heej på er!

hej sitter hos emelie kom hit för en stund sen! har inte kunant blogga innan idag för skulle till farmor på kalas ;) sen var jag där hela eftermiddagen och när jag kom hem stack jag direkt till emelie ;D vet inte vad som händer ikc det kommer vi nog på snart antingen blir det nog fest eller filmmyys! ;D <3

ha det gött pussheej <3

blev en lite cp-bild sen halloween! ;D

drar till rolfstorp!

drar till rolfstorp nu och träffar tjejerna ;D <3

puss :*

filmkväll:*

Ska ta och fixa mig lite nu sen ska jag dra till emelie och ha filmkväll med hon amanda, gabbi och kankse jolin ;D <3
skönt att bara ta det lungt en kväll :*
hopaps resten av lovet blir lika bra som det började!

puss heej:*

hemma ;)

hej kom hem för en stund sen och har precis duschat ;)
ikväll blir att ta det lungt och kolla film med emelie ;D<3

puss :*

God morgon!

hej på er vaknade för någon timme sedan bredvid emelie och frida ;) och mår as bra vilket är rätt skönt! kvällen igår var as nice! haha (y bästa kvällen på länge! vi var typ 15 pers hos amanda det var inte så trångt i hennes lägenhet som hon trodde! kom hem runt tre ovh gick och la oss!
helt underbar kväll(y
bloggar mer när jag kommer hem och som ni vet kommer jag inte kunna lägga upp bilder eftersom jag inte lämnat in datan än ;(

ha det gött pussheej! ;*

fiix hos emelie! ;D

håller på att fixa mig med emelie nu, sen blir det lite käk innan vi drar på fest! :D
ha en bra kväll allihopa! (y

puss <3

världens sötaste Emelie :*

as gammal bild på mig och emelie ;*

drar mig till bästis nu!

ha det gött nu drar jag till Emelie ;D<3

höstlov! ;D

Nu har man gått sista dan innan lovet fett gött! ;D dagen var rätt slapp men istället för sy slöjd så var jag med och valde ut låtar till vårat luciatåg som 9:orna har varje år!
nu har jag precis duschat och ska snart när jag packat klart och så ta moppen till emleie och så ska vi fixa oss och sen blir det Paaaarty! (y får la ta och fixa mig nu!

had et gött pussheej:*

So uppgiften klar ;D

nu är äntligen min so uppgift klar och jag 'r sjukt trött och ska bara ta en snabb dusch innan jag kryper ner i min underbara säng ;D

puss och godnatt :*

Ge-kås!

hellu! skolan var okeey idag fick ha sy slöjd istället för bild ;D efter skolan ahde jag utvecklingssamtal ochd et gick bra! sen stack jag direkt till bussen som gick till Ge-kås med molly och jonna;) köpte inte så mycket men hade inget för mig idag så tänkte att jag kunde följa emd dom;) sen jag kom hem har jag ätit och nu sitter jag och skriver på den sista frågan i So! tänkte kolla robinson som börjar typ nu! får la plugga lite mer efter det så jag blir klar tills imon!
Imon är det fredag vilket betyder lov!  ;D
ha det gött pussheej;)


living my life!

hej;) skolan var slapp började tjugo i tio idag ;D och sen var tyska läraren sjuk vilket gjorde att det blev en slapp tyska lektion ;) efter skolan tog jag bussen in till stan, därför jag inte bloggat nått idag! skulle lämna tillbaka mina strumpbyxor som jag tog fel storlek på :/ måste ha dom tills på fredag ;) gick äcen runt och kola lite hitta en jätte söt klänning från H&M som jag verkligen blev kär i! men kunde inte köpa den ;/ efter det gick jga till mina kusiner och har vart där till typ halv åtta när mamma sluta och kom och hämta mig;) nu sitter jag här och har precis duschat, ska gå och kolla bonde söker fru nu! ;D

ha det gött pussheej :*

god natt!

