Svenska!

Godmorgon på er!
kändes konstigt att gå till bussen i morse när det fortfarande var mörkt! man känner att hösten verkligen har kommit!
Har percis haft matte där vi började med att bara chilla, läraren hade tänt ljus och så läste hon en novell! så sjukt mysigt man kände sig som 7 år igen! :)
Sitter just nu på en svenska lektion och gör inget vettigt alls! Sen är det bara samhällskusnskap och tyska kvar sen är det LOV!!! :DDD Imorgon blir det halloween fest, men har inte riktigt bestämt vad jag ska vara än! har någon nått förslag? :)
puss :*
bild från förra årets fest! med Jolin larsson <3

trött...

Kom typ precis hem från en ganska eller mycket rolig träning! Det känns skönt att man fortfarande kan vara ute och träna, även om det är på konstgräs så är det väldigt skoj!
Jag ska nog ta och lägga mig och läsa snart tror jag, är väldigt trött och imorgon är det upp tidigt som gäller! Börjar ju 8.10 varje fredag :( men nårga bra saker är ju att det är sista skoldagen innan lovet (y och sen även att våran idrotts lektion är inställd vilket betyder att vi slutar en och en halv timme tidigare, GULD!
Senare på eftermiddagen kommer min efterlängtande vän Jennifer hit! vi ska nog bara chilla och snacka. Vi har alltid så jävla mycket att snacka om när vi ses!!
puss:*
<3

Torsdag

Godmorgon, sitter just nu på en naturkunskapslektion. Förstår dock inte varför läraren inte kan göra enkla förklaringar ist för att krångla till det så det är omöjligt att förstå :S
Efter denna lektion är det två bokprovs lektioner, först i svenska sen i engelska ;) sen är det bara matte kvar innan jag får dra hem och åka på träning :D
Blev inte så mycket bloggning igår, för direkt efter skolan stack jag hem till Filip och var där hela eftermiddagen. Fick nämligen sluta 1 vilket var riktigt nice (y
vid 6 åkte vi upp till Skällinge där Linn, Frida och P va :) vi drog hem till mig och bakade kladdkaka och bara chilla! När dom dratt hem blev det duschen för mig och sen sängen!
Nej nu ska jag ta och hänga med på lektionen, eller iaf lite ;)
puss:*
sjukt söt, jag och linn som små! <3

Godmorgon :)

Godmorgon på er!
Morgonen har varit rätt chill, fick lite extra sovmorgon eftersom jag sov hos filip. Och börjar ju inte förens 9.40 varje dag men måste ändå gå upp 7 så det var skönt att sova till halv 9 idag :)
Sitter just nu på en naturkunskapslektion, suger ganska hårt om man säger så! :( men får la stå ut det är ju faktiskt bara två dagar kvar sen innan det är lov! (y
Sen blir det mat och senare prov på företagsekonomin, hade väldigt svårt för att veta vad jag skulle plugga på exakt så det är svårt att ta in allt då! men det får gå som det går! :)
puss:*

Go träning!

Sitter just nu hos Filip efter en mycket go träning! ska ta och plugga lite företagsekonomi nu sen blir det sova, är sjukt trött!
puss :*

företagsekonomi :)

Hejsan :)
sitter just nu på en företagsekonomi lektion näst sista lektionen idag!
Dock slutar vi inte förens 4 :( och då ska jag stressa hem och äta lite innan jag drar iväg på träning och efter den vidare till Filip! :)
En sak till som jag har problem med nu är att jag har världens beslut ångest!! hatar detta känns alltid som nån blir sviken och jag vet verkligen inte vad jag ska göra, hur jag än gör kommer nått bli fel! :( aja har några dagar till på mig att bestämma!
Nu ska jag verkligen plugga!
puss:*

Godnatt mina kära vänner!

Nu ska jag sova efter ett tråkigt träningspass och istället tagga inför morgonens träning :) har ju som sagt inte pluggat så mycket idag emn får hoppas jag hinner göra det lite imorgon eller något, provet får gå som det går (y nej nu ska jag sova!
puss:*

Träning!

