag och varit på fotbollsträning! Dags för mig att slänga mig i soffan och kolla på tv resten av kvällen! 
 
puss:*
 

Jennifer 16 år

Måste ju även berätta att min kära vän Jennifer fyller 16 år idag grattis till dig vännen! <3

tisdag 27/11

Hejsan! 
Hade en underbar helg med trevligt folk och killar som bjöd på underbart god mat! riktigt stolt över dom! :D Nu har en ny vecka börjat och igår var det en lång dag med många olika aktiviteter på schemat! idag är det lugnare då jag har två lektioner och sen ska jag hem och städa samt träna... 
 
Har ett långt hål nu så tänkte passa på att plugga lite! 
 
puss:* 

Helg

Äntligen fredag! Ikväll blir det mys med Frida och Elin! Ska jobba imorgon så blir en lugn kväll och imorgon väntas middag med goa klasskompisar! :D
Nu ska jag gå och laga tacos med de två bästa!
.
Puss :*


Breaking dawn

Haft en fullspäckad dag. Med bland annat ett besök på mitt, Emelie och Elins fadderföretag Coop forum, som även är mitt jobb! :) det gick bra och vi fick svar på de frågor vi ville. Sen drog vi hem till Elin och Chillade innan vi drog tillbaka till skolan för sista lektionen. Fast för mig blev det ytterligare en lektion med vindsurfingen. Efter det drog jag ner till stan och mötte upp Emelie och vi hämtade ut biljetter till breaking dawn! Sen blev det bio med henne, Elin, Frida och Elin! Grymt bra avslut på den historien och en mycket bra film! Nu ska jag drömma om den underbara filmen! :D
.
Godnatt :*


dags för fotbollsträning

Hade en riktigt kort skoldag idag, riktigt skönt! Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och käkat lite. Nu ska jag dra mig mot Rolfstorp för lite inomhusträning! 
.
puss:*

Andra avenyn

Kollar några avsnitt andra avenyn medans jag väntar på Frida så ska vi köra ett träningspass och sen blir det myskväll!! :D
.
Puss:*


Måndag morgon!

Sitter och äter en god frukost med fil, jordgubbar, müsli och en kopp te. Sen väntar en lagom lång skoldag!
.
Puss:*


Lugn och skön helg

Efter en lugn och skön helg kryper jag ner under täcket och laddar om inför en ny vecka! Har blivit mycket fotboll i helgen och sen även en del andra avenyn avsnitt. Haft det mysigt med underbara vänner och sen även jobbat lite!
.
Godnatt :*


Godmorgon världen

Sitter och väntar på bussen nu med Frida. Mot skolan för att göra matteprov! Det bästa av allt jag slutar direkt efter provet, 20 över 10! Ikväll blir det mys med Frida och Veronika:)
.
Puss:*


Fotboll och matte

Har haft en lång dag i skolan, men ändå helt okej. Förutom att jag historia provet inte gick så bra.. Nu har jag precis vart och tränat och sitter och kollar fotboll Sverige-England och pluggar matte samtidigt. Har prov i det på fredag och känner att det är en del som behöver pluggas på. Hela denna veckan har bestått av plugg känns det kom och kommer nog fortsätta med det tills efter provet på fredag!
.
Puss:*


Paus i helgen

Hade en liten bloggpaus denna helgen. Har haft en super trevlig helg med mina vänner! :) i lördags var det årsfest vilket var super skoj! Sen på söndagen var det bara mys med familjen på eftermiddagen och sen på kvällen kom Frida till mig och vi tog oss en liten promenad och snackade om gamla minnen, herregud vad man saknar vissa stunder..!
Igår var det skola igen, ny räcka och nya utmaningar. Har två prov denna veckan så kommer ligga lågt med träningen. Nu ska jag plugga klart historian som är tills imon! Idag fyller även min älskade vän Emelie år, hoppas du fått en toppendag trots att du är sjuk!:(
.
Puss:*


Bra kväll

Haft en bra fredags kväll hos Leah med god mat och gott snack! Hann även med att träffa bästa killkompisarna en kort stund med! Nu tänkte jag sova och ladda om inför morgondagen då det blir party med ett gott gäng!
.
Godnatt:*


Mys eftermiddag

Kom precis hem från en kort dag i skolan. Nu ska jag sätta mig och plugga lite matte, mysa med tända ljus och titta lite andra avenyn innan jag åker till Frida och sen iväg på träning!
.
Puss:*


Träning, solning och pluggning!

Efter en kväll med solning träning och pluggning kryper jag och Frida nu till kojs. Känns underbart att ha bästisen bredvid sig efter en väldigt jobbig vecka! Att veta att man alltid har sina vännen som stöttar en känns så sjukt bra! Ni är mer än guld värda älskade vänner! Godnatt från oss!


Mys fika

Är på väg hem nu efter en mysig fika på blå dörren med Jolin! Hade en del att snacka om fall man säger så! Så himla glad att jag har dig!
.
Puss:*


Me today


Tisdag 6/11 2012

God morgon! Hade lite längre sov morgon idag för jag börjar senare! Gjorde mig en god frukost som jag sitter och äter nu! Har skola till 3 idag och sen ska jag möta upp jolin för att träffa henne en stund! :)
.
Puss:*


God natt

Efter en go träning och med ny målade naglar kryper jag nu ner i sängen!
.
Godnatt :*


dags för träning

Skolan rullade på rätt snabbt idag. Slutade vid 2 och när jag kom hem satte jag mig och kollade andra avenyn en stund innan jag bakade en kladdkaka åt pappa för han skulle ha möte, duktig flicka. Sen lagade jag även mat. Har precis kollat lite mer andra avenyn avsnitt, man fastnar i den serien om man börjar kolla. Nu ska jag dra iväg på träning!
.
puss:*

Ny vecka, mot skolan!

Då var lovet över och nu sitter man på bussen tillbaka till skolan igen, men det är inte så långt kvar innan det är lov igen och jul! :D har haft en helt okey helg och sen sist jag bloggade har jag hunnit med en del! Jag och Elin gick från henne till mig en runda på ca 20 km :) sen har jag även vart och hälsat på min syster och hennes familj. Var en mysig dag då jag lekte med lilla Wilma hela dagen!
.
Puss:*


RSS 2.0