Har vart sjukt trött idag med vet inte avd det är med mig. men iaf nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa, det är så mysigt att bara lägga sig att läsa på hösten till skillnad från sommaren när det är ljust då går man gärna inte och lägger sig och läser, eller iaf inte jag!

puss kram och godnatt :*

plugg...

sitter här och snackar so frågor med emelie! det är inte fullt lätt när man satsar på högre betyg!
måste fortsätta plugga nu;)

puss :D

skolkatalogen!

glömde säga att skolkatalogen har kommit! våran kalss ser helt cp ut. har inte sett vårat klassfoto förens nu eftersom jag var i turkiet när dom kom! min nya frida tidning kom även idag ;D

puss :*

sjukt trött!

hej skolan var ju salpp idag var på ringhals och sen till väröbacka skolan och äta, vissa verkar ju lite sjuka där! sen vidare till väröbruk där det stank som fan! fick gå runt där i gröna hjälmar och hörselskydd! efter skolan stack jag hem och åt, var sjukt hungrig. NU måste jag plugga SO kommer aldrig bli klar med det!
kan ju inte lägga ut några bilder på oss i gröna hjälmar, men det får komma vid ett senare tillfälle!
ha det gött pussheej :*

sängen!

nu har jga pluggat klar och nu blir det sängen, är rätt trött men det är skönt att veta att vi ahr slapp dag imon ;D
puss :*

Ullared!

har pluggat SO nu och vart med pappa och lastat hö! nu blir det ullared, sen lite mer plugg ;)

ha det gött pussheej:)

en vecka kvar!

Hej, dagen har vart rätt slapp! min klänning börjar iaf se ut som en klänning nu så det går frammåt;) eftermiddagen kommer spenderas framför datan och word måste plugga so! ska vara klart tills på torsdag :O imon blir det ringhals och väröbruk med klassen. Bara en vecka kvar tills lov (y
måste verkligen lämna in min data snart! :O
men nu måste jag plugga!

ha det gött pussheej;*


god natt!

har precis kollat bäck och tänkte sova nu!

godnatt :*

trött...

Hejsna har inte hunnit blogg idag! kvällen igåre var helt okeey, åkte till emelie coh sen kom bob och nordan vi satt och lyssna musik och drack lite! sen drog jag och nordan ut och mötte lillen bäckis och backe;) vi stack hem till emelie igen och snacka typ. sen drog dom he och jag och emelie gick och la oss.
vakna och gick upp vid kvart i ett sen drog jag hem direkt, stack bort till mina kusiner och va emd dom lite sen hem och fixa mig innan jag åkte på wicmatch;) dom vann med 8-3;) sen hem och äta!
och nu ska jag gå tillbaka till teven och kolla bäck!

ha det gött pussheej :*

ut i regnet...

Nu tar jag moppen och drar till emleie!

ha en bra kväll pussheej! <3

fixa mig!

har precis duschat och ska ta och fixa mig och äta lite, sen tar jag moppen till den bästa! sover nog där inatt med!
nu måste jag fixa mig så hon inte undrar var jag tar vägen!

ha det gött pussheej!

regn, regn och åter mer regn.

HEj hann inte blogga så mkt igår men skolan var slapp och jag kommer längre och längre på min klänning;D efter skolna åkte jag emelie och jolin till stan. Köpte nya halloween kläder och sen två tröjor trosor och ett nagelack, jag oche melie va inte så smarta vi skulle leta upp ett par strumpbyxor på hm men vi bara tog två par utan att kolla storlek så hon fick small och jag XL, haha inte så lyckat! sen hem och äta lite, sen tog jag moppen till emelie och då kom även amanda, gabbi ohc elin, vi kolla the last song, sjukt bra! ;D efter filmen gick dom hem och jag och emelie frog ut och snacka, sen kom nordqvist och bob så vi stack till skällinge och kolla beck, sen körde dom hem oss!

idag: vakna bredvid emelie stack typ hem direkt, käka lite sen städat. det regnar ju hela tiden så man kan ju inte gå ut ;( har precis druckit varm choklad med grädde;D ikväll får vi se vad som händer ska nog va med emelie jolle och kristian iaf!
ha det gött pussheej!