Nu är det dags för lite träning igen ;) asså jag måste verkligen bli bättre på det! :(
Blev lite ändrade planer innan, åkte till älsklingen efter skolan och kolla film och bara chilla, kom hem igen vid kvart över 6 och då blev det lite pluggning! kommer inte hinna plugga så mkt mer till provet, men det får gå som det går.
Nu måste jag åka!
puss :*

ny vecka och även sista innan lovet :)

hejsan!
Måndag igen, och sista veckan innan ett härligt lov! Denna måndag har vart lugn och just nu sitter jag på min sista lektion och det är engelska. Ska ner och fixa en sak i stan sen innan jag tar bussen hem! då blir det plugg och sen träning :)
puss :*

Söndag!

Hejsan på er!
Börjar med att be om ursäkt för dålig uppdatering, men denna dag har vart lång! Vaknade vid 10 bredvid älsklingen och sen åkte han hem efter frukosten och jag drog mig mot jobbet! var en del att göra idag så var ganska trött när jag kom hem. Men då ble det lite mat och sen en lång promenad med Molly, vi har alltid massa att prata om så det var riktigt mysigt!
Nu väntar mina ekonomiböcker på mig, DAGS ATT PLUGGA! :(
just det ja kvällen igår spenderades med lite sköna vänner, och efter ett långt samtal slutade den faktiskt riktigt bra, love you! <3
puss :*

Hemma igen!

Kom hem från jobbet för typ en timme sen och nu har jag precis ätit lite, passar världens busunge just nu också! Ikväll blir det till att vara med lite roigt folk och bara chilla. Ska ju jobba imorgon med, fast som tur är börjar jag senare då! :D
Nu ska jag dra och busa lite med charmtrollet wilma lite, innan jag hoppar in i duschen!
puss:*

Godmorgon :)

Godmorgon på er! har precis gjort mig klar för att åka till jobbet! har världens snällaste pappa som gick upp för att skjutsa mig nu, när jag egentligen skulle köra moppe! tack pappa! :D
Kvällen igår spenderade jag med bäckis och Björn, hahah först ett litet moppeöventyr och sen låste jag in oss i Björns garage. Men vi kom ut tillslut i alla fall! Då åkte vi hem igen och Bäckis som har sån tur hittade sin keps på vägen som han tappade när vi åkte dit. Hade det vart jag hade den vart borta nu!
Men nu måste jag dra till jobbet, ni får ha en btra dag så hörs vi senare!
puss :*

Chill och mys!

Fredag (y  sitter eller ligger just nu ner och bara chillar i mina underbara myskläder!! snart blir det lite käk med familjen och sen får vi se vad som händer ikv, är väldigt trött och inte helt frisk. Så det blir sängen tidigt idag för att sen tagga jobb imorgon! känner även att det kommer bli en lång lördag så bäst att vila upp sig lite.
Det är iaf väldigt skönt att veta att det bara är en vecka kvar innan det är lov!! Har ni planerat lovet? jag har planerat lite. Men kommer nog bli ganska fullt ändå tror jag!
puss:*

Tyska...

Hejsan!
Fredag igen, vilket är underbart! dagen har vart bra och vi har inte haft så jobbiga lektioner, det jobbiga är att jag är så förkyld vilket gör att man känner sig så äcklig:(
hade vårat samhällskunskaps prov idag, vilket gick helt okeey :) som sagt sitter just nu på tyska lektion, ganska tråkigt men väldigt chill! vi gör typ aldrig nått på tyskalektionerna! Nej får nog ta och vara med och sjunga nu!
hahah tyskalärarens fina replik precis
vi sjunger först, så sjunger vi så länge vill vill, så gör vi alla övningar om vi hinner och orkar sen!
rätt chill om man säger så!! :D
pus :*

festen 15/10-11

här kommer lite bilder från natalies födelsedagsfest som jag tog från natalies album!!
tack för en grym fest!

