finns bara en sak jag önskar mer än allt annat...!

Har tillbringat eftermiddagen med de bästa tjejerna. Haha var riktigt länge sen vi hade så här många skratt under en eftermiddag. God fika var det med :) Kom hem igen runt halv 9 och då blev det fotboll och nu ligger jag och kollar big brother.
.
Ska snart ta och sova, har sovmorgon imorgon vilket känns as bra! :D
GODNATT:*

Godmorgon!

Gick upp lite tidigare idag och tog en lång frukost och bara chillade. Kom till skolan vid 9 och har precis börjat första lektionen. Har en helt okey dag idag! :) Efter skolan så blir det nog mest att ta det lugnt, kanske tar och tränar ikväll får se om jag orkar eller är på humör. Dags att koncentrera sig på lektionen.
.
puss:*

härlig träning!

Haft en as go träning idag, det var jobbigt men kommer löna sig. Känns bra att vara tillbaka igen efter ett litet uppehåll eller det var inte uppehåll det va bara det att jag inte hann med det.
.
tagit en varm och skön dusch och nu ska jag chilla resten av kvällen. Just det har även varit ute och övningskört ikväll, det gick la hyffsat bra. Kan gå bättre men har ju bara kört typ 3 ggr så jag är nöjd :)
Nej nu ska jag dra mig mot teven!
.
puss:*

tisdag morgon!

Hejsan!
Eftersom våran juridik var inställd när vi kom till skolan så är detta dagens första lektion, tyska! kommer få tillbaka våra prov, får se hur detta har gått.
Dagen kommer nog rulla på bra eftersom första lektionen var inställd.
.
puss:*

Chill framför brasan!

Va underbart att träna på riktigt igen, så kör ett pass imon med :D ligger i soffan framför brasan just nu och har precis tagit en skön dusch, väntar på att bb ska börja. Får la se om jag orkar hålla mig vaken somnar la snart här i soffan, så sjukt trött efter dagen. Imorgon är det en låååååååååång dag, den drygaste på hela veckan!! Men har ju fotbollen att se fram emot efter träningen så det blir nog bra :) dags att chiiiiiiilla!!
.
Puss:*


Träning!

Ska snart dra mig mot träningen, riktigt skönt att komma igång igen efter nästan 3 veckors uppehåll! Eller jag tränade ju en del förra veckan eftersom jag var i fjällen då ;) men nu börjar det här hemma igen!!
.
Puss:*


trodde inte jag kunde sakna någon så mycket!


Film med brorsan!

Sitter och kollar film med brorsan och taggar träning sen. Ska bli härligt att träda Molly, har en del att snacka om! Nej nu ska jag fortsätta kolla film:)
.
Puss:*


Måndag 27/2-12

Hejsan, tillbaka i skolan nu. Det känns jobbigt, är så trött och ingen lust för skola. Men det är väl bara att kämpa på och så hoppas vi att det går snabbt till nästa lov. Känns ganska hemskt att man första dagen efter ett lov börjar räkna ner dagarna till nästa lov ;)
Sitter nu på en naturkunskaps lektion och sen har jag bara en svenska lektion kvar. Ikväll blir det träning, ska bli så skönt att komma igång igen med träningen. Har inte tränat på jätte länge känns det som.
.
puss:*

Chili söndagskväll

Linus har precis gått hem och Frida drog för en timme sen typ, vi hade sjukt mycket att snacka om och en del goa skratt! :D ligger just nu helt slut i soffan och kollar bb. Ska snart gå och lägga mig och tagga skola imon.
.
Puss:*


borta bra men hemma bäst!

