Turkiet :D

Sıtter pa en resturang nu och vantar pa mat :D vı har haft en bra forsta dag med mycket sol och bad i 30 graders varme:)
ımon blır det spa och shoppıng tror jag!
 Nu ska jag ga och ata.

ha det gott pussheej :)

Turkiet ;D

HEj världens slappaste dag till skolan hade två lektioner hem igen vid halv 12 för att packa det sista och nu gör jag inte så mkt väntar på att vi ska åka;)

ha det bra här hemma i sverige ;)

pussheej;*

dax för sängen!

tack än en gång jolle för hjälpen med bloggen! blev mkt bättre än innnan;D sk adra mig mot sängen nu har sovmorgon imon börjar tjugo i tio;D och sen bara två lektioner innand et bär av till flygplatsen och sen till turkiet med familjen! ;D <3

godnatt!
puss heej<3

Idol ;D

körde hem gräsklipparen till farmor och farfar innan, så gick jag in och fick smaka på deras plommonvin as gott så fick en flaska av farfar, vin brukar smaka skit men detta var fett gött ;)  jaja nu ska jag dra och kolla idol ;D

puss;D

seg dag!

skoaln var seg idag! hade no prov tror det gick rätt bra iaf ;) har typ bara slappat sen jag kom hem och tänker fortsätta göra det (a) ha la inte så mkt mer att säga.






ha det gött pussheej:)

plugg med molly!

hej rätt slapp dag i skolan idag! hasde matte prov men det känndes som det gick rätt bra ;D sitter hos molly och pluggar nu ;) sen har hon fått mig att följa med på buggkurs så får väl göra det;)

ha det gött puss heej! :*

sängen väntar ;D

nej nu är jag sjukt trött så ska gå och lägga mig nu!

god natt!

puss <3

Wilmas dop;D


Wilma Kajsa Madlén Gustafsson ;D

hejj ;)

Hej vaknade vid halv åtta idag för jag skulle kunna göra mig iordning innan vi skulle på dop! hatar att sitta i kyrkan så jävla segt! mend et var ett fint dop iaf ;) sen hem till Sofie och JEns och äta god mat (a)
kom hem runt halv fyra, så såg jag att srg skulle spela match i skällnge, så jag gick dit och kola coh när jag kmr dit ser jag två tjej som jag känner igen och självklart var det dom jag trodde frida och julia:D <3 sjukt länge sen jag träffa dom (a)
efter matchen bestämde vi oss för att åka till donken! men min jävla moped starta inte så vi vänta en halvtimme på att pappa skulle komma! och självklart när pappa kom starta den med en gång! jaja vi kom till donken iaf fast det var sjukt kallt och köra. Kom hem för en stund sen;) och nus ka jag plugga lite inför provet imon!

ha det gött puss heej! :D

dax för sängen!

kvällen har vart slapp var ute en stund med emelie och träffa på bob och nordan så vi drog hem till bob och kolla film, sen stack jag hem och ska snart sova ska upp halv åtta impon ;/

god natt
puss :*

väntar in emelie (y

sitter här och väntar in Emelie (y <3

puss

Bääästis ikväll :D

Emelie kommer ikv och vi verkar ju va fulla av energi känner på mig att det kommer bli fett nice ;D <3

lovee you girl!

ha det gött puss ;)

ny jacka ;D


inter sport 1700 kr

ur och penn 79 kr

örhängen ur och penn 49 kr
örhängen lindex 39 kr

varför regnar det alltid?

vaknade vid halv elva! kan typ inte sova länge för min hjäna har ställt in sig på skoltid! Men det regnar ju hela tiden så det finns inget kul att göra;/
Har vart duktig och städat hela rummet idag iaf (y
har inte så mkt för mig just nu så jag lär la sitta här vid datan en stund ;)
ensam hemma med fett slappt (y får se vad som händer ikv ;)

imon blir det dop för välrdens sötaste lilla tjej ;*


:*


Heeelg! :D

Slapp dag i skolan idag! Efter skolan hämta mamma mig och vi åkte in till stan köpte en jacka, bild kmr senare! och även lite smycken.
HEm och slappa en stund och runt halv sju kom Emelie ;* vi har tyyp bara slappat och myyyyst hela kvällen ;)

snart väntar sängen!

god natt;)

puss <3

Snart sängen ;*

kvällen ahr vart slapp framför tven;) ska snart gå och ducha sen lägga mig i sängen och läsa :D

godnatt ;)

ha det gött puss heej :*

Hejsan ;D

skolan var slapp idaag! ;) efter skolan gick jag till emelie vi fixade bilderna från min kamera till hennes data;) sen slappa och hem nu har jag precis ätit och väntar på att idol ska börja ;)

ha det gött ;)

puss heej! <3

jävla läxor!

sitter och snackar med emelie ;) imon är det debatt och det känns som jag inte kan så mkt fast jag tror man kan mer än vad man tror! hoppas på det iaf ;D snart blir det sängen;)

god natt!

ha det gött puss heej:*

plugg!

hej kom hem från skolan för en stund sen. rätt slapp dag idag, börja sent ;D sitter och snacka emd pappa om vad vi ska ge mamma när hon fyller år;) sen blir det plugg! svenska redovisning, so debatt och engelska glosor tills imon! nej har inte tid att sitta här nu måste plugga!;(

ha det gött puss heej :*

heej ;D <3

HAr inte blogagt på några dar! har inte hunnit eller haft igång datan så mkt.
men kan la säga tt söndagen var rätt slapp ;)
Måndag; skolan var la helt okeey efter skolan åkte jag och manmma till sofie och hon skulle rida så vi tog med Wilma till mormor och var där i nån timme. Sen när jag kom hem skulle jag plugga, men ja det gick ju som det gick med det!