promenad med brorsan

Heeeeeeeeey!
hur har eran dag vart?
jag börjar känna mig lite friskare nu, kanske beror på att det är fredag imon vilket är toppen! :D ska ju dock jobba hela helgen men slipper iaf skolan!
Dagen har varit bra, väldigt chill lektioner så det var gött! var hemma hos filip en stund innan men så behövde han åka på hockey träning så jag drog hem :) käkade lite och sen tog jag och brorsan en lång promenad på en 1 h vilket var väldigt skönt! skoj att snacka med han för en gångs skull!! :D
nu blir det massa plugg inför imon, då jag har samhällskunskaps prov och tyska förhör!
puss :*
love you!

just nu engelska

Hejsan! :D
sitter just nu på en engelska lektion och gör ingenting sitter typ och spelar mario kart!! grymt chill! :D
Sen blir det bara matte och sen drar jag hem till älsklingen och chillar lite, kan ju inte träna idag för är väldigt förkyld!!
puss :*
måste säga att jag och Hanna är mycket snygga idag!

godnatt! :*

Kvällen har spenderats med massa roligt folk! trots att det hände massa tråkiga saker så avslutades den riktigt bra, nu ska jag ta och sova och bara njuta av att vi börjar sent imon och jag kan få en liten sovmorgon! :D synd bara att jag har blivit ännu mer förkyld nu och ännu tröttare i kroppen! :(
godnatt:*
puss:*

Onsdag 19/10-11

Godmorgon på er!
Sitter just nu på en naturkunskaps lektion och det suger ganska så mycket! :(
Har en helt okeey dag idag och sen blir det tandläkaren efter skolan!
Nu ska jag iaf koncentrera mig lite bättre!
puss:*

plugg

Go kväll!
Kom hem från en god träning för nån timme sen och då blev det lite fika med familjen, sofie, jens och lilla wilma! ska ta och plugga lite nu och sen ska jag sova, mår inte prima idag om man säger så!
puss :*
tänk vad tiden gått fort sen du var så här liten!

Just nu företagsekonomi

Sittter just nu på en företagsekonomi lektion och räknar massa :S våran lärare tycker nog inte vi är så bra ;)
Bara en lektion kvar sen och tror vi ska plugga lite inför provet på fredag då :)
Nu ska jag hänga med den sista stunden!
puss :*

Godmorgon mina kära läsare!

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag i skolan med några tjejer från klassen och chillar, börjar ju inte förens om 40 min :) har en hyfsat lång dag i skolan idag och sen blir det träning direkt efter skolan! :D
Igår var det först skola till 13.20 sen åkte jag med halv 3 bussen hem och satte mig och plugga 1 tmme och 30 min.
Sen var jag ute med lite folk en stund innan jag följde med mamma och tränade, träffade molly där så vi snackade lite och efter passet var vi ute och sprang i slingan! :D
Direkt när jag kom hem blev det duschen och sen sängen! :)
puss :*

Sängen väntar!

Är sjukt trött och därför ska jag ta och krypa ner under täcket och sova, sen ska jag tagga en lång vecka utan en ända dag ledigt :(
kvällen har först spenderats en stund med frida och sen en stund med molly! grymma vänner<3
puss:*

Söndag!

Hej! :D
Söndag igen och även om jag fetsade till det oerhört mycket igår är jag inte bakis idag vilket är underbart. Kom typ precis hem från älsklingen. Du är bäst!!
Så nu blir det till att plugga lite och sen en promenad med molly :)
Dagen igår var grym, började festa vid 4 när jag kom till Natalie. Var ett gäng tjejer som var där tidigare och åt och så. Hade det väldigt trevigt. Sen vid 8 började typ lite folk rulla in och alla var glada och så. Men sen hände nått och jag blev inte alls lika glad längre :/ men hade ändå en bra kväll och fick snackat massa med några grymma vänner. Åkte dock hem ganska tidigt för att annars hade jag och filip inte haft nån skjuts så vi fick åka när alla typ börjat dansa. Men hade i alla fall en mycket trevlig kväll, TACK NATALIE!
puss:*

Godnatt :*

Har vart hos Hanna hela kvällen, chillat och kollat film och idol! mycket mysig kväll och vi hade alla mycket att prata om! kom hem till filip för en stund sen och nu ska vi sova, godnatt!
puss:*