So

hej sitter och har so nu, hade tyska innna men tyska läraren var inte här så vi fick typ göra vad vi ville ;) men nu blir plugga gärnet så man kan få nått högt betyg! efter skolan blir det stan med emelie och jolin;)

ha det gött pussheej :*

Oj va det blåser ute:O

har precis tatt en lång och varm dusch och nu ska jag lägga mig och plugga tyska glosor!
godnatt :*

ha det gött pussheej! :D

trött....

Hejj eftermiddagen har vart plugg, plugg och plugg... vid typ halv sju stack jag till molly och vi har typ pluggat i två timmar så har kommit en liten bit till på so arbetet. känns rätt skönt ;) kom typ hem precis. Det blåser verkligen storm ute :O men snön är borta ;D nu blir det duschen sen tv ;) <3

puss :*

snö :O

skolan var slapp men alla fick typ panik och sprang runt på hela skolan och skrek JAA DET SNÖAR!
själv vill jag inte ha snö och vinter än ;( hopaps det blir varmare snart;) gympan idag var rätt rolig haha man blir aldrig för gammal för att leka! ;D
efter skolan åkte jag hem och käka lite va ju inte så god mat i skolan, ärtsoppa ;O läste även lite i en katalog om massa gymnasium man kan gå ;)
och har precis vart ute och gått med mamma ;) NU blir det plugga so...

ha det gött pussheej :*

snart dax för sängen!

hej eftermiddagen var bra efter att jag och mama vart hos sofie så åkte vi till ge kås och lämnade tbx klänningarna som jag och emleie köpte igår. Det blev inte så bvra som vi hade tänkt oss och vi hittade snyggare och billigare i stan idag ;) får la se viken dag det blir en tripp in till stan :;) jag och mama var även inne en kort stund på ge kås, där jag hittade termobyxor till fjällen, vantar och en film till ;D älskar verkligen filmer ;*
kvällen har vart slapp har kollat tv fast tänkte kollat filmen men blev inte så! nu ska jag ta och lägga mig och läsa!

ha det gött puss heej:*

STÖR MIG NÅTT SJUKT PÅ ATT JAG INTE KAN LADDA UPP NÅGRA BILDER!

skolbio.

Hej dagen ahr vart rätt slapp åkte till stan och kolal bio, den var rätt rolig. Vi såg i rymden finns inga känslor ;D
efter bion gick vi några i klassen och åt på canpino, fett gött ;) sen gick vi runt lite och kollade. vid 12 gick vi till almers där vi skulel ha orientering;) jag är nöjd med min runda, sprang med molly;) efter det åkte vi bussen hem och mamma hämta mig och nu sitter jag hos min syster;) får la se vad som händer sen, eller jo vi ska åka till ge kås och lämna tillbaka min klänning och även emelies. Sen måste jag nog plugga lite so om jag vill nå högre betyg!

ha det gött pussheej :*

dax för sängen!

har precis tittat på dear john så sjukt bra! har inte gråtit så mkt i nån film innan! men nu blir det sängen, imon blir det skolbio och sen orientering.

god natt :*

ha det ögtt pussheej!

Ge kås!

hej kom hem för en stund sen. Skolan var seg idag gillar inte tisdagar dom går så sakta ;( efter skolan åkte jag och emelie till ge-kås hitta inte så mkt en film typ, sen köpte jag även en halloween klänninbg utanför;) kan tvär rinte komma nån bild på det heller ;( Nu ska jag titta filmen jag köpte dear john ;)

ha det gött pussheej! ;*

dax för sängen!

slapp kväll och nu väntar sängen ska ta och krypa ner och läsa lte ;D <3

godnatt puss :*

jävla data...

