Uppe med tuppen!

Idag är jag uppe tidigt för att vi ska ut och vandra med klassen. Något som alla 2:or gör. Vaknade bredvid Elin i morse vi hade en riktigt mysig eftermiddag och kväll igår då vi bakade scones och pluggade. Blev så glad när jag äntligen blev klar med engelskan! Nu ska jag ta och sova sista biten in till skolan. Puss:*


sista lektionen

Sitter just nu på sista lektionen, historia... 
Sen bär det av till grymma Elin där vi täknte baka schones och plugga! mys eftermiddag nu när det inte är så bra väder. 
dags för mig att koncentrera mig lite! 
.
puss:* 
 

Längtar

Godmorgon!
Sitter på bussen nu på väg mot ännu en dag i skolan (y idag är det en lång dag i skolan och sen blir det mys med Elin och plugg.
Hade en lugn kväll igår när jag kom hem och gick och la mig i tid för en gångs skull :) måste även berätta att igår bokades skidresa till Österrike med Veronika! Vecka 8 drar vi och det kommer bli så sjukt skoj! :D Men redan vecka 4 drar jag och Jennifer till Idre och det kommer också bli så sjukt grymt! :D Tycker vintern kan komma nu,nu,nu!! Har något att längta efter nu iaf och det känns toppen!
Puss:*


Tisdag 25/9

Hejsan! 
Helgen gick fort men det var riktigt skönt med en extra ledig dag. Men idag var det tillbaka till skolan igen, sitter just nu och har samhällskunskap och sen är det matte kvar innan jag ska ta mina saker och dra ner till apelviken för att köra ett vindusrfing pass.
.
puss:*
 

sjuk

ja som rubriken säger har jag åkt på en förkylnig och även ont i hela kroppen. Så imorgon ska jag vara hemma och försöka bli frisk. Drog till skolan idag för vi hade fotografering och sen hade jag min sista mattelektion innan provet på fredag och kände att jag var tvungen att vara med på den. Som tur va bjöd vår lärare på bulle och saft sista lektionen vilket verkligen behövdes sådär sent på eftermiddagen! Kom hem och gick direkt och la mig. Nu har jag vaknat halvt till liv men väldigt trött än, sitter och kollar tv med en varm kopp te och bara tar det lugnt! :) 
puss:* 
trött tjej framför teven.
 

Mys kväll med familjen

Hejsan. Först var det skola till halv 1 sen drog jag iväg och vindsurfa! Grym vind och allt var prefekt idag, gick så bra och jag är så stolt över mig själv efter dagens isatts trots min lilla förkylning jag åkt på! När jag kom hem kom syrran, Jens och Wilma hit. Vi har käkat varg ute och myst framför teven. Första kvällen jag var hemma med familjen på riktigt, riktigt länge!! Dom åkte precis och eftersom jag som sagt åkt på en liten förkylning så tänkte jag lägga mig nu och hoppas på att jag mår bättre imon!! Godnatt :*


promenad på gång!

hejsan! tänkte bara göra ett snabbt litet inlägg, ska snart ut på promenad med linus och sen ska jag invänta elin och kvällen! vi har lite planer men får se hur detta slutar! kvällen igår var inte så rolig, men får la ta nya tag idag! Idag har jag hjälpt pappa att snickra lite på en altan/brygga till våran bastu :D längtar verkligen tills den blir klar, kan bli många mysiga kvällar där! aja nog om det nu ska jag dra ut. 
.
puss:*

Chillar

Hejsan! Har precis gjort hemmagjord müsli och just nu sitter jag och äter lite sån och kollar på tv. Helt Okeey dag i skolan med bara 3 lektioner. Senare blir det fotbollsträning och sen kanske jag ska va med Linus en stund!
.
Slutade vid 12 igår så då var jag med virre på eftermiddagen och sen följde vi med när Linus skulle köra cross men det var stängt så blev inget med det. Sen åkte virre hem och jag Linus och Patrik drog till Johan och Chillade där! :)
Nu ska jag ta och kolla lite på tv innan jag drar och tränar!
.
Puss:*


Godmorgon!

Godmorgon! Sitter framför teven och tar det lugnt en stund innan jag drar till bussen. Förhoppningsvis slutar jag innan 12 idag vilket vore väldigt skönt för då hinner jag ut och springa och sen möta upp virre för att tillbringa eftermiddagen med henne :) dags för mig att dra till bussen nu!
.
Puss:*


Tisdag

Hejsan! 
Efter en grymt bra helg och en bra start på veckan är jag redo för ett blogginlägg! :D just nu sitter jag på en lång historia lektion! senare blir det redovisning i samhällskunskap, får la se hur det går. Sen drar jag och vindurfar, riktigt skoj :D Direkt efter vindsurfingen blir det fotbollsträning och sen tänkte jag bara ha en chill kväll. 
.
puss:*
 
 
En bild från helgen, som slutade med poolparty, riktigt skoj!! 

onsdag 5/8

Hejsan! 
Sitter just nu på min sista lektion för dagen juridik eller aa jag ska vindsurfa efter denna lektionen! det blåser sjukt mycket idag så vi hoppas på att det går bra! Hade sovmorgon idag så gick upp vid kvart i 10 vilket var väldigt skönt! :D Nu dags att jobba det sista! 
.
puss:* 
 

On my way to school

Godmorgon! Sitter nu på bussen påväg till skolan där det väntas 4 lektioner. Efter skolan blir det träning och sen borde jag även plugga lite, får se om jag hinner med det. Men först en lång dag till 4 i alla fall! Puss:*


Galen kväll!

Nu ligger jag i min säng efter en mycket galen kväll. Först mycket blåst och Vindsurfing. Blev helt slut men det var kul när man till slut klarade det! :D tänkte ta och sova nu för jag är verkligen helt slut efter helgen och efter idag. Godnatt :*


Tillbaka till bloggandet igen!

Hejsan! Hade en liten paus från bloggen några dagar! Har inte haft någon lust att blogga och även inte känt att tiden funnits. Så nu hoppas jag på att jag har mer tid och att jag kommer igång igen nu när skolan har börjat och så. Det känns faktiskt väldigt bra att vara tillbaka i skolan igen och få vardagen att rulla på som vanligt. Har även börjat med Vindsurfing igen och det är så skoj:D nästa pass väntas redan i eftermiddag!!
Det som jag har vart med om nu den senaste tiden då jag inte bloggar är mycket. Både bra och dåliga saker. Men jag har iaf lärt mig något av allt. Nej nu tänkte jag inte snacka massa mer här. Puss:*


RSS 2.0