Taggar chill kväll :*

Sitter och taggar chill kväll med lite go musik! :D
ska snart ta och dra till en tjej i min klass och äta god mat och bara chilla några tjejer, sen blir det idol med! :D
Dagen idag har vart helt okeey, är inte så trött idag som jag brukar vara på fredagar! kanske är för att jag är så taggad inför denna helg, som jag hoppas och tror kommer bli så grym (y
ska fixa mig lite nu!
puss:*

Fredag 14/10-11

Godmorgon :*
Då var det fredag igen och sista dagen på denna skolveckan! Ska snart ta och dra mig mot bussen och sen blir det till att sitta och vänta i skolan på första lektionen. Det är så sjukt jobbigt att bussarna inte går i rätt tid :( 
Blir en lång dag sen, men efter skolan blir det bara chiill med grymma tjejer! :D
Nej nu ska jag ta och promenera ut till bussen, synd bara att det är så sjukt kallt, blir nog till att börja med vinterjackan nu!
puss:*

godnatt!

Dagen idag har vart helt okeey, efter skolan åkte jag hem till älsklingen en stund! myys :* sen kom pappa och hämtade mig runt 6 och drog hem och käka lite, sen ut och övningsköra! gick jätte bra och trodde det skulle vara värre! Sen hem till Frida och vi tog en lång promenad och pratade av oss lite! behövdes, du är bäst gumman! <3
kom hem för inte så länge sen och har precis duschat och nu blir det sängen!
börjar ju tidigt imon och har en väldigt lång dag. SEN ÄR DET HELG!! vilket betyder FEST och det kommer bli awesome! har taggat i en vecka nu!! :D
puss:*
du år grym!

Svenska!

Hejsan på er!
Har precis gjort naturkunskapsprov och det gick väl som det gick, men jag svarade iaf på allt! Nu är det svenska som gäller! :)
Igår eftermiddag blev det plugg och sen kom frida och linn och ja så blev det ju inte så mkt plugg längre! Senare på kvällen var vi med björn och Bäckis och sen åkte jag till Filip, satt där och pluggade en stund och sen hade vi rätt mkt att snacka om så vi somande la runt hav 2 eller nått!
Nej nu är det fokus på svenskan som gäller!
puss:*

Onsdag!

Godmorgon på er! Onsdag igen, idag är det lika behandlingsdag så kommer inte göra nånting i skolan :D Anldningen till dålig uppdatering är att jag inte hade tid igår för då var det först skolan till 16.00 och sen blev det träning direkt! Har aningen träningsvärk nu om man säger så! :) 
Senare idag blir det plugg med några riktigt bra personer! :D
Nej nu ska jag vara lite social med kompisarna innan jag börjar!
puss :*

måndag!

hejsan! dålig uppdatering här, beror på att jag var lite stressad i morse och sen hade jag ingen lust att blogga i skolan! Hade väldigt chill dag idag, vilket var skönt för jag är helt slut efter helgen!
Kan ju börja med att berätta om lördagen som började hos Elin där det sen blev fest hela kvällen! var hemma hos filip igen vid halv 2 eller nått, vart sjukt trött men fick inte sova då för han skulle iväg igen och fixa en sak, så somnade kanske vid halv 4 eller nått!
HADE EN RIKTIGT BRA KVÄLL, tack kära vänner! och extra tack till elin!
Vaknade igår vid typ 11 och sen åkte vi till skällinge pizzeria med några vänner och käkade lite, åt bara en sallad för visste att vi skulle ha kalas sen med massa god mat!
Firade både mamma och pappa! satt och lekte med Wilma och Felicia en stund innan molly kom hit och vi tog oss en liten promenad! har lltid lika mycket att snacka om!
tillbaka till denna måndagen! Har typ bara chillat efter skolan och ska snart äta lite och sen blir det iväg att träna lite med mamma! Som sagt vill verkligen på upp konditionen lite bättre + snygg mage! (y Nej nu ska jag hjälpa mamma med maten!
puss :*

Elins place!