hej skolan var la helt okeey idag rätt slapp! efter skolan följde jag och emelie med amanda hem ;) kolla tv och färga hennes hår hahha ;D rött blev det!
mamma hämtade mig vid typ halv sju åkte hem och åt och sen kolla ullared, har precis kommit ur en varm och skön dusch! Nu blir det datan och sen kankse tv ;D kan fortfarande inte lägga ut några bilder för min data tar inte imon kameran! måste verkligen lämna in den :O

ha det gött puss heej!

film :D

kvällen har vart slapp har precis kolalt wallander och nu blöir det fixa sig för sängen ;)
ett garttis till dig emelie som tog dej vidare till semi finalen i gp-ponnyn! ;D

ha det gött pussheej :*

slapp söndag!

hejj på er!
dagen har vart slapp vakna vid halv 12 eller nått gick upp åt lite sen cyklade jag till farmor och va med min kusin en stund, när hon åkte hem stack jag med hem och hade typ inget ch göra men då kom jag på att jag kan baka bullar, så har vart duktig och gjort det(y har typ precis ätit nu så får väl se vad som händer sen men tror jag ska kolla tv och äta bullar ;D

had et gött pussheej :*

God natt!

har precis kolalt film med brorsan och nu blir det sängen!
godnatt :*

ha det gött pussheej!

skolan, stan, kompisar!

hej ursäkta för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna. Har inte haft tid till datan.
i torsdags var det först skola sen var jag med molly vi slappa och så, sen hem och äta och sen ut och springa en stund, när jag kom hem blev det lägga sig i soffan och kolla robinsson, sen sängen!

fredag började med skolan rätt slapp dag hade sy slöjd, börjar faktiskt tycka det är riktigt skoj! håller på med en klänning ;) efter skolan brumma jag och molly hem på mopparna, sen fixa oss lite och sen åka till stan ;) hittade en mössa, sjal, trosor och två tröjor. kan tyvärr inte lägga upp nån bild på det eftersom min data inte vill ta minneskortet från kameran ;( när jag kom hem från stan käka jag lite sen fixa mig och åkte till emelie;) vi tog moppen tillbaka till skällinge, sen gick vi runt en stund ute och träffa bäckis lillen och matte. vi följde med dom hem till lillen och kolla film, sen gick vi hem vid halv tre eller nått ;)

vaknade bredvid emelie vid halv 12, hon åte hem eftersom hon skulle fixa massa saker. jag ringde till syrran och fråga vad hon skulle göra idag, sen tog jag moppen och åkte till henne där jag har vart hela eftermiddagen. Vi var ute och gick en lång promenad, mysigt (y när jag skulle köra hem var det sjukt kallt och jag fryser halvt fortfarande efter en lång var duch ;(

nu blir det film tror jag bara ska slappa ikväll ;*

ha det gött pussheej :D

I miss you!

NU ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa vidare i min bok ;)

godnatt på er alla!

ha det gött pussheej :*

mrökt, mörkt och mörkt!

gilalr inte hösten när det bara blir mörkare och mörkare och kallare coh kallare! men det är bra att man kan ha tänt levande ljus poch värma sig framför brasan ;)
eftermiddagen har vart slapp och har precis kollat bonde söker fru och nu blir det nog mer tv! ;D

ha det gött pussheej :*

bild från aknot lägret;) längtar tillbaka till sommaren och alla sena ljusa kvällar!

hemma!

hej kom hem från skolan för en stund sen;)
dagen var bra vaknade bredvid emelie, gick upp ohc fixa oss:) sen mot skolan.
hade engelska det var slappt kollade film, sen no kolla film där med, mat. Efter maten var det matte helt okeey, detta avsnittet vi håller på med nu är rätt lätt, sen svenska hade oförberett prov! sist hade vi tyska så jävla segt! trodde aldrig tyska lektionen skulle ta slut, men nu är jag hemma ;) får la se avd som händer idag. Har ju inga läxor nu så fett slappt ;D

ha det gött pussheej :*

nu blir det snart sängen med emelie!

dagen har vart rätt slapp efter skolan hjälpte jag mamma att städa i föråtet! sen slappa lite innan jag åkte till emelie, vi har kollat fotboll och snart blir det sov dax! börjar sent imon så har lite sovmorgon ;)

God natt ;*

ha det gött pusssheej:)

har so!

