Mums frukost

Hemma och har kommit in lite smått i vardagen igen! Igår efter skolan bakade jag frallor! Riktigt goda, tar och käkar de till frukost idag. Börjar inte innan 10 idag och har en lugn morgon framför mig!

Puss;*


Bra dag

Har det riktigt bra, vill typ inte att veckan ska ta slut samtidigt som man vill in i vardagen igen.. Haft en grym dg i backen och just nu sitter jag framför teven och funderar på att sova snart! Förstår inte hur man kan vara så trött här hela tiden. Sen har jag lovat de 9 andra jag bor med att gå upp och baka scones till frukost imorgon....

Puss:*
Haha bjuder på en underbar bild, vi har våra stunder!


Lunch dags

Efter en gryn förmiddag i backen blir det nu god lunch!

Puss:*

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2013/pic_50fe6cdfddf2b311b731c95d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2013/pic_50fe6cdfddf2b311b731c95d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2013/pic_50fe6ceae087c3680e319d16.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2013/pic_50fe6ceae087c3680e319d16.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1841355/images/2013/pic_50fe6d44ddf2b3116b77411e.jpg" class="image">


God morgon

Vaknade av att jag fått sån otrolig hosta så just nu ligger jag i sängen och bara Chillar. Ska snart dra upp och äta lite god frukost sen göra mig klar för ännu en grym dag i backen. Ska bli lika fint väder idag :D

Puss:*


Mysigt bad

Haft ytterligare en superbra dag i backen! Strålande sol fast riktigt kallt. Jag och Jennifer har precis tagit ett skönt bad och nu väntar vi på mat. Känns som det är de enda man gör här äter och äter och äter, men gott är det! Får unna sig lite när man är på semester!

Puss:*


Godnatt

Mår så fruktansvärt bra just nu! :D kryper ner i sängen med ett stort leende på läpparna!
Godnatt;*


Första åken gjorda!

En underbar dag i backen med sol och inte så många minusgrader! Backarna är perfekta och livet leker med min underbara vän!

Puss:*


Idre

Hejsan! Första inlägget från Idre nu! Kom hit vid klockan 14 och sen dess har vi hunnit packa upp basta och nu har vi precis ätit. Är riktigt trött känner att jag inte sovit tillräckligt i bilen! Nu ska jag och Jennifer ta en liten promenad innan vi kryper till sängs!

Puss:*


Fredag

Då var det fredag igen och som vanligt börjar jag dagen med lagsport! :) har en helt okej dag i skolan idag. Sen ikväll kommer Jennifer så får vi se vad som händer!

Puss :*


Packar

Nu är det inte långt kvar! Håller på att packa för fullt! :)

Puss:*


Onsdag

Varit en lång dag och nu ska jag krypa ner och sova. Började med skola från 9-16. Sen har jag vart med en vän hela eftermiddagen riktigt roligt! Som sagt nu ska jag sova har så sjukt mycket som måste göras imorgon så måste vila ut ordentligt!

Puss:*

Bjuder på en gammal glad bild


Mina nya älsklingar

Efter skolan åkte jag till ge-kås med mamma och min bror! Och i sportaffären utanför hittade jag mina små älsklingar! Nya skidglasögon. Hittade även lite annat smått och gott!

Puss:*


sista lektionen

Sitter på sista lektionen nu och sen bär det av till ge-kås. Jag hoppas jag hinner hem igen innan min träning börjar. Har varit väldigt lat med det den senaste tiden vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Så jag hoppas kunna komma igång med det snart igen! 
 
puss:* 
 

Frukost

Godmorgon sitter just nu och äter frukost! Gjorde en supergod blåbärssmoothie till den hade jag lite müsli och en äggmacka!

Puss:*


Natti

Fick en lång promenad med matte och nu ska jag krypa ner under täcket och sova!