Hej har inte blivit någon bloggning idag pga att jag har vart först hos filip och sen direkt in till stan och mötte upp frida och linn! :D gick runt där en stund, fick faktiskt med mig ett par svarta jeans hem med! :D
KOm hem runt halv 4 och då bytte jag om och tog på mig springdojorna för en löparruda! sjukt niice, körde lite styrka med! Sen in i duschen och efter det fixa sig lite snabbt! :D
Sitter just nu hos Elin med henne och Frida och vi ska snart äta sen får vi se vad kvällen bjuder på! :D

puss :*

Slapp kväll, med gott folk!

Hellu! sitter hos julia nu och har precis ätit kladdkaka med Julia, Frida, malin och filip! Är sjukt trött så tror vi ska hem och sova snart! Men nu ska jag fortsätta vara social!
puss:*
snygging här!

chiiiill!

Hemkommen från en lång dag i skolan :D matteprovet gick som det gick! men hoppas på det bästa bara! Kom hem runt 5 och har duschat och chillat. Åt precis pizza med, riktig tjockis idag asså! Nej nu ska jag ta och kolla film innan det blir lite fotboll! :D
puss:*


Fredag 7/10-11

Godmorgon!
Fredag idag vilket är väldigt skönt, känns som jag kommer behöva vila upp mig i helgen asså!
Har precis fixat klart mig och ska snart gå till bussen. Börjar dagen med ett matteprov och sen svenska, samhällskunskap, mat, tyska, idrott! Så jag har en lång dag framför mig! Men fredagarna brukar gå rät fort trots allt! :D
Efter skolan ska jag hem och fira pappa lite, som fyller år idag! GRATTIS! :D
Får se vad som händer sen men kommer nog alltid på nått. Dock ska jag gå och lägga mig tidigt ikv! :D
Nej får dra mig mot bussen nu!
puss:*
Sitter och kollar igenom gamla bilder och hittar då den här, älskar lockigt hår, dock kan jag inte locka mitt egna hår! utan nån måste alltid göra det på mig, passar jag i det?

Godnatt!

Nu har jag fått pluggat lite och ska ta och krypa ner under täcket! Godnatt på er! :*

efter god träning, kommer god vila!

Hejsan! haft en grymt bra träning trots att jag var så trött på vägen dit så jag somnade i bilen. Var en lite för lång dag för mig i skolan idag, för jag var så trött! men ska lägga mig tidigt idag, eftersom jag börjar ännu tidigare imon! Sitter just nu och dricker te och äter lite risifrutti! GOTT! ska ta och plugga igenom matten en sista gång, första matteprovet imon liksom! kanske bra att var lite förberedd då!
Har inte planerat helgen så noga men ska nog mest ta det lugnt! ska iaf inte ut och festa denna helgen utan det får vänta till nästa helg! :D
Nej måste verkligen börja plugga nu!
puss :*

Godmorgon :)

Godmorgon! sitter just nu och kollar igenom naturkuskapen och ska snart gå till bussen! Jag fattar inte varför man ska ha naturkunskap när man går ekonomi :S fattar ju ingenting inom ekologin :(
Kvällen igår var mysig var med frida Linn linus och filip. Vi satt hemma och pluggade hos filip till typ 10 sen körde vi hemåt igen! VAr så sjukt trött när jag kom hem så det blev sängen direkt!!
Idag blir det en lång skoldag, börjar 9:00 och slutar 16:00 :( efter skolan blir det fotbollsträning!
Nej nu väntar bussen ;)
puss:*
tagga skolan nu då!

plugg time..

Helllllu! :D Kom typ precis hem och har ätit lite. Åkte direkt hem till filip efter skolan och chillade. Nu sitter jag då och väntar på dom två monga barnen frida och linn så ska vi ta och plugga en del! har rätt många prov framöver, även om jag inte känner mig så stressad över det så kan det alltid vara bra att börja i tid! :) Och sen är det ju alltid roligare att plugga flera stycken, eller vad tycker ni?
Puss:*
mycket vacker bild sen vi var i Fridas stuga, dit vi snart ska igen!

Onsdag 5/10

Sitter just nu i skolan och har min första lektion, företagsekonomi. Började nämligen 11 idag och slutar sen vid 13.40 :D nästan direkt när jag kom till skolan så gick brandlarmet. Men det var inte så farligt för vi kunde typ gå in igen efter 5 min :) är as hungrig just nu och som tur är så slutar vi snart och då hoppas jag på god mat i skolan. Sen har vi bara juridik kvar :)
puss :*

Tog en sväng till Frida!