Heeeeeeeeej:D
Har tillbringat hela dagen i en bil, men nu är jag äntligen hemma! skönt! väntar på att bäckis okså ska komma hem så kommer han bort och sen kommer frida med. Blir en del snack skulle jag kunna tänka mig. Har sovit en del i bilen idag så kommer la antagligen inte kunna sova så tidigt ikväll, men det får gå. Imorgon börjar ju skolan igen, hade gärna varit hemma ett tag innan, men har kan ju inte klaga på veckan jag haft.
.
puss:*

film mys

Allt är packat och städat och imorgon börjar färden hem! ska bli riktigt skönt att komma hem igen. Fick köpt mig lite nya kläder idag med! :D
Kvällen har jag spenderat framför en film, a walk to remember! sjukt bra, och en del tårar rann längs kinderna! Sitter och väntar på att dagens avsnitt av bb ska komma ut, så jag och linn kan ta och kolla på det. Är sjukt trött men vill ändå inte lägga mig för vill sova så mycket som möjligt på vägen hem! så nu blir det bb!
.
puss:*
snyggt!

Godmorgon

Ligger framför teven och Chillar och ska snart dra mig ut i backen. Sista dagen idag så får ge dom sista krafterna. Ska åka på två skidområden idag så det blir nog skoj. Kvällen igår bestod av kortspel och massa skratt ;) idag börjar även det jobbigaste av resan, packa....
Det är så tråkigt, hade gärna stannat kvar och åkt men vill samtidigt hem till min säng och till mina vänner.
.
Puss:*


Chill fredagskväll

Kvällen är här och efter denna sjuka dag ska jag bara chilla. Har åkt en hel del i skogen så benen är lite trötta!! Men har ändå haft skoj och det är huvudsaken. Nu är det bara 1 dag kvar. Hoppas på lika fint väder som vi haft dom andra dagarna!
.
Ska faktiskt bli skönt att komma hem och träffa alla igen, även om jag gärna stannat här ett tag till för att åka snowboard är verkligen något av det roligaste jag vet. Så klagar inte på denna vecka. Har även haft ett gott gäng att åka med, men hoppas snart det bär iväg med ett gäng kompisar med.
.
Puss:*


Fredag

Godmorgon! Gårdagen var fullspäckad och det blev åkning hela dagen. Mest i skogen och det var riktigt skoj :) jag och Linn drog oss ut igårkväll, en jävla bit att gå men inget roligt hände. Så vi sprang tillbaka eftersom vi var sjukt rädda för pistmaskinen.
Idag ska vi dra oss mot ett skidområde som heter klövslö, ett område med lite brantare backar. Hoppas på bra fun park där med!
Dags att börja fixa sig ;)
.
Puss:*


Helt slut

Är verkligen helt slut efter dagens åkning. Var i björnriket och åkte, riktigt bra backar och hade kanonväder :D sen se vi här vid stugan och åkte lite på eftermiddagen, åkte med brorsan och vi ägde i skogen kan man ju säga (y haha!!
Chillar som bara den nu framför teven och laddar inför imon!
.
Puss:*


laddade nu kör vi!

Dags för yttligare en dag i backen. Idag ska vi dra till ett annat skidområde, där det finns fun park och ski cross (y hoppas på bra väder. För det är så mycket roligare om det är sol :)
Dags för mig att fixa mig!
.
puss:*

Kortspel

Sitter och spelar kort med familjerna, mamma har fixat dom snyggaste ljusstakarna också, kan inte bli bättre!
.
Puss:*


God mat med gott folk!

En underbar eftermiddag i backen! Nu har vi precis ätit god mat och snart blir det efterrätt! Blir mest mys med familjen ikväll :))
.
Puss:*

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_190548832.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_190548832.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_190549076.jpg" class="image">


andra dagen!

Hejsan!
Kom precis in efter att ha vart ute på förmiddagen i backen. Blåser sjukt mycket idag så det är lite jobbigt att åka. Väntar på lite mat nu och sen drar vi oss ut i backen igen. Är lite trött idag men det får gå ändå.
.
puss:*

Afterskiiiiiiiiiii!!!