Dagen har vart rätt slapp idag vi fick sluta tidagre med det var gött;) Efter skolan skulle jag in till stan och ta nått konstigt blodprov, kändes typs om dom tömde mig på blod ;O  jaja när jag kom hem plugga jag en stund sen har jag slappat resten av kvällen och nu ska jag snart hoppa i säng och läsa minb älskade frida tidnning som kom idag ;D
Imon är det sovmogon och man börjar tjugo i tio ;*

God natt!
 ha det gött puss heej :D

trött ;(

Hejj har inte gjort så mkt ikv bara tatt det lungt med familjen! nu ska jag lägga mig och kolla film;D

ha det gött puss heej ;)

FIilm kväll ;*

Hejj var hos emelie igår med amanda och gabbi och titta film myys (y fan va bra remember me va;D
kom hem efter 12 nån gång!

vakna tidigt idag inte kul men kunde inte somna om :( typ bara slappat hela förmiddagen, bakade kladdkaka och nu har jag precis vart ute och skjutit luftgevär med Simon ;) Får se vad som händer ikv kanske va med emelie ;)

ha det gött puss ;)

Äntligen fredag ;D

Slapp dag i skolan, sen kom syrran och hämtade mig och vi åkte in till stan ;) hittade en bikini och ett par mysbyxor ;D kom hem för en stund sen och har precis duchat! nu väntar kvällsmat sen drar jag mig till Rolfstorp och hälsar på emelie och dit kommer också amanda och kanske gabbi. Tror vi ska slappa och kolla film (y

ha det gött puss heej :*

Bild sen i somras ;)

Jävla frilufsdag!

Hej skolan idag var seg vi hade frilufdag med friidrott och jag fick ju inte vara med så det sög! hjälpte jaana hela tiden as tråkigt och sen skulle vi ha vanliga lektioner och då ahde vi bara idrott och det fick jag u inte helelr va med på ;( men vi fick sluta tidigare ochd et var väl det ända som var bra ;) väl hemma kola jag tv och skrev lite på mitt svenska arbete. Sen försökte simon lära mig spela cs också det gfick väl som det gick :P nu vet jag inte vad jag ska göra men vid halv 7 börjar srg spela match mot derome veddige här i skällinge så jag ska dra och kolla på den tänkte jag;) sen blir det idol ;D

ha det gött puss heej ;*


snart idol ;)

Sitter här nu och gör typ ingenting väntar på att idol ska börja ;) har inte gjort så mkt i eftermiddag.

Nu ska jag dra tillbaka till tven och se om det börjar snart ;P <3

skolan slut för idag!

KOm hem för typ en halvtimme och nu ska jag kolla film tänkte jag och ikv blir det idol ;D

ha det gött puss heej:*

skolan väntar!

Har haft sov mogon nu så jag har precis kolalt lite på mitt svenska arbete. NU ska jag ta moppen och fara till skolan. VEt inte vad som händer efter skolan men man kommer la alltid på nått :P

ha det gött puss heej :)

hejj;)

skolan va seg idag! efter skolan har jag typ bara pluggat och nu ska jag snart käka hemgjord pizza(y

ha dett gött pussheej ;*

Ullared!

Har precis tittat på Ullared (y haha. Nu ska jag plugga och sen väntar duchen och sängen

God natt ;)

ha det gött puss heej:*

skolan slut!

Hejj kom hem för en stund sen! rätt slapp dag idag. Nu ska jag tyyp plugga och sen får vi se vad som händer ;)

ha det gött puss heej<3

Heej ;)

Hej kvällen igår spenderades med emelie vi slappa och sen var vi i skällinge emd bäckis och ct sen var även backe med ;) Efter ett tag körde jag och emelie till rolfstoprs skola och satt där och slappa en stund innan vi åkte hem! en helt mysig kväll och emelie utan dig vet jag inte vad jag ahde gjort ;*

idag vakna jag bredvid emelie vid 7 för jag skulle med henne på tävling det gick bra tillslut och jag fick några bra bilder på henne ;)  sen hem till hon och slappa;)

NU ska jag dra och kolla tv;D

ha det gött puss heej :*


heelg (y

Sovmorgon var gött ;) sen ut och hjälpa till att köra hö! kom precis hem och nu vän6tar duchen och sen fixa mig och fara till emelie ;D ska med henne på tävling imon;)

nu ska jag gå och ducha!

ha det bra puss heej ;*

hejj;)

HEjj skolan var rätt slapp idag;) efter skolan åkte jag till min syster med linnea, felica, martina och farmor. Wilma va inte så glad men men! sen ikv har Kusinerna vart här och nu är jag grymt trött vet inte varför men ska iaf snart sova!
Godnatt:*

ha det bra puss heej! <3

natti natti:*

Kvällen var slapp först fångarna på fortet sen timeout ;P nu väntar sängen, ska lägga mig och läsa min bästa bok!
God natt allesammans :*

ha det bra puss heej ;)

slapp dag ;)

Hejj skolan var slapp idag börja sent med;) och så var man klar med engelska läxan så nu blir det bara slappa resten av dagen;P får nog bli lite bättre på att uppdatera mig det här är inte bra!

nej nu ska jag fortsätta slappa ha det gött puss heej ;*

RSS 2.0