Hej sitetr i skolan och har so, och emelie håller på att få damp för hon fattar inte frågan! men får la fortsätta jobba nu.

ha det gött pussheej :*

Natti natt <3

kvällen har vart slapp, nu blir det sängen i nytvättade lakan as gött ;D<3
god natt ;)

ha det gött puss:*

hejj!

hej på er! dagen har vart slapp. Idrotten idag var rätt skoj hade pilates, det var mycket träning för magen men det är aldrig fel!
efter skolan gick jag coh molly till affären och handlade frukt grädde och glass. Sen hem till mig och göra fruktsallad! as gott (y nu sitter jag här molly gick precis hem. Så nu blir det läsa världens bästa frida tidning, finns det nått bättre än att komma hem och den ligger på köksbordet? ;) Simon fick sina jultidningsgrejor idag och han hade beställt need for speed, så ska sätta mig och spela det ;D

vi hörs senare!

ha det gött pussheej :*

blev en bild på mig och brorsan bara för ahn är så snäll och låter mig spela hans nya spel;)

God morgon!

vakna precis, var tvungen att starta datorn för jag skulle fixa en sak till hemkunskapen, idag blir det först skolan sen vet jag inte vad som händer!
men nu ska jag gå och fixa mig;)

ha det gött pussheej :*

god natt :*

ska dra mig till sängs nu!
imon är det måndag igen vilket betyder skola.

godnatt :*

ha det gött pussheej :)

Slut på denna vecka!

Hejj kvällen igår var slapp tillsammans med emelie ;* vaknade vid kvart i 12 idag eller nått, gick upp kolla finalen i hästhoppningen, sofie jens och wilma var här en stund med! sen skjutsa jag och mamma hem emelie och sen åkte vi och handla på coop. Sen hem och slappa och kolla film! nu blir det snart tven och sen sängen ;)

ha det gött pussheej ;)

sovit hos bästa ;)

Hejj kom hem för några timmar sen med emelie, har sovit hos henne inatt :)
vi var hos amanda igår där va också gabbi;) vi sjung hade det bra;D
vaknade vid halv 12 idag bredvid emelie, vi gick upp sen skulle hon rida så jag gick med! vi har typ precis duchat och ska snart fixa klart oss.
fåår se vad som händer ikv ;)
ha det gött pussheej :*


bild sen konfirmationen ;)

väntar...

sitter och väntar på att syrran med familj kmr ;) sen blir det käka pizza med dom innna jag åker till dom bästa i rolfstorp :*

ha det bra pussheej ;D

så blev mitt hår, va tycker ni? ;)

slapp fredag! ;)

Hejj händer inte så mkt just nu! men skolan var slapp;D håller på att sy en klääning i syslöjden får la se hur det går med tanke på att jag typ inte fattar hur jag ska göra!
ikv bär det av till rolfstorp för att va med emelie och amanda tror gabbi ska vara med också ;D men nu blir det snart duchen sen fixa sig och äta!

ha det bra puss heej :*


sitter i skolan!

sitter i skolan nu och har no suger verkligen!

bloggar mer när jag kommer hem 
 
ha det gött pussheej:*

Hejj

Hej var inte innne på datan igår , så det blev inget blogginlägg! men skolan var slapp hade sovmorgon, efter skolan åkte jag till farmor för jag skulle fråga om hon viulle köpa blommer som vi säljer för klassen. Sen hjälpte jag henne att baka muffins och fick några;D

idag var det först skolan rätt slappt har inga läxor just nu ;D vi hade även orientering idag vilket brukar vara tråkigt eftersom det alltid är samma banor, men nu var det nya så det var rätt kul. Vi hade bra tid i mål iaf! efter skolan var jag och klippte mig och färga håret! blev la helt okeey nån bilde kommer sen när jag orkar ;) har vart med molly ikv en stund med! farmor och farfar va här med för vi fira pappa. Ett grattis till han ;D <3
nu ska jga hoppa in i duchen och sen blir det sängen är sjukt trött! har vart det hela veckan fast vet inte varför ;S

ha det gött puss heej! <3

Natti natt!