Sitter nu i vår fina lägenhet efter en underbar dag i backen!! Dagen har vart bra och snart blir det bastun och sen väntar en god middag!
.
Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_190348337.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_190348337.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_190348380.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_190348464.jpg" class="image">


Underbart!

Har börjat dagen med snowboardåkning och kommer även fortsätta med det. Just nu sitter jag och Linn i värmestugan, men ska snart dra oss ut i backen igen! Underbart väder med underbart folk, kan inte bli bättre!
.
Puss:*


Framme!

Nu är vi framme i Vemdalen, eller har varit här i 3 h typ, hunnit packa upp lite och hämtat våra skidor/snowboardar nu väntar vi på mat och sen blir det chill framför teven för att ragga inför morgondagens åkning!
.
Puss:*


Nu börjar resan!

Nu börjar våran långa resa till det underbara vinterlandet :D
.
Puss:*


Helt slut

Är verkligen hur trött som helst och Linn säger att vi ska vara uppe tills vi åker, får se hur detta går? Har fortfarande ont i magen.. :( hoppas det går över snart för orkar inte sitta i en bil med magont!! Nej dags att slå på en film:)
.
Puss:*


Chill på soffan

Ligger just nu och chillar i soffan mesans resten av familjen springer runt och packar! Känns bra att jag packat klart mitt, fast kommer säkert komma på massa saker jag glömt när jag väl kommer fram. Nej får bli en snabb powernap innan det blir våfflor med familjen!
.
Puss:*


natt full av äventyr!

Heejsan! ber om ursäkt för den dåliga bloggningen igår! åkte hem med halv 3 bussen, hjälpte mamma att städa och packa och sen kom jennifer. Vi fixade oss och chillade. Vid halv 10 kom Frida och vi hade tänkt ha en tjejkväll, men så blev det inte. Utan istället tog vi oss en väldigt LÅNG promenad. Hamnade till slut hemma hos en kill kompis där det var grogg med goa killar. Va la där vid halv 2 inatt så man kan ju säga att jag är ganska så bakis idag med tanke på att det blev en hel den dricka inatt och att man dessutom började vid 2 ;) Bestämde oss sen för att sova dä, eftersom vi inte kom hem. Har dock inte sovit mer än kanske 1 h så är sjukt trött, vilket gör en ännu mer orkelös.
.
Kom hem för en stund sen och har precis kommit ur en underbar dusch. Nu ska jag snart packa ner det sista och sen kommer Linn så får la vi börja tagga för vår lilla resa som börjar inatt. Känns inte som det var ett år sedan man var iväg, kan inte riktigt fatta att vi ska åka. AWESOME!
Nej först måste jag bli lite piggare innan jag reser mig från sängen igen!
.
puss:*

fredag!

Sitter i skoaln just nu och har företagsekonomi, sen är det bara tyska också och sen drar jag mmig hemåt för att städa och packa. Ikväll blir det mys med vännerna.
Sitter och väntar på att få tillbaka mitt prov i företagsekonomi!
.
puss:*

låååång rast!

Sitter på min andra långa rast idag och väntar på att matten ska börja, sen blir det träning, ska nog dra till simhallen och simma några längde med frida och så!
Men som sagt först är det en mattelektion som väntar! :(
.
puss:*

Godmorgon!

Kom precis till skolan och sitter nu och väntar in första lektionen som börjar klockan 11 :) Slutar inte förens 4 idag, men det ska nog gå. Sen blir det träning, håller på att försöka få med mig en vän till gymmet den tiden då jag vill dit och inte tidigare ;)
Känner mig lite ensam just nu för det är ingen annan i klassen som har kommit ännu..
.
puss:*

Sängen!

