Sommarlovet rullar

Hejsan! 
känns som dagarna rullar på med jobb, vänennerna och massa regn! jag hoppas verkligen sommaren kommer på riktigt snart. Har i alla fall varit ledig idag och det blev en tur till ge kås och sen har jag hunnit med att träffa lite vänner och tränat. Nu sitter jag här och tänkte snart slänga på en film och sen sova. Är ledig imorgon med och det ska bli hur skönt som helst. Men inte nog med det, det är en speciell dag imorgon. Jag fyller nämligen år!! :D 
Nej nu blir det film! 
.
puss:*

många snurriga tankar just nu


söndag

God morgon!
har inte haft tid till någon bloggning dom senaste dagarna. Så tänkte slänga in ett litet inlägg nu! Midsommarafton i fredags var bra. En mycket händelserik kväll där inte allt blev som tänkt. Trots det så blev det ändå många skratt. Kom hem från stugan där vi varit igår eftermiddag och då blev det pizza med ett gött bakisgäng. Sen tog jag det bara lugnt hela dagen och på kvällen drog jag till emelie och sen kom även Elin dit. En mycket mysig kväll med mycket tjejsnack och film. När jag kom hem blev det direkt i säng och vaknade inte för så länge sen. Sitter just nu och laddar om inför match. Får hoppas på vinst idag tjejer.
.
puss:*

Torsdag!

Heeej! 
Vaknade för ett tag sen och har precis gjort mig klar för att dra mot jobbet! Blir jobb i 7 timmar och sen drar jag till Elin för en mys kväll med henne och Emelie! Men nu måste jag dra mig. 
 
puss:* 

Vilken fin dag!

Hejsan!
Denna dagen började tidigt! Redan vid 7 gick jag och Jennifer upp för att ta oss en lång promenad. Sen drog jag vidare mot jobbet i 7 timmar. När jag kom hem hade jag besök av Adam Linus och backe. Blev lite tjöt med dom och sen kom Frida, Emelie och matte. Blev lite kubb spel och sen fotboll :) kanon väder idag ju så fick ju passa på att leka av oss lite! När alla stuckit hem bestämde jag och backe oss för att gå ut och springa så kom precis ut ur duschen efter en härlig löpar runda. Imorgon väntar jobb igen och efter det blir det middag med elin och Emelie :D
.
Nu ska jag ta och lägga mig och kolla film, godnatt :*


Mysmåndag!

Blev lite ändrade planer idag! Åkte till min älskade vän Jennifer. Vi har precis varit ute i regnet och gått och nu har vi slagit oss ner i hennes soffa i uterummet med varsin kopp te och popcorn och hör regnet smattra mot taget, myyys måndag helt enkelt! :)
.
Puss:*


På lekplatsen!

Hejsan!
Är barnvakt åt lilla Wilma idag. Vi har redan hunnit med massa! Hoppat stutsmatta, blåst sopbubblor och nu är vi på lekplatsen och gungar :)
Har inte så stora planer för dagen annars, tror det blir en lugn dag!
.
Puss:*


filmtajm!

Har vart ute på en lång promenad nu och på vägen hem träffade jag en god vän, stod och snackade om midsommar och båda är så sjukt taggade!! tror och hoppas det kommer bli en riktigt rolig kväll :D Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag ta och lägga mig med datorn i knät och kolla på film innan jag somnar!
.
puss:*

tacokväll

Har nu varit ute och övningskört först til mormor där det blev lite fika och sen vidare till min syster och sen hem. Gick faktiskt riktigt bra idag! Sitter just nu och väntar på att mamma ska laga klart maten tacos blir det idag :D sen blir det nog en hemma kväll framför datorn med en film idag. Alla börjar typ jobba imorgon men jag börjar inte förens på onsdag! Fast imorgon ska jag passa världens sötaste lilla tjej, nämligen wilma!
Nej nu är maten nog snart klar.
.
puss:*
image description
image description

Söndag

Hejsan! Gick upp för någon timme sen och har precis fixat mig för att åka och hälsa på min mormor:)
.
Puss:*


.