Blev inget plugg ist tog vi en sväng till Frida och kom hem nu och nu ska vi sova för jag är sjukt trött!
Godnatt!
puss :*

Hos älsklingen!

Kom typ precis till Filip efter en härlig träning, han sitter och kolla simosons och jag sitter vid datorn och snackar med molly, den tjejen är skön hon!! Det får nog bli en dag med henne snart! Nej nu ska jag kolla igenom tyskan lite.
puss:*

lång skoldag avslutas med fotboll!

Hejsan kom hem från skolan för typ en timme sen och nu har jag precis ätit lite! va sjukt hungrig efter denna långa dag :O Imon blir det iaf en chill dag eftersom två lektioner är instälda :D men nu ska jag ta och packa väskan och dra till tofta för lite fotboll! Sen blir det hem till älsklingen!
puss:*


Godmorgon :)

Godmorgon! sitter just nu i ett grupprum med nårga klasskompisar, väntar på att tyskan ska börja ;) dagen idag är lång men det ska vi nog fixa! Tagga fotbollsträning efter skolan sista på lindvallen. Men vi hörs senare!
puss:*

Godnatt mina kära vänner!

Nu ska jag ta och krypa ner under mitt täcke, är alltid så sjukt trött nu för tiden, men det beror kanske på att det börjar bli höst, blir man inte tröttare då?
Ganska lång och stressig dag väntar imon, och sen hinner jag knappt hem från skolan innan jag ska iväg och träna.
Nej tror sängen väntar ganska mycket på mig! GODNATT!! :*

Träning på g!

Nu ska jag dra mig iväg och träna en sväng :) känns att det kommer bli skönt, älskar känslan av att komma hem efter ett härligt träingspass!
puss:*

Träffa en väldigt saknad vän!

Hejsan, haft en bra dag? det har jag fast är väldigt trött! Kom hem för typ en timme sen och har precis städat klart mitt rum! Så nu sitter jag och väntar på molly som ska komma hit en stund. Vi har en del att snacka om fall man säger så! Sen ikväll blir det träning, nu jävlar ska jag sätta igång och träna mkt! :D
puss :*
Du är grym vännen!

Måndag morgon!

Godmorgon på er! Ny vecka vilket leder till nya utmaningar! har precis fixat klart mig! har väldigt dålig kläddag idag vilket inte är okeey :( Ska iaf snart ta och bege mig mot bussen. Som tur är har jag en kort dag idag och efter skolan ska jag
- plugga
- städa mit rum!
- träna
- och plugga ännu mer!
Nej nu ska jag bege mig mot bussen och strata denna nya vecka, veckorna bara flyger fram eller? vi är redan inne på 7:de veckan av skolan och bara fyra veckor kvar till höstlov. Jag tycker dock att hösten har vart här ett tag nu!
puss:*

söndag 2/10-11

Heeej, fint inlägg igår eller ;) dagen idag har spenderats med älsklingen! bara chillat och kollat film och en liten promenad med wilma med, eftersom vi var barnvakt! han åkte för nån timme sen och nu har vi precis beställt skidor och snowboard till skidsemester. Känns dock lite tidigt :S ligger och chillar i sängen nu och ska nog ta och läsa lite, sen sova och tagga inför en ny vecka me dprov och liknade!
puss:*
fjällen iår ;)

ge den!

är hemma en snabbis bara! ska snart tbx till festen! ge den som fan! har hur kul som hest! nej nu sa linn att vi skulle gå!
puss :*

Taggar kvällen med grymma brudar!

Sitter just nu och får plattat hår av Frida, jag Frida och Linn taggar kvällen med lite grym musik och snart ska vi iväg och ge den med underbart folk! (y
Dagen idag har bestått av jobb, var väldigt lugnt idag vilket var bra på ett sätt, men samtidigt inte för då har man inget att göra ;( aja måste fixa klart mig nu! ;D
puss :*
grymma brudar!

RSS 2.0