kvällen har vart slapp har typ inte gjort så mkt! nu väntar duchen och sen sängen!

ha det gött puss heej!
godnatt:*

jävla engelska!

hej skolan va la okeey idag, men engelska provet gick as dåligt ;/ men några roliga raster hade vi allt! efter skolan gick jag och molly hem till hon och gjorde krabelureer fett gött ;D sen var vi ute lite! ska snart ut igen tror jag, får se vad som händer! ;) <3

ny vecka!

hej ny vecka och långa skoldar! men denna dagen var väl helt okeey, förutom att emelie var sjuk hoppas du blir bättre snart ;) var även med på min första gympa lektion för iår ;D efter skolan var jag emd jonna vi käka kanelbulle, var ju tuvungen att göra det när det är kanelbullens dag;) sen pluggade vi, så nu hoppas jag att engelska provet går bra imon!
Nu väntar min sköna säng godnatt ;*

ha det gött pussheej:)

är as trött!

dagen har vart bra kolla fotboll med emelie, sen in och slappa och sen kom sofie jens och wilma och åt va med dom en stund innna jag körde hem Emelie, sjukt kallt! och nu har jag kollat irene huss!

nu väntar sängen godnatt :*

ha det gött pussheej:D

snart blir det fotboll!

Snart kommer bääästis och så ska vi titta fotboll, och sen vet jag inte vad som händer!

ha det bra puss heej! ;*

Turkietbilder!



stranden

där var rätt stora vågor!

sånna här fanns det gått om!

det var as go mat där!

dom ropade ut från moskéen flera gånger om dan, as jobbigt!

våran pool

sofie och mamma ;)


jens och simon ;)

våran andra pool, simon!

en cool wilma på stranden!


Jens, sofie, mamma, simon och pappa

sofie ;)

mini palm, ser ut som en jätte ananas!


wilma sover gott ;D

mammas fick blommor vin och tårta på födelsedagen!

den var as god!




mammas födelsedag!

nån jävla konstig leksak!

;)




denna bild får avsluta och jag säger bara tack familjen för en underbar vecka! ;)


Godmorgon!

hejj gårdagen var slapp! Linnea och Felicia sov här, dom åkte hem för en stund sen. vet inte riktigt vad som händer idag men ikväll kommer iaf sofie och jens och lilla wilma!

ha det bra puss heej :*

slaapp daag!

hejj vaknade vid halv 11 idag sen har jag bara slappat hela dan och nu firar vi typ mamma som fyllt år. Så mina kusiner är här, så nu ska jag gå och leka och busa lite med dom ;D

bloggar kanske mer sen för jag måste ju lägga upp bilderna från turkiet som jag lovade!

ha det bra puss heej:*


mina små söta kusiner Linnea och Felicia

borta bra men hemma bäst!

turkiet var helt underbart massa sol och varma bad !;D det är sjukt kallt här hemma ju:O
massa bilder kommer, hinner bara inte nu!;D kom hem igår natt så var ledig igår också slappade tills dom andra slutade då stack jag till emelie och var med hon en stund och sen hem för att åka på kalas till farmor! hann även med och plugga lite innna det var dax för sängen ;)

idag: skolan var slapp, kom hem för bara en liten stund sen har vart ute och kört moppe lite med molly jonna och matilda. vette fan vart vi var men hem kom vi iaf. Nu ska jag snart fixa mig och sen åka iväg och fira min kusin som fyllt 9 år;)

ha det bra puss heej! :*

RSS 2.0