Dagen blev inte riktigt som planerad utan ist åkte jag med ett skönt gäng killar, Frida och Elin till ge-kås det var nog den roligaste ge-kås rundan jag vart på, skrattade konstant!! Sen när jag kom hem blev det kaffe till killarna och sen drog jag och pappa och åkte skidor, kom precis hem och nu ska jag snart sova. Bara två dagar kvar i skolan och sen är det helg, känns underbart!
.
Puss:*


underbart

Kom hem tidigare än väntat idag och det känns så skönt. Ska bara ta det lugnt nu en stund och sen ska jag träna. Känns underbart att veta att det bara är två dagar kvar till lov och att allt är klart i skolan :D Matteprovet idag gick helt okej. Ska ta och slänga på en film nu bara för jag vet att jag har tid till det och inte massa skolarbeten som ska vara klara.
.
puss:*

friluftsdag på sjöaremossen

Här är lite bilder sen i Fredags då vi var på sjöaremossen
image description
image description
inte nog med att det krånglat med att få upp bilderna, nu vill dom inte ens lägga sig på rätt håll så ni får stå ut med att ha dom på detta håll.

Onsdag 15-2-12

Godmorgon, sitter på bussen extra tidigt idag eftersom jag ska ha matteprov, kommer kännas skönt när det är över och man kan känna känslan av att nästan ha lov :)
.
Har inte blivit mycket till bloggning och det beror på att jag glömde datorn i skolan igår, sen har även bloggappen krånglat jättemycket :(
.
Puss:*


god träning!

Blev inte så mycket till pluggning idag iaf så får skyla mig själv när jag får ig imon. Men kunde faktiskt en del när pappa förhörde mig precis, så får la hoppas att lite sitter imorgon!! Nu ska jag ta och lägga mig och kolla film en stund och sen sova. Imorgon är det en lång dag i skolan och sen även en eftermiddag med plugg och då måste jag verkligen plugga. Är alla <3 dag imorgon med så tror det blir lite mys också!
.
puss:*
godnatt!

Everything I do, I do it for you!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_189160191.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2012/pic_189160197.jpg" class="image">


Godmorgon!

Nu var det ny vecka! laddar om och kör ett sista race innan det är dags för lov och en vecka i fjällen! :) Idag blir det först skolan sen massa plugg eftersom jag har prov imorgon och inte ens börjat plugga, BRA ANNIE! Ikväll blir det även träning, blev nästan ingen träning förra veckan eftersom jag var sjuk :/ men nu kör vi på igen!
Ska snart dra mig mot bussen, så vi hörs senare!
.
puss:*

Dålig bloggning

Hej! Har inte varit mycket till bloggning för mig denna helg! Men har haft massa att göra och har inte tänkt på bloggen! Men helgen har iaf bestått av bakning, fest, jobb och så även bokning av London resa! Ska ta och lägga mig snart för att ladda om för den sista veckan innan lovet! Är sjukt trött eftersom jag inte sovit mer än 3 timmar det sista dygnet, men det var de värt! Så tänkte att bilder från helgen kommer imorgon!
.
Puss;*


Fredag 10/2-12

Godmorgon!
sitter i skolan och chillar i ett grupprum med Emelie och Elin. Har egentligen svenska med vi orkar inte riktigt slå upp våra läs böcker. Sen är det företagsekonomi som gäller och i eftermiddag ska vi iväg och åka skridskor. Hoppas inte det är allt för kallt.
.
puss:*

kryper ner i sängen!

Nu ska vi krypa ner i sängen eller ja jag och frida får väl sova på golvet som vanligt... ;) Imorgon väntar en dag med skridskor och massa lektioner. Sen på kvällen blir det träffa lite underbart folk.
.
pusss:*

Fin solnedgång!!


Bussen..

Sitter på bussen nu. På väg in till Linn, blir en myskväll med henne och Frida. Sover även där, får lite sovmorgon på köpet då ;)
.
Puss:*


sista lektionen nu!

Har bara haft en lektion innan idag och det var svenska, nu sitter jag på min sista lektion som är engelska. Sen ska jag åka hem och plugga. Har två prov nästa vecka som jag inte har börjat kolla på så dags att göra det.. :( ska nog även ta och baka något gott för är riktigt sugen på fika!
Lite fokus det sista nu!
.
puss:*

Godmorgon!

Godmorgon, sitter och kollar film och ska snart ta och börja fixa mig, böjar ju sent idag! (y Har dock väldigt mycket att göra efter skolan, massa jag måste plugga på och sen fixa mig för att åka in till Linn med Frida, blir en tjejkväll ikväll. Nej nu ska jag kolla klart filmen.
.
puss:*

goooooooooood night!

Efter en lång runda inne på ge-kås och sen en tur i skidspåret ska jag nu ta och krypa ner i min underbart sköna säng!
Hittade faktiskt en del bra att ha saker på ge-kås så känns bra när man kommer hem med saker man är nöjd med. vissa gånger åker man dit och då har dom inte någonting man behöver! Hade även en bra tur på skidorna idag! Fick med min bror också, haha båda lyckades ramla. Men min brors var definitivt snyggast! :D
Nej nu ska jag sova! Även om jag har en sjukt chill dag imorgon så känner jag att sömnen behövs för mig nu!
.
puss:*
natti :*

Ge-kås

Blev en väldigt lugn dag i skolan idag! Hade bara naturkunskap och sen prov :) kom hem runt 2 och nu är jag påväg till ge-kås. Gillar inte att gå där, blir så sjukt trött och alltid så mycket folk. Men måste dit har lite små saker jag behöver...
.
Puss:*


Godmorgon!

Godmorgon mina solstrålar!
Blev inte så mycket med bloggningen igår. Efter skolan drog jag ner till stan och mötte upp frida, det blev fika och massa snack. Sen åkte vi med p pch adam till skällinge och chillade. Fick även pluggat på min företagsekonomi. När jag kom hem fanna det ett fint paket till mig på bordet. Nämligen min nya iphone. Är så glad att den är tillbaka.
.
Morgonen har varit chill och jag är precis klar och ska snart ta på mig för att gå mot bussen, är nog inte riktigt lika kallt ute idag :) har en ganska kort dag i skolan idag, har prov i ekonomi men det ska nog gå bra. Efter skolan blir det nog en snabbis upp till ge-kås med mamma och brorsan.
Nej nu spinger klockan iväg.
.
puss:*

Lååång dag!

Heeej!
Har företagsekonomi nu och sen är det bara en fruktansvärt lång samhällskunskaps lektion! Den är så sjukt lång och tråkig...
Dagen har annars rullat på bra och det har gått bra att vara här trots att jag är rätt förkyld!
Nu ska jag och elin ta och springa ner till cafét en snabbis!
.
puss:*

sjuuuuk..

Hejsan!
Dagen har varit lugn, har fått pluggat lite till provet och det känns bra, sen vid halv 1 fick jag lite besök av P och Adam och dom åkte typ precis, blev lite snack och så drack dom kaffe.
Nu ska jag ta och lägga mig och kolla film och hoppas jag blir tillräckligt bra för att kunna gå till skolan imorgon.
.
puss:*

attackerad av förkylning..

Kom hem för en stund sen från kalaset och nu ligger jag i min säng och chillar och snackar med Frida.
Har blivit attackerad av en jobbig förkylning, näsan bara rinner och min hals börjar göra mer och mer ont, så imon blir jag nog hemma. Jag är inte precis personen som vill stanna hemma, men tror det är bäst imon!
.
Blir till att snacka klart med frida och sen ska jag sätta på en film och somna lite gott till den!
Puss:*

dags för födelsedagskalas

Söndag 5 februari 2012
Heej, dagen har spenderats med Jennifer och familjen (fast hon är en del i vår familj, hon ska ta över mitt rum och allt när jag flyttar)
Nu ska jag iväg på släktkalas, min kusin Linnea fyller 13 år! Grattis till dig! :D
Har lite bråttom nu så kan hinner inte skriva så mycket mer, så berättar om lördagen senare!
.
puss:*

Godmorgon! :)

Godmorgon!
Vaknade upp bredvid Tjejerna för en stund sen. Har precis ätit lite frukost och ska snart ta med oss skridkskorna och gå ner till sjön och tillbringa dagen där!
.
puss:*

Godnatt

Nu ska vi tre små tjejer ta och sova, under natten taggar vi skridsko åkning och sen grogg!!
.
GODNATT :*


Fredagkväll!

Heeeeej! :) fredag och nu blir det chill med goa vänner! Kom hem från stan med jennifer vid 7 och då blev det lote mat och sen kom precis Frida, det blir en lugn fredgakväll! Imorgon har vi lite planer, men vi får la se vad som händer. Nej nu blir det snack och mys!
.
puss:*
bjuder på lite sjuka bilder!

musik och plugg!

Sitter på en tyska lektion och pluggar inför provet med lite go musik (y sen är det bara idrott kvar och sen ska jag dra mig ner mot stan med bästa jennifer! :)
.
puss:*

Äntligen fredag!

Heejsan!
Fredag idag vilket känns väldigt skönt! helgen ska spenderas med Jennifer, Frida och Emelie, guld!
Går dock till fyra innan jag kan åka ner till stan och möta upp Jeffner! Får hoppas dagen går fort bara.
Var verkligen sjukt kallt när jag skulle gå till skolan i morse, -15°C :O Men man blev pigg, det är en sak som är säker!
.
Sitter just nu på en svenska lektion och skriver lite frågor om en bok jag läser. Men eftersom jag är klar så väntar jag på min bok kompis så vi kan diskutera.
.
puss:*

träning!

Lite dålig bloggning idag, men har inte gjort så mycket! Men nu blir det iaf träning och möte!! :)
.
puss:*

torsdag 2/2-12

Heej!
Dagen rullar på, hade ju sovmorgon så började inte förens 11. Hade först svenska och nu sitter jag på min andra lektion som är engelska! händer inte så mycket på denna lektionen, blir så när ointe läraren är med!
Efter skolan blir det träning och sen iväg med mamma en sväng!
.
puss:*

säger godnatt nu!

Nu ska jag ta och sova är riktigt trött och det känns väldigt skönt att veta att man har sovmorgon imon! Händer en del saker imorgon, både bra och dåliga så känner att jag vill vara utvilad!
.
puss och godnatt!:*

livet varar inte för alltid, ta vara på det!

Kom precis hem från träningen, var jobbigt att gå dit idag! Tankarna gick bara runt kring olyckan i thailand. Jag kan inte fatta att det är sant! fy vad hemskt säger jag bara! Så man ska verkligen ta vara på livet! Man vet inte när olyckan är inne! :( Tankarna går till de anhöriga och deras vänner.
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
.
puss:*

ändrade planer!

Belv lite ändrade planer idag, gick ingen buss som passade tjejerna så ist blir det skridskoåkning med lite sköna grabbar och sen blir det träning ikväll! (y
Får la kanske ta och plugga lite innan med. Hatar när man har allt dagen innan, men ändå så orkar jag inte plugga förens precsi innan provet ska vara :/ men får la dra mig från datorn nu så jag får någonting gjort!
.
puss:*

Onsdag 1/2-12

Heeeeeej!
Onsdag idag och denna dagen började bra och har även fortsatt bra, fick reda på att en lektion var inställd och att vi får sluta 1.5 h tidigare vilket gör att jag kommer hem 3 h tidigare! tänk vad en lektion kan göra! Ikväll blir det plugg med Linn, Frida och Elin :)
Medans jag väntar på att dom ska komma tänkte jag ta med mig min kamera ut och fota lite, men vi får väl se hur det blir med det när jag kommer hem! Är ju så fint väder ute nu med så det är perfekt! :D
.
Nej nu ska jag fokusera den sista timmen innan bussen tar mig hem!
Puss:*

RSS 2.0