Godnatt :*


Jag och Frida

Här kommer lite fina Bilder som jag hittade sen i lördags på mig och Frida!


underbar dag!

hejsan! 
Idag har det vart min dag! Började med att de ringde från skolan i morse när jag satt på bussen och sa att de visste vart min dator fanns ( som jag slarvade bort i fredags...) den låg på apoteket snälla som dom var hade dom ringt till skolan och sagt det :D Detta gjorde verkligen min dag, för nu slipper jag betala flera tusen för en ny. Kom hem från skolan och fick pluggat en del, städat mitt rum och börjat kolla igenom vad jag ska packa med mig till idre på lördag! Nu väntar jag på en god vän så ska vi ut och ta en liten promenad! :) 
 
kan även berätta att jag haft en underbar helg förutom det med datorn och att jag drog till jobbet när jag inte ens skulle jobba.. Lördagskvällen bjöd på bra fest och igår var det bakishäng hela dagen, usch man mådde verkligen som man förtjänade! 
 
puss:* 
såhär glad är jag idag! 

Lördagsfrukost

Godmorgon! Sitter och äter frukost nu. Havregrynsgröt, ägg och jordgubbsmootihe, mums! Ska strax gå ut och gå en runda innan jag beger mig mot till jobbet för att jobba några timmar :) ikväll ska jag träffa Frida och kanske Elin får se vad vi hittar på :)

Puss:*


Fredag

Sista lektionen nu och vi kollar film, helt okey faktiskt :D ska ner till stan och handla lite sen med Elin innan vi tar bussen hem! Sen ikväll blir det mys med underbara jolin som jag inte träffat på sjukt länge, hon är riktigt saknad! Har nog en del att snacka om! Vi har inte bestämt än om vi ska hitta på nått speciellt eller bara sitta hemma och chilla. Det ger sig, ibland kommer ju mina spontan idéer fram då vet man aldrig vad som kan hända :D

Puss :*


Godmorgon

Sitter och äter en god frukost nu och ska strax börja fixa mig. Har en ganska kort dag i skolan och sen om jag inte har någon hosta så blir det nog fotbollsträning ikväll! :)

Puss:*


På väg hem

Hejsan! Nu är skolan i full gång igen. Dock har inte jag kommit in i det än så är sjukt trött fortfarande... Igår firade jag Elin som fyllde 18 hela år grattis älskade du! <3
Kvällen har jag nu tillbringat med Patrik och matte och är på väg hem nu! Imon är Frida tillbaka i skolan och som jag har saknat henne!! Ett helt lov utan dig! Blir tjejsnack med henne nån dag under helgen! :D

Puss:*


nu kör vi igen!

Nu är lovet över och det är dags att gå tillbaka till vardagen igen! men bara 9 skoldagar sen drar jag till Idre! :D har haft ett helt okej lov, med både bra och dåliga händelser! den sista dagen på lovet har jag spenderat med lilla wilma, underbar tjej det där! måste säg att jag saknar henne redan! :) Imorgon fyller bästa vännen Elin 18 år känns sjukt att året är här då man fyller 18 känner mig fortfarande som 15.. :S Men nu ska jag krypa ner under täcket sätta på en film och chilla de sista timmarna av lovet! 
 
puss:* 
 

Bilder från nyår!


mys med två grymma brudar!

Hejsan! idag har jag först jobbat 6-12 sen åkte jag hem och sov en timme innan jag tog på mig träningskläderna och drog ut och sprang en runda! har duschat och fixat mig lite snabbt nu och väntar nu på två gosiga små tjejer nämligen Elin och Jennifer. Blir mys med dem ikväll! :D 
 
puss:* 
 

Gott nytt år

Även om jag inte var taggad på nyår eller va sugen på att festa så har jag faktiskt haft en riktigt mysig kväll! Är så glad att jag fick tillbringa den med alla mina favorit vänner! Nu är jag på väg hem och ska sova!

Puss:*


RSS 2.0