Godnatt

Kom precis hem efter att ha vart med Linus Filip Frida och matte. Blev en lugn kväll med FIFA spelande och sen film! Känner att man redan börjar vända på dygnet... Men det blir nog bättre när jobbandet drar igång!
Nu ska jag sova.
.
Godnatt:*


lugn kväll

Matchen idag slutade 1-1 inte riktigt nöjd med tanke på hur bra vi faktiskt spelade. Men så är det ibland! Har precis ätit lite grillat med familjen och ska snart dra mig mot en vän där det blir en lugn kväll!
.
puss:*

Lördag 16/6

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och har precis ätit en god frukost! Förbereder mig för matchen som är om några timmar. Är faktiskt taggad för match idag!
Hade en mysig kväll med massa roliga personer igår. Först blev det fotboll sär Sverige förlorade :/ sen blev det film och hälften av oss låg och sov. Kom hem vid halv 2 och då somnade jag direkt!
.
Ikväll får vi se vad som händer, tror det blir en lugn kväll.
.
Hittade en fin bild på hela våran Klass sen i torsdags ;)
Puss:*


fotboll och pizza!

Hejsan!
Dagen har spenderats med 3 vänner. Mest tagit det lugnt och så! Har precis vart hemma och fixat mig och ska snart åka igen för att käka pizza och kolla fotboll. Det sitter inte fel denna kvällen :D Tror det blir att bara ta det lugnt sen och lägga sig tidigt för är så sjukt trött, så känner att jag behöver vila ut! Kan fortfarande inte fatta att vi faktiskt har sommarlov! Men det är grymt :)
Imorgon väntar en match och sen får jag se vad som händer på kvällen och vad jag är taggad på att göra!
.
puss:*

Godmorgon

Godmorgon på er!
Hade en så sjukt bra kväll igår med min klass och sen även massa härligt folk på stan. Kom hem vid 2 och somnade direkt. Kan la säg att man mår som man förtjänar idag! Men det är det värt för så skoj som det var, BIG LOVE!
Nu ska jag ta och chilla ett tag till och sen får vi se vad dagen har att erbjuda innan fotbollen drar igång!
.
Puss:*


skolavslutning!

Hejsan!
precis hemkommen frpn min brors skolavslutning. Sitter och är väldigt taggad inför kvällen som ska spenderas med min underbara klass EKB :)
Kvällen igår var bra, var hemma hos Adam och firade hans student, har nog aldrig sett han så glad som han var igår! Grattis till dig Adam!
Nu ska jag ta och käka lite jordgubbar med brorsan och mamma och sen vidare mot förfest! idag kör vi hela vägen ut!
.
puss:*

God morgon!

Uppe tidigt idag och sitter och väntar på bussen nu! Ska in till stan för att möta upp Elin och så blir det lite träning. Sen får vi se vad vi hittar på innan vi drar på student.
.
Puss:*


go träning!

Sitter och chillar framför datorn och ska snart dra ut med linus en stund. Är en riktigt fin kväll och skönt ute. Var härligt att träna fotboll i detta vädret! :D Imorgon blir det först en dag med elin och sen student!
Nej nu ska jag dra ut
.
puss:*

go träning!

Sitter och chillar framför datorn och ska snart dra ut med linus en stund. Är en riktigt fin kväll och skönt ute. Var härligt att träna fotboll i detta vädret! :D Imorgon blir det först en dag med elin och sen student!
Nej nu ska jag dra ut
.
puss:*

Sommarlov

På väg hem nu! Och sommarlovet är här, grymt :D laddad som bara den inför torsdag nu med! Ska hem och käka lite nu och sen iväg på träning! Faktiskt taggad på fotboll idag. Kanske beror på att vädret är bra för en gångs skull!
Provet gick nog inte så bra men orkade faktiskt inte bry mig om skolan sista dagen.
.
Puss:*


Tisdag 12-06-12

Godmorgon!
Hade sovmorgon idag och börjar inte förens klockan 12 och sen är detta även sista dagen och i eftermiddag får jag sommarlov! :D så sjukt underbart! skolsvalutningen är inte förens på torsdag men eftersom vi är lediga imorgon så blir det ju som sommarlov redan nu! är väldigt taggad inför vår lilla klassfest som äger rum på torsdag! ska blir skoj att inviga sommarlovet med en fest tillsammans med en grymt bra klass.
Men innan det är det ett ända prov kvar och det gör jag i eftermiddag. Jag har inte haft någon motivation till att plugga på det så det får gå som det går.
Nu ska jag dra mig mot bussen.
.
puss:*

riktigt dåligt med uppdateringar!

Hejsan!
Vet att jag haft sjukt dåligt med uppdateringar denna veckan men jag har inte vart på blogghumör!
helgen har varit lugn men ändå ganska rolig. Blev fest i fredags men var nykter för kände inte alls för att dricka. Sen i lördags blev det först shopping och lunch med min goa vän Elin sen åkte jag hem och färgade håret. Tro det eller ej men min bror gjorde det på mig och frågan är nog om inte han borde gå frisör, han gjorde ett riktigt bra jobb och jag är förvånad. Men nöjd blev jag :D På kvällen drog jag och några till hem till Lizette där vi grillade, spelade kort och kolla film. Riktigt länge sen jag skrattade så mycket, kunde verkligen inte sluta skratta!! Tror det beror på att jag har så underbara vänner!
.
Dagen idag har vart chill. Drog in till stan och kollade balen och alla var så fina. Drog sen och käkade med några killkompisar och sen har vi bara suttit och snackat hela kvällen! Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och sova.
.
puss:*

Dagen börjar bra!

Denna dagen börjar bra då jag vaknade med ett leende på läpparna efter ett bra sms!
Denna dagen blir lugn i skolan. Har bara en lektion kvar sen drar jag hem och träffar Frida! :D sen ikväll blir det träning! :)
.
Puss:*


Vilken dag!

Började med matte då vi fick tillbaka nationella och fy vad missnöjd jag är!! Drog sen och åt för en gångs skull var maten god i skolan eftersom det var tacos. Har aldrig blivit så rädd för en spindel som jag blev idag asså... Provet i naturkunskap gick inte så bra.. Men nu slutar jag tänka på skolan mer och ist laddar jag om för match! Får se hur det går men hoppas på det bästa!
.
Puss :*


Måndag

God morgon!
Sitter just nu och väntar på bussen. Är lite nervös eftersom jag inte pluggade på provet som är idag. Utan ist drog jag linus och Björn till Filip och kolla bb finalen! Kom hem vid kvart över 11 och då hoppade jag direkt i säng! :)
.
Idag efter skolan blir det direkt iväg för att spela match mot tölö!
Puss:*


Lugn helg!

Heej!
Har haft en mycket Lugn helg då jag har jobbat hela helgen. Ganska roligt ändå, eftersom jag och elin lyckades bränna ett helt stick med ljust bröd så de blev svarta. Haha luktade bränt på hela Coop, lyckat (y
har ändå hunnit med lite andra saker. Som träffa lite kompisar, hälsa på mormor och vart på kungsmässan. Sitter i bilen på väg hem från kungamässan nu :D blev ett par fotbollskor som följde med hem! När jag kommer hem blir det plugg för imorgon väntar ett naturlunskaps prov...
.
Puss:*


fredag!

God morgon!
Kom till skolan för ca en halvtimme sen och ska sitta här i 40 minuter till innan det är dags för mitt muntliga nationella i matte. Är lite tråkigt att det inte går några bra bussaar så man tvingas vänta här...
känns bra att sluta 12 idag och sen ha hela eftermiddagen vanligtvis brukar jag sluta 4 på fredagar och det är inte lika skoj:/
nu sitter jag och underhåller mig med cameran, här har ni några resultat!

